2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    273
Arkadaşlar siz bebeklerinize ne yediriyorsunuz ben hep bi öğün yemek yapıp öğlen ve akşam onu yediriyorum ara öğün de meyve yoğurt falan geçiyor . Etrafta kek poğaça çorba yapanlar varmış ben mi çok ilgisizim acaba diyorum. Yani ben çorbayı ilk mideyi tutmaz diye yapmadım aslında lapa yapabilirdim ne bileyim hep yemek yaptım kek vb de yapmadım . Siz neler yapıyorsunuz cidden dolu dolu menüler yapıyor musunuz beneklerinize???
bende senin gibiyimmm sabah nor al kahvaltı yediriyorum .
Akşama çorbaaa tek. Ama yemiyorda öyle farklı şeyler. Büyüdükçe değişik oldu herşeyi yemiyor.. çorbayı iştahlı yediği içinde bende onu veriyorum.. bu aralar . Süzgecli emzik varya ona meyveli yoğurt yapıp buzluğa atıyorum dondurma giib oluyor onh sevdi onu veriyorum

Selamlarr şubattan bu yana hiç girmedim foruma şuan hatırladım. Benim bebiko 13 aylık oldu 7. Dişini çıkartıyor emerek uyuyo yürümeye başladı çok hareketli maşallah emziren annelere sorum ne zaman bırakıtırmayı düşünüyosunuz benim oğlan tam bir meme düşkünü oldu 🥲 Nasıl ne zaman bıraktırırım diye düşünüyorum

Selamlarr şubattan bu yana hiç girmedim foruma şuan hatırladım. Benim bebiko 13 aylık oldu 7. Dişini çıkartıyor emerek uyuyo yürümeye başladı çok hareketli maşallah emziren annelere sorum ne zaman bırakıtırmayı düşünüyosunuz benim oğlan tam bir meme düşkünü oldu 🥲 Nasıl ne zaman bıraktırırım diye düşünü
Selam. Al benden de o kadar. Bnmkide meme düşkünü. 1,5 yaş bekliyorum en erken. Yeme durumuna bağlı olarak. Bir de çalışma haytıma bağlı olarak. Yemek yer de keyif amaçlı emerse 1.5 yaş yok öğün gibi görürse 2 yaş kadar var. Birde malûm 1.5 yaş çiş eğitimi var becerebilirsem. Birinden birini yapcam. 2 yaş ında çılgın oldukları için 2 yaşında bişidenbuzaklaştıröayın diye bi yazıya denk gelmiştim. Bakalım hayırlısı...

Selamlarr şubattan bu yana hiç girmedim foruma şuan hatırladım. Benim bebiko 13 aylık oldu 7. Dişini çıkartıyor emerek uyuyo yürümeye başladı çok hareketli maşallah emziren annelere sorum ne zaman bırakıtırmayı düşünüyosunuz benim oğlan tam bir meme düşkünü oldu 🥲 Nasıl ne zaman bıraktırırım diye düşünüyorum
Hoşgeldin😍😍😍😍

Selamlar herkese, uzun zaman oldu yazmayalım. Hamile olanlar varmış hayırlı olsun.

Benim bebe yürüyor 1 aydan fazladır ama çok yorucu. Tatildeydik 3 kisi zor tuttuk. Abilerde tepesinde ne yapsalar yapmaya çalışıyor. En tatlı ve zor zamanlara girdik.

İştahı iyiydi şimdi sıcaklardan sadece meyve yemek ve emmek istiyor.

Sizler nasılsınız ❤️

Selam arkadaşlar,
Aranızda bebeği hâlâ yürümeyen ve parmak ucu basan var mj ?
Kanepeye tutunup kalkıp kanepede yan yan falan yürüyor ama sadece parmak ucu asla normal basmıyor bu yüzden de kendi kendine yürüyemiyor parmak ucu olunca denge olmuyor doktora gittik nöroloji ve emar önerdi ama emar da çok zor malum uyku ilacı falan tedirginim sizde böyle olan var mı yoksa benim bebegimde mi bir sorun var ?

Selamlar herkese, uzun zaman oldu yazmayalım. Hamile olanlar varmış hayırlı olsun.

Benim bebe yürüyor 1 aydan fazladır ama çok yorucu. Tatildeydik 3 kisi zor tuttuk. Abilerde tepesinde ne yapsalar yapmaya çalışıyor. En tatlı ve zor zamanlara girdik.

Sizler nasılsınız ❤️
Selam canım, uzun süredir gözüküyordun.
Beninki de yürüyor

Ve alerjiyi diyetisyenle geçirdik 😀

Selam arkadaşlar,
Kanepeye tutunup kalkıp kanepede yan yan falan yürüyor ama sadece parmak ucu asla normal basmıyor bu yüzden de kendi kendine yürüyemiyor parmak ucu olunca denge olmuyor doktora gittik nöroloji ve emar önerdi ama emar da çok zor malum uyku ilacı falan tedirginim sizde böyle olan var mı yoksa benim bebegimde mi bir sorun var ?
Yaaa aslında çocukların çoğu parmak ucunda durur en başlarda. Çevremdeki çoğu çocuklar parmak uclarında yürüyerek başladı sonrada alıştı tam basmayaa. 🙏🏻 sen yine göster ama ben bişi olduüunu sanmam

Selam arkadaşlar,
Bence bazı şeylerde biz genel olarak acele ediyoruz buda bence çevre baskısı başka bişey değil.daha yaşına yeni girdiler yada giriyolar bence çok normal herkes yaşında yurumezki zaten.parmak ucu basmasida yurutecle ilgili genelde zamanla duzelir benimkide aynı bende oyleymisim ama ben erken yurumusum her zaman yurumeye de olumsuz rtkisi yok aslında.10 aylikmisim yurudugumde.bizimki kıçını bile kaldırmıyor yerden 🤣totosuyla gidiyor heryere instagramdaki videolardaki gibi 🤭

Selam arkadaşlar,
Bana sorarsan tedirgin olma. Her bebek başka zamanla düzeltir. Yürüteç kullandın mı oda etkili oluyor.

Ben emziriyorum en az 2 yasa kadar devam edeceğim bakalım. Bu ara çok çok arttırdı su yerine emiyor özellikle gece çok bunaltıcı. Ama işte çocuğa faydası var diye devam ediyorum.

Selam arkadaşlar,
Slm canım benim oglus da 1 yaşında aynen öyle parmak ucu basar o şekilde kanepelerden tutunarak gider 2 yaşına kadar normal kabul ediliyor ondan sonra o dediklerin yapılıyor diye biliyorum stres yapma bence

Selam arkadaşlar,
Benim bebeğimde hala yürümüyor. Parmak ucu basma pek kalmadı arada yapıyor hala ama. Tutunup her yere gidiyor ama bağımsız yürüme henüz yok. Emar filan biraz erken değil mi 18 aya kadar beklemek gerekiyor. Ayrıca bizde pek konuşma da yok kelimeleri söylüyor ama canı isterse. Sürekli değil. Bunun içinde doktor zaten baştan işitsel hafızası güçlü görsel değil o yüzden geç konuşur demişti 🤷🏻‍♀️

Sizler nasılsınız ❤️
selam, ben de pek girmedim uzun süre. cocuklarla zor.
benimki yürüyebiliyor ama yürümüyor, ablası da öyleydi:KK48:
yaramazlık abidesi, gözümün önünden ayıramıyorum.

selam, ben de pek girmedim uzun süre. cocuklarla zor.
benimki yürüyebiliyor ama yürümüyor, ablası da öyleydi:KK48:
yaramazlık abidesi, gözümün önünden ayıramıyorum.
Benimde emekleme daha kolaysa yürümüyor😄 o kadar sıcak ki yerlere yatıyor bazende. Klima açsam burnu tıkanıyor.

Yaramaz olmaz bu sefer diyordum ama 3 te 3 yaptım. Artık 4.ye kısmet😆

Merhaba kızlar 13 temmuz 2022 doğumlu oğlum var sizin bebeklerle akran çağırdığım zaman bakmıyor ismine tepki yok şarkı söylersem ölüp bakıyor sizin bebekler ne durumda her defasında ismine dönüp bakıyorlar mı
Merhaba Allah bağışlasın bebişinizi.. isme bakma 1 yaş öncesi kazanılması gereken bir davranış isterseniz bi doktora görünün doktor gözlemlesin

Merhaba kızlar 13 temmuz 2022 doğumlu oğlum var sizin bebeklerle akran çağırdığım zaman bakmıyor ismine tepki yok şarkı söylersem ölüp bakıyor sizin bebekler ne durumda her defasında ismine dönüp bakıyorlar mı
Kendi peofilimdede yazdım burdada yazıyım 🙏🏻

Oyun oynarken ismiyle seslendiğimde odaklansada dönüp bakar. Gel dediğimde gelir. Bazen sesleniyorum bakmıyor ama seslendiğimi bilip gülüyor. Bizim grupdakiler temmuz 2022 çoğu bu şekilde. Yine ağır birşey olduğunu düşünmüyorum, şarkı söylerken bakıyormuş..
göz teması kuruyor mu?
Sizi telaşlandırmak istemem amaa bir gösterin bebişi , televizyon , telefon izliyorsa onları göstermeyin. Gelişim oyuncakları var aylarına göre onlarla oynatın. Erkenden hallederseniz sorun kalmaz inşallah 🙏🏻

Her zaman bakmıyor oyuna daldığı için mi yoksa etrafında çok uyarıcı var onlarla mı ilgili bilmiyorum. Sizin bebişler her seslenmede dönüp bakıyorlar mı

X