- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #13.621
Ben haber veririm yine tüm ayrıntıları ileBizi merakta birakmayin bende 30 aralikta gidecegim daha var ya
Yok sadece kayıt yaptılar, kan tahlillerimi orda yaptırmıştım 7 hftadaki gerekli olanları.Ben haber veririm yine tüm ayrıntıları ile
Kızlar size bir şey soracağım ben daha hiç sağlık ocağına gitmedim.
Gidenler varmı neler yaptılar aşı falan var mıydı hiç hatırlamıyorum ama.
Aynen yaaa pazar yaaa bana öyle geldiCidden uzun oluyo niye öyle dediysem
Bende 1 kere kan idrar verdim.2.si kan testleri varmıs 29 aralığa gün verdi sağlık ocağı ne bakicak bilmiyorum.klasik hemogram tsh vs dir sanirim.Ben haber veririm yine tüm ayrıntıları ile
Kızlar size bir şey soracağım ben daha hiç sağlık ocağına gitmedim.
Gidenler varmı neler yaptılar aşı falan var mıydı hiç hatırlamıyorum ama.
Ben birsey soracagim doktora gitmeme henuz var 11+5 im folikasiti biraktinizmi kizlar tam 12+ da yada bu konuda doktorundan bilgi alan varmi 2 gün sonra kullanmayi birakmalimiyim yoksa doktoeuma gidene kadar devammi etmeliyim
14 gündür piyeloseptyl kullanıyorum bugün son hapların dün tahlilde hiç azalma olmamış doktor yapacak bişey yok dedi soğan maydanoz suyu falan geçiririm de bu seferde bebeği düşürür işte bakalım ağrı sızı bı üç aylık olsamİnsAllah rabbim sagsalim kucagina almak nasip etsnbende gebelik oncesinde kum doktum idararda kanama vardi bi hafta snra hamile oldugumu ogrendm busefer idrari yaprken zorlanma oldu enfeksiyonmus doktor tek kullanimlik bir ilac verdi ve gecti cok sukur ilac kullandinizmi
Aa valla benim oğlan da aynı kız kardeşim olacak deyip geziyor. Ben de söylemedim henüz.Benim sürekli herkese kız kardeşim olacak diyor ama hamile olduğumu bile soylemedikhamile degilkende öyle diyordu annemin karnında bebek var kız kardeşim olacak. Tutar insaallah amin umut fakirin ekmeği
10 ve 11.hafta plesanta oluştuğu ve yolk kaybolmaya başladığı için doktorlar bunun olabileceğini söyleyip durumu normal kabul ediyorlar…Merak etmeyin hersey yolundadır sevgilerKızlar bişey soracağım 10+3 günlük hamileyim dün lekeleme oldu başına gelen var mı
İzmirde o hep var ya, 5 yaşına gelene kadar çocuk her ay getiriyorlar süper bişi dmiiiKizlar bizim belediye "anneye süt bebeğe can"sloganiyla süt dagitiryolar bugun geldi şok oldum 12 litre hemde
Yok canim dogurana.kadar getiriyorlar burda keşke oyle.olsaydiİzmirde o hep var ya, 5 yaşına gelene kadar çocuk her ay getiriyorlar süper bişi dmiii
Ben yarın dahiliyeye gidiyorum maalesef tsh yüksek miş ilaç başlatır sanırım normalde yuksek degil ama hamilelikelrimde yukseliyor ..
Bu persembede ikili test olmak için gidicem rabbim hayırlı sonuçlarla dönmek nasip etsin inşAllah cümlemize kaç güne çıkıyor sonuç devlette olacak
Kaç çıktı tsh? Ben haşimato hastasıyım, değerler normal ama ilaç başlattı dr. Normalde kullanmıyordum. Sanada başlatır sanırım.Ben yarın dahiliyeye gidiyorum maalesef tsh yüksek miş ilaç başlatır sanırım normalde yuksek degil ama hamilelikelrimde yukseliyor ..
Bu persembede ikili test olmak için gidicem rabbim hayırlı sonuçlarla dönmek nasip etsin inşAllah cümlemize kaç güne çıkıyor sonuç devlette olacak
Bende de başladı, bacağımda kocaman kızarıklık oldu. Uygulamada bı dönemde normal diyor ama ben yarın dr a soracam.Kızlar ben cok kaşınıyorum kasıdıgım yerler kızarıyor ve yara oluyor bacaklarım kollarım göbegim gögüslerimde var alt ast normal di carsamba doktora gideceğim korkuyorum da off stresten mi oluyor ki ne oldum
Tsh 3.59Kaç çıktı tsh? Ben haşimato hastasıyım, değerler normal ama ilaç başlattı dr. Normalde kullanmıyordum. Sanada başlatır sanırım.
Yok canim ondan bahsetmedim benBenim toxoplazma, rubella, enfeksiyon testlerim bir günde e-nabıza düştü.
Perşembe kan verdim cuma çıktı aldım. Doktora göstermeme daha var tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?