Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Çok çok düşük gerçekten gözün aydın. Benim yas etkiler mi bilmiyorum ilk kez olacak heyecanlıyım cok😅
Benim yaşım da büyük. 33 yaşındayım .bence yaş etkili ama çok değil. Zaten doktor kandan önce de burun kemiği ve ense kalınlığı iyi demişti. Kan verecek arkadaşlara tavsiye vereyim bu arada .yanınızda küp şeker meyve suyu götürün. Yoksa benim gibi tansiyonunuz 3-6 ya düşebilir. Kan verirken öteki tarafa gidiyordum ben .minik bir şeker bile etkili oluyor .Asla boş gitmeyin kızlar .1 şeker Bi çikolata olsun yanınızda

Günaydın kizlar,
Bugün kontrolu olan herkes mutlu mutlu dönsün inşallah bizlere de haber edin :KK54:

Not : hamileliğimden beri ilk kez kabız olmuşum bu sabah, bu ne kötü bir şeymiş korkuyorum zorlayamiyorum ama rahatsızım da eyvah eyvah :KK14:

Kuru kayısı, armut falan yemelisin. Lahana da güzel çalıştırır..

Günaydın kizlar,
Bugün kontrolu olan herkes mutlu mutlu dönsün inşallah bizlere de haber edin :KK54:

Not : hamileliğimden beri ilk kez kabız olmuşum bu sabah, bu ne kötü bir şeymiş korkuyorum zorlayamiyorum ama rahatsızım da eyvah eyvah :KK14:
Ben kuru kayısı yiyorum ama karna 2 3 tane ama koyu renk olanlardan onlar daha sağlıklı. Çok fayda ediyor.

Benim de bu gebelik bir tuhaf. Kendimi çok sefil hissediyorum. İnatçı uyutmayan öksürüğüm de yeni bitti. Keyif veren şeylere yavaş yavas geri dönüyorum..
Aman şu ilk aylar geçsin ikinci trimester daha rahat olur sıkma canını..
Çikolatayla mutlu et kendini. Endorfin, serotonin, dopamin lazım 😁
hadi bakalım gececek insallah şekerli yiyemiyorum kilom sınırda cok kilo alıyorum diye ama arada kaçamak yapıyorum

Bana herkesin gönlündeki cinsiyet olacak bi benimki olmayacak gibi geliyo:-)
Ama cinsiyet meselesinde tek erkek isteme sebebimin çevre olduğunu anladım insanların yine mi kız diye burun kıvıracak olması benim derdim erkek merakımız hevesimiz olduğundan değil aslında.
Allahın verdiğine de insanlar ne derlerse desinler cevaplarını veririm yeter ki hayırlı sağlıklı bir evlat olsun😊

Ama cinsiyet meselesinde tek erkek isteme sebebimin çevre olduğunu anladım insanların yine mi kız diye burun kıvıracak olması benim derdim erkek merakımız hevesimiz olduğundan değil aslında.
Allahın verdiğine de insanlar ne derlerse desinler cevaplarını veririm yeter ki hayırlı sağlıklı bir evlat olsun😊
inşallah gönlündeki olur

İnşallah gönlündeki olur. Başkalarının be düşündüğü önemli değil ama çeşitlilik güzeldir 😅

Back