- 22 Kasım 2019
- 1.541
- 3.566
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
- #1.101
Çok güzel artmış canım şu an da bile kese görünürKızlarr sonucum şimdi çıktı. 1327 den 7307 ye yükselmiş. Son kanı salı günü vermiştim. Ne düşünüyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel artmış canım şu an da bile kese görünürKızlarr sonucum şimdi çıktı. 1327 den 7307 ye yükselmiş. Son kanı salı günü vermiştim. Ne düşünüyorsunuz
Gözün aydın canımm şu zamanlar geçsin sonrası gerçekten keyifli oluyoBugün kontrolüm vardı, keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gideceğiz, herkesin sağlığı yerindedir umarım, keyifli bir süreç geçirelim hayırlısıyla
Gözün aydınnn darısı başımıza canım bende pazartesi göreceğim allahın izniyle sabırsızlıkla bekliyorum ❤Bugün kontrolüm vardı, keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışını duymak için gideceğiz, herkesin sağlığı yerindedir umarım, keyifli bir süreç geçirelim hayırlısıyla
Cumartesi görebilirim inşallah keseyi canımÇok güzel artmış canım şu an da bile kese görünür
Senin tek mi çift mi canım ikizlerinCanım tek yumurta ikizleri genetik değil zaten, belkide tek yumurtadır çift yumurta genetik oluyor daha çok.
Seninde ilkti demiAyy az kalmış hadi bende böyle görünce değeri merak ediyorum çarşambaya kadar dayanamayıp yine beta baktrcam galiba
Benimkiler çift yumurta, iki kese gördü doktor tek yumurtada iki bebekte aynı kesenin içinde oluyorlar, tek kese görülüyor yani o yüzden anlaşılması daha zor. İçinde bebekler oluşunca anlaşılıyor sanırım.Senin tek mi çift mi canım ikizlerin
Bence bu değerle zaten görünür kesen inşallah tatlım çok güzel sonucun maşallahKızlarr sonucum şimdi çıktı. 1327 den 7307 ye yükselmiş. Son kanı salı günü vermiştim. Ne düşünüyorsunuz
Yaaaa o verdikleri sitede hiç bişi yok çıkmıyo allah rızası için sen nerden bakıyodun söylesene, sanırım kadının verdiği şey bişe yaramıyoyoncambenim canım bakabildin mi sen sonucuna
Maşallah, ne güzel artmış. İkiz mi ki?Kızlarr sonucum şimdi çıktı. 1327 den 7307 ye yükselmiş. Son kanı salı günü vermiştim. Ne düşünüyorsunuz
Valla gidemedim daha kontrole cumartesi gidicem inşallahMaşallah, ne güzel artmış. İkiz mi ki?
Canım keşke acile gitseydin ya orda 1 saat sonra e nabiza yüklüyorlarYaaaa o verdikleri sitede hiç bişi yok çıkmıyo allah rızası için sen nerden bakıyodun söylesene, sanırım kadının verdiği şey bişe yaramıyo
Tek yumurta ikizi olsa da öyle kolay kolay belli olmuyor yani canım öyle miBenimkiler çift yumurta, iki kese gördü doktor tek yumurtada iki bebekte aynı kesenin içinde oluyorlar, tek kese görülüyor yani o yüzden anlaşılması daha zor. İçinde bebekler oluşunca anlaşılıyor sanırım.
8. Hafta civarı falan tam olarak belli oluyor diye biliyorum ama beta hcg değerine göre büyük ihtimalle ikiz ha tabi çift yumurta da olabilir o zaman belli olur direkt.Tek yumurta ikizi olsa da öyle kolay kolay belli olmuyor yani canım öyle mi
Seninde ilkti demi
Geçen gittiğim acilde bakmamışlardı ya, başka yakın hastsnede yok etrafda aciline gidiyim Vallaaa sabah 11 olmaz artık bana meraktan çatlıcamCanım keşke acile gitseydin ya orda 1 saat sonra e nabiza yüklüyorlar
Son değerin kaçtıEvett canım inşallah ilk olucak ☺