Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Küçük çocuklarada malum oluyor sanki :KK70: bazen istediklerini söylüyorlar ama bazende acaba hissettiğimi o diye düşünmüyor değilim :)
Oğluma soruyorlar kardeşin kızmı erkekmi diye "erteeeet" diyor her seferinde :KK70: dünde bir komşu horozmu tavukmu diye sordu hiç duymamıştım böyle bir sorma şekli :KK70: oğlum holooooz dedi bu seferde bakalım neler olacak :)
Benim sürekli herkese kız kardeşim olacak diyor ama hamile olduğumu bile soylemedik🤣 hamile degilkende öyle diyordu annemin karnında bebek var kız kardeşim olacak. Tutar insaallah amin😅 umut fakirin ekmeği😜

Kizlar size de sorayım bilenler varsa yazarsa çok sevinirim ❤
PAI 4G 4G HOMOZİGOTUM var.
0.4 lük Oksapar ve Coraspirin kullanıyorum.
Yeterli mi değil mi bunu bilmek için perinatoloji dr unun ultrasonda damarda direnç var mi bakması mi yoksa "Anti Faktör Xa" kan tahlili mi gerekir ??
Bu sefer riske atmak istemiyorum yeterli dozu nasıl bulunup biliniyor??
Ben değil ama çok ykain bir arkadaşım 2 kez bebeğini kaybetti sonra anlaşıldı. Testle anladılar anti faktör testleri yapıldı diye biliyorum. Bence periontologa gidip bir sor.

Benim sürekli herkese kız kardeşim olacak diyor ama hamile olduğumu bile soylemedik🤣 hamile degilkende öyle diyordu annemin karnında bebek var kız kardeşim olacak. Tutar insaallah amin😅 umut fakirin ekmeği😜
Ahaha inşAllah gönlünüzden geçen olsun bende kız çok istiyordum ama oğlum aşkla tutkuyla erkek kardeş istediğini söyeldikce sanırım erkek fikrine alışmaya başladim :) hayirlisi olsun oğlumun gönlünden geçen olsun demeye başladim :D kız olursa büyük süpriz olacak gibi oglum genel olarakta erkekleri çok seviyor erkek arkadaslari dedesini babasini erkeklere daha bi düşkünlüğü var özellikle dedesi ve babasi bir dediğini ikiletmediği için :) birazda oğlum hissediyor gibime geliyor

Ocakda ki randevularda kesinlrşir artık cinsiyetleri hepsinin. ah en büyük heyecan cidden şunu atlatsam gerisi hazırlık alışveriş vs geçecek de hep elim bir şeye gidip kalıyor emin olamayınca:KK51:

Bisiler almak istiyorum esim aldirmiyor cinsiyete göre alirsin acele etme diyor olsun ortak renk alalim kizda olsa erkekte olsa giyer diyorum oda yansitmiyor ama icten ice kiz istiyor ve benimde kiz olrsa nasl hevesle alisveris yapacagimi biliyor oyuzden bekletiyor beni sanirim kiz olursa pembeye dantele tütüye tokaya bogulacagiz sevincten :D dr banu ciftcinin videolarni izliyorm en garanti cinsiyeti 14+ sonrasi ogrenebilirsiniz gerisi sadece varsayim tahmindir diyor zaman durdu gecmiyor sanki cinsiyet icin birgün bile beklemeye yetecek sabrim yokken sanirim en az 1 ay daha beklemem gerek :)

Bisiler almak istiyorum esim aldirmiyor cinsiyete göre alirsin acele etme diyor olsun ortak renk alalim kizda olsa erkekte olsa giyer diyorum oda yansitmiyor ama icten ice kiz istiyor ve benimde kiz olrsa nasl hevesle alisveris yapacagimi biliyor oyuzden bekletiyor beni sanirim kiz olursa pembeye dantele tütüye tokaya bogulacagiz sevincten :KK70: dr banu ciftcinin videolarni izliyorm en garanti cinsiyeti 14+ sonrasi ogrenebilirsiniz gerisi sadece varsayim tahmindir diyor zaman durdu gecmiyor sanki cinsiyet icin birgün bile beklemeye yetecek sabrim yokken sanirim en az 1 ay daha beklemem gerek :)
Geçen sene bende ufak şeyler almış tim kalbi durdu kürtaj oldum çok deprosyana girdim aylarca ağladım Rabb'im suan9+2 günlük hamileyim idrar yolu enfeksiyonu var ağrılarım var bu sefer düşmesin diye çok korkuyorum sade iyi olsun doğsun erkek kız panik atak içindeyim üç ayımı geçsem daha iyi tutuyor hissi bekliyorum

Bende salı kontrole gideceğiz muhtemelen sana söyler🥰 ben 11+5 olacağım senin 12 gün ilerde 13+ da söylüyorlar görürlerse.
Aynen göreceğiz bakalım diyecekler mi genellikle erkek olunca hemen söylüyorlar eğer kızsa erteleyebiliyor hayırlısı olsun inşallah

Geçen sene bende ufak şeyler almış tim kalbi durdu kürtaj oldum çok deprosyana girdim aylarca ağladım Rabb'im suan9+2 günlük hamileyim idrar yolu enfeksiyonu var ağrılarım var bu sefer düşmesin diye çok korkuyorum sade iyi olsun doğsun erkek kız panik atak içindeyim üç ayımı geçsem daha iyi tutuyor hissi bekliyorum
İnsAllah rabbim sagsalim kucagina almak nasip etsn 🤲🏼💕 bende gebelik oncesinde kum doktum idararda kanama vardi bi hafta snra hamile oldugumu ogrendm busefer idrari yaprken zorlanma oldu enfeksiyonmus doktor tek kullanimlik bir ilac verdi ve gecti cok sukur ilac kullandinizmi

Back