Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Bizi merakta birakmayin bende 30 aralikta gidecegim daha var ya🤭
Ben haber veririm yine tüm ayrıntıları ile 🤪

Kızlar size bir şey soracağım ben daha hiç sağlık ocağına gitmedim.
Gidenler varmı neler yaptılar aşı falan var mıydı hiç hatırlamıyorum ama.

Yok sadece kayıt yaptılar, kan tahlillerimi orda yaptırmıştım 7 hftadaki gerekli olanları.
Bide 20. Hafta gel aşın var sanırıö tetenoz aşısı okadar dediler bana 🤷🏼‍♀️

Bende 1 kere kan idrar verdim.2.si kan testleri varmıs 29 aralığa gün verdi sağlık ocağı ne bakicak bilmiyorum.klasik hemogram tsh vs dir sanirim.

Bnm sağlık ocağındaki hemsire hanım tlfn ile ariyo pandemi olduğu için çağırma taraftarı değil zaten sistemden kanlarimi falan görüyor

Devlet hastanesine gideceğim için çok bi bilgi alacağımı düşünmüyorum bari düzgün ultrason verse

İnsAllah rabbim sagsalim kucagina almak nasip etsn 🤲🏼💕 bende gebelik oncesinde kum doktum idararda kanama vardi bi hafta snra hamile oldugumu ogrendm busefer idrari yaprken zorlanma oldu enfeksiyonmus doktor tek kullanimlik bir ilac verdi ve gecti cok sukur ilac kullandinizmi
14 gündür piyeloseptyl kullanıyorum bugün son hapların dün tahlilde hiç azalma olmamış doktor yapacak bişey yok dedi soğan maydanoz suyu falan geçiririm de bu seferde bebeği düşürür işte bakalım ağrı sızı bı üç aylık olsam

Benim sürekli herkese kız kardeşim olacak diyor ama hamile olduğumu bile soylemedik🤣 hamile degilkende öyle diyordu annemin karnında bebek var kız kardeşim olacak. Tutar insaallah amin😅 umut fakirin ekmeği😜
Aa valla benim oğlan da aynı kız kardeşim olacak deyip geziyor. Ben de söylemedim henüz. ☺️ Hadi inşallah

Kızlar bişey soracağım 10+3 günlük hamileyim dün lekeleme oldu başına gelen var mı
10 ve 11.hafta plesanta oluştuğu ve yolk kaybolmaya başladığı için doktorlar bunun olabileceğini söyleyip durumu normal kabul ediyorlar…Merak etmeyin hersey yolundadır sevgiler💝💝💝

Arkadaşlar Merhaba ..
Ben Tüp Bebekle çok şükür pozitifi gördüm .
Sormak istediğim şey .. Aynı durumu yaşayan varsa görüşünü paylaşabilir mi ?

Benim 4 genim heterozigot ..
Faktör V ve PA I özellikle dikkat edilmesi gereken bu ikisi ..
66 kilodayım .

Benim gibi aynı konudan muzdarip olupta hem kan sulandırıcı iğne hem de hap kullanan var mı aranızda ?

Ben yarın dahiliyeye gidiyorum maalesef tsh yüksek miş ilaç başlatır sanırım normalde yuksek degil ama hamilelikelrimde yukseliyor ..
Bu persembede ikili test olmak için gidicem rabbim hayırlı sonuçlarla dönmek nasip etsin inşAllah cümlemize kaç güne çıkıyor sonuç devlette olacak

Kızlar ben cok kaşınıyorum kasıdıgım yerler kızarıyor ve yara oluyor bacaklarım kollarım göbegim gögüslerimde var alt ast normal di carsamba doktora gideceğim korkuyorum da off stresten mi oluyor ki ne oldum

Ben yarın dahiliyeye gidiyorum maalesef tsh yüksek miş ilaç başlatır sanırım normalde yuksek degil ama hamilelikelrimde yukseliyor ..
Bu persembede ikili test olmak için gidicem rabbim hayırlı sonuçlarla dönmek nasip etsin inşAllah cümlemize kaç güne çıkıyor sonuç devlette olacak

Benim toxoplazma, rubella, enfeksiyon testlerim bir günde e-nabıza düştü.
Perşembe kan verdim cuma çıktı aldım. Doktora göstermeme daha var tabi.

Kaç çıktı tsh? Ben haşimato hastasıyım, değerler normal ama ilaç başlattı dr. Normalde kullanmıyordum. Sanada başlatır sanırım.

Kızlar ben cok kaşınıyorum kasıdıgım yerler kızarıyor ve yara oluyor bacaklarım kollarım göbegim gögüslerimde var alt ast normal di carsamba doktora gideceğim korkuyorum da off stresten mi oluyor ki ne oldum
Bende de başladı, bacağımda kocaman kızarıklık oldu. Uygulamada bı dönemde normal diyor ama ben yarın dr a soracam.

Benim toxoplazma, rubella, enfeksiyon testlerim bir günde e-nabıza düştü.
Perşembe kan verdim cuma çıktı aldım. Doktora göstermeme daha var tabi.
Yok canim ondan bahsetmedim ben ☺️ onlar birgunde cikiyorda zaten ikili nezmana cikiyor onu merak ettim acaba hemenmi cikiyor bi kac gunemi

Back