- 9 Ekim 2012
- 1.549
- 1.706
- 133
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.641
Tsh 2,5 altı istiyorlar hamilelikte. Onu düşürmek isteyecekler.Tsh 3.59
Serbest T3 3.56 cikmis aslinda referans araligi icinde ama sınırda sanirim oyuzden hamile degilken 1. Küsur flan cikiyordu
Aaa istanbuldada varmi acaba neguzel bir uygulamaİzmirde o hep var ya, 5 yaşına gelene kadar çocuk her ay getiriyorlar süper bişi dmiii
34 doğuma kadar 35Merhaba Yaşınız kaç benimde35
Gecen ay 2.5 tu tam zaten iyi demisti ama onceki hamilelikte tsh problemin var oyuzden her ay kan ver dedi bu ay verdim iste ilac kullanmayi hic sevmiyorum normal hastaliklari bile surunsemde ilaclsiz atlatirim boyle seyler beni cok geriyor oyuzden birde tsh hamilelikte cok onemli.. ya unutrsam icemdigim olursa diye endiseleniyorm smdiden folik asit bitti diye seviniyordumTsh 2,5 altı istiyorlar hamilelikte. Onu düşürmek isteyecekler.
Aaaa sessiz sessiz takip edip yazmayanlarda yazsın lütfen konuşalım doğuma daha çok var paylaşırız herşeyimiziMerhabalar uzunca bir süredir sessizce okuyor takip ediyordum artık bende aranızdayim38 yaşındayim 12 yaşında bir ogluk var nasip olursa 2.olacak
Benim dirseklerim çok kaşınıyordu. Ama öyle böyle değil. Doktora söyledim olabilir, geçer, geçmezse bakarız dedi. Çok şükür geçti ama kaşıntı çok zor. Sanırım karaciğer enzimleriyle de alakalı. Mutlaka doktora sorun.Kızlar ben cok kaşınıyorum kasıdıgım yerler kızarıyor ve yara oluyor bacaklarım kollarım göbegim gögüslerimde var alt ast normal di carsamba doktora gideceğim korkuyorum da off stresten mi oluyor ki ne oldum
Bir süre sonra dayanamayıp yazıyorsun zatenAaaa sessiz sessiz takip edip yazmayanlarda yazsın lütfen konuşalım doğuma daha çok var paylaşırız herşeyimizihoşgeldiz
Merhaba gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahArkadaşlar Merhaba ..
Ben Tüp Bebekle çok şükür pozitifi gördüm .
Sormak istediğim şey .. Aynı durumu yaşayan varsa görüşünü paylaşabilir mi ?
Benim 4 genim heterozigot ..
Faktör V ve PA I özellikle dikkat edilmesi gereken bu ikisi ..
66 kilodayım .
Benim gibi aynı konudan muzdarip olupta hem kan sulandırıcı iğne hem de hap kullanan var mı aranızda ?
Amin teşekkür ederim , inşAllah herkes sağlıcakla alır kucağınaMerhaba gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ben faktör V homozigotum. pai ve mtfthr lerin ikisi de heterozigot. Coraspin ve 0,4 oksapar kullanıyorum. Perinonoloji doktoru kan sulandırıcının yeterli gelip gelmediğini ölçmek için anti faktör xa testini yaptırmamı istedi. Onun dışında bir şey söylemedi. Bu hafta onu yaptıracağım inşallah.
Ben bir senedir ilaç kullanıyorum ama bu hafta bende teste gideceğim. Doktorum ilaç dozunu yükseltmemiz gerekebilir dedi. Ama ilaç diye korkma bu hormon takviyesi ve hiç bir zararı yok asıl kullanmazsan bebek için zararlıGecen ay 2.5 tu tam zaten iyi demisti ama onceki hamilelikte tsh problemin var oyuzden her ay kan ver dedi bu ay verdim iste ilac kullanmayi hic sevmiyorum normal hastaliklari bile surunsemde ilaclsiz atlatirim boyle seyler beni cok geriyor oyuzden birde tsh hamilelikte cok onemli.. ya unutrsam icemdigim olursa diye endiseleniyorm smdiden folik asit bitti diye seviniyordum
Hoşgeldiniz benimde oğlum oniki yaşında uzun ara verdim ve çok zorlanıyorum ağrım enfeksiyon çok dizinde zor geciyormu eşim çok ara verdin yaşta 35 olunca ondan diyor geçen sene de çok istedim düşük yaptımMerhabalar uzunca bir süredir sessizce okuyor takip ediyordum artık bende aranızdayim38 yaşındayim 12 yaşında bir ogluk var nasip olursa 2.olacak
Kaçıncı haftada siniz ben hiç devlet hastanesi randevu alamadım on haftadayim geçen sene düşük yaptım dedim diye bankada iki aydır aspirin verdi hiç tahlil yapmadanMerhaba gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Ben faktör V homozigotum. pai ve mtfthr lerin ikisi de heterozigot. Coraspin ve 0,4 oksapar kullanıyorum. Perinonoloji doktoru kan sulandırıcının yeterli gelip gelmediğini ölçmek için anti faktör xa testini yaptırmamı istedi. Onun dışında bir şey söylemedi. Bu hafta onu yaptıracağım inşallah.
İnş bu sefer sağlıkla alırsınız kucağınıza biraz zorlanırız belki ama sonucu güzel olacak ins öyle düşünelimHoşgeldiniz benimde oğlum oniki yaşında uzun ara verdim ve çok zorlanıyorum ağrım enfeksiyon çok dizinde zor geciyormu eşim çok ara verdin yaşta 35 olunca ondan diyor geçen sene de çok istedim düşük yaptım
Amin inşallah arkadaşımİnş bu sefer sağlıkla alırsınız kucağınıza biraz zorlanırız belki ama sonucu güzel olacak ins öyle düşünelim
Çocuğu varmı bilmiyorum ama bi hanfendi vardı 42 yaşındaAralarda kaçırdığım vardır belki ama sanırım yaş olarak en yaşlı benim sanırım aranızda
Ve çocuğu en büyük olan
Hayır benim yaşım 41Aralarda kaçırdığım vardır belki ama sanırım yaş olarak en yaşlı benim sanırım aranızda
Ve çocuğu en büyük olan
Bende aspirin içiyorum iki aydır bana hicbi test yapmadan verdi sade idrar yolu enfeksiyonu çıktı onada14 gündür piyeloseptyl kullanıyorum neden bana tahlil yapmıyorlar ki şikayetiniz neydi ne dediniz bende soykeyim doktora cevap verirseniz sevinirim teşekkürlerAmin teşekkür ederim , inşAllah herkes sağlıcakla alır kucağına
Hangi bölümde yapılıyor bu test ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?