Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Kaçıncı haftada siniz ben hiç devlet hastanesi randevu alamadım on haftadayim geçen sene düşük yaptım dedim diye bankada iki aydır aspirin verdi hiç tahlil yapmadan
11. Haftadayım genelde düşük yapanları tahlil olmaksızın coraspine başlatıyorlar. Hamileyken pıhtılaşma paneline bakılmıyor diye biliyorum. Ben 2 kayıp yaşadıktan sonra yapıldı testler

Yok sadece kayıt yaptılar, kan tahlillerimi orda yaptırmıştım 7 hftadaki gerekli olanları.
Bide 20. Hafta gel aşın var sanırıö tetenoz aşısı okadar dediler bana 🤷🏼‍♀️
Bakalım bende yarın gidicem kan alırlarsa veririm, zaten her şeyim düşük belki yükselmiştir bir uumut baktırayım.

Benim 2.evliligim açıkçası ne evlenmeyi ne bir daha çocuk yapmayı düşünmüyordum 😁😁
Ama kısmet işte
Suanlik birbiac hafta mide bulantısı oldu geçti onun dışında çok zorlanmadım
İnş hepimiz sağlıkla kucaklarimiza alırız
Bu kadar ara verince herşeyi unutmuş gibiyim 😁
Ah ne güzel 🙏🏻 sağlıkla gelsin. Ben zaten geç olmasının her anlamda daha iyi olduğunu düşünüyorum daha olgun yaklaşılıyor bence. Bizim ailenin en geç annesi bendim evlilik yaşı da çocuk yalıda ileri biraz gözlemleri onların ki doğru diyor 🤭
İyiki geldiniz bilmediklerimizi öğrenip unuttuklarımızı hatırlıyoruz süper platform💃

Arkadaşlar Merhaba ..
Ben Tüp Bebekle çok şükür pozitifi gördüm .
Sormak istediğim şey .. Aynı durumu yaşayan varsa görüşünü paylaşabilir mi ?

Benim 4 genim heterozigot ..
Faktör V ve PA I özellikle dikkat edilmesi gereken bu ikisi ..
66 kilodayım .

Benim gibi aynı konudan muzdarip olupta hem kan sulandırıcı iğne hem de hap kullanan var mı aranızda ?
Faktor v ve pa I için ben de heterozigotum. 6000 ml oxağar kullanıyorum hergün aynı saatte. Hap kullanmıyorum

Aramıza hoşgeldin, ben 40 yaşindayim Kızım 9 oğlum 7 yaşinda. Yaş olarak herhalde en büyük benim. Ocak 4 te kontrolüm var. 3.ayı dolduracağım inşallah. En çokta yürüyüş yapmayı özledim. Birde ben Mart ayında göğüs küçültme ameliyatı oldum, estetik amaçlı değildi sağlık açısından oldum. 39 kilo verince sarkma oldu ve kistler ağrı yapmaya başladı. Süt kanallarıma dokunmadı ama çok hassaslaşti ağrı yapıyor. Rabbim sağ salim bu hamilelik süreçini sağlıkla atlatıp yavrularımız kavuşuruz inşallah. 🥰

Aramıza hoşgeldin, ben 40 yaşindayim Kızım 9 oğlum 7 yaşinda. Yaş olarak herhalde en büyük benim. Ocak 4 te kontrolüm var. 3.ayı dolduracağım inşallah. En çokta yürüyüş yapmayı özledim. Birde ben Mart ayında göğüs küçültme ameliyatı oldum, estetik amaçlı değildi sağlık açısından oldum. 39 kilo verince sarkma oldu ve kistler ağrı yapmaya başladı. Süt kanallarıma dokunmadı ama çok hassaslaşti ağrı yapıyor. Rabbim sağ salim bu hamilelik süreçini sağlıkla atlatıp yavrularımız kavuşuruz inşallah. 🥰
Canim az once şu sunucu Seray Sever vardiya onun hamile haberine bakiyordum kadın 48 yaşında 4 aylik hamileymis ikiz bekliyor 40 yaş bence normal artik gruvumzuda 40 yaslarinda bi kac arakads daha var masallah size😎😎

Teşekkür ederim canım benim bana teselli oldu. Ben 30 yaşinda evlendim. Kızımla oğlum arasında 2 yaş bile yok ikiz gibi büyüdüler. Kıyafetleri hep dağıttım. Bir kaç yıl kadar önce çocuk istedik ama olmadı. Araradan çok zaman geçti dedim artık olmayacak. Diyet yaptım sık yürüyüşler ve en sonda platese başladım.Ama süprizzzzz beklemediğim bir zamanda Rabbim evlad nasib etti ben kalp atışını duyana kadar inanamadım. Sanki ilk bebeğim kurban olurum onu verene. Ama evde battaniyeden başka hiç bir şey yok. Çocukların dillerine düştüm. Anne sıcak çay içme kardeşim yanar😂anne düzgün otur kardeşim ezildi v. s. Hayatım değişti. 3 ayım hayırlısı ile bitsin yürüyüşe başlayacam inşallah. Doktora giden kardeşimlerim inşallah hayorlı sonuçlarla dönersiniz. Bizi de habersiz bırakmayın

Bende aspirin içiyorum iki aydır bana hicbi test yapmadan verdi sade idrar yolu enfeksiyonu çıktı onada14 gündür piyeloseptyl kullanıyorum neden bana tahlil yapmıyorlar ki şikayetiniz neydi ne dediniz bende soykeyim doktora cevap verirseniz sevinirim teşekkürler
İdrar yolu için bol su tüketmenizi tavsiye ederim . Her ne kadar da olsa ilaç ilaçtır …
Tıbbı genetik bölümünden “Trombofili Paneli” yaptırmak istiyorum diye talepte bulunabilirsiniz. Benim hiç düşük olmadığı halde doktora “ablam gebeliğinde hiper tansiyon hastası oldu , aynı zamanda ailemde kalp sorunu var” dememe karşılık yaptı . Yaklaşık 1 ayda anca çıkıyor ..
Ben de öğrenemedim açıkçası salı kadın doğuma randevum var ondan isteyeceğim. Yapmazsa da en azından nerede yapıldığını öğrenirim
Muhtemelen Tıbbı Genetik bölümü yapar ..
Ama mantıken kadın doğumcunun da yapması gerekir .

Faktor v ve pa I için ben de heterozigotum. 6000 ml oxağar kullanıyorum hergün aynı saatte. Hap kullanmıyorum
Peki sorması hoş değil belki ama kaç kilosunuz ?

Bişey soracağım sizin de benim gibi heterozigot mus genleriniz ama 6000 lik iğne kullaniyorsunuz bana doktor 4000 lik verdi neye göre belirleniyor bu acaba kilo ile ilgisi varmi

Kızlar ben cok kaşınıyorum kasıdıgım yerler kızarıyor ve yara oluyor bacaklarım kollarım göbegim gögüslerimde var alt ast normal di carsamba doktora gideceğim korkuyorum da off stresten mi oluyor ki ne oldum
Karaciğer enzim değerlerinden olabiliyormuş. Bir doktorla görüşmek en güzeli. Tek çaresi doğurmak sanırım 🙄

Ben yarın dahiliyeye gidiyorum maalesef tsh yüksek miş ilaç başlatır sanırım normalde yuksek degil ama hamilelikelrimde yukseliyor ..
Bu persembede ikili test olmak için gidicem rabbim hayırlı sonuçlarla dönmek nasip etsin inşAllah cümlemize kaç güne çıkıyor sonuç devlette olacak
Geçmiş olsun kaçtı kaç oldu? Bende tekrar test vereceğim. Yükselme ihtimali var benimde ilaç başlamadı ama hasimato hastasıyım yükselebilir dedi.

İdrar yolu için bol su tüketmenizi tavsiye ederim . Her ne kadar da olsa ilaç ilaçtır …
Tıbbı genetik bölümünden “Trombofili Paneli” yaptırmak istiyorum diye talepte bulunabilirsiniz. Benim hiç düşük olmadığı halde doktora “ablam gebeliğinde hiper tansiyon hastası oldu , aynı zamanda ailemde kalp sorunu var” dememe karşılık yaptı . Yaklaşık 1 ayda anca çıkıyor ..

Muhtemelen Tıbbı Genetik bölümü yapar ..
Ama mantıken kadın doğumcunun da yapması gerekir .

Peki sorması hoş değil belki ama kaç kilosunuz ?
Bişey soracağım sizin de benim gibi heterozigot mus genleriniz ama 6000 lik iğne kullaniyorsunuz bana doktor 4000 lik verdi neye göre belirleniyor bu acaba kilo ile ilgisi varmi
Tabi. Kiloya göre veriliyor ben 67 kg um

Back