- 24 Haziran 2013
- 1.356
- 3.892
- Konu Sahibi yoncambenim
- #102.481
Bi sürü şeyi dert ediyordum, planlar yapıyordum bi gevşeme geldi arada oturup dövünüyorum nasıl yetçem diye, sonra da sevgiden kuduruyorum bu nasıl olcak kız mı erkek mi huyu suyu nasıl diye kendimi ördek misali 3 çocukla dolaşırken hayal edip gülüyorum sonra arada da hamile olduğumu unutuyorumYaşına girmeden hamile kalan sayımız senle beraber 3 olduk hayırlı mübarek olsun insan korkuyor ama zaten bebisle uğraşmaktan hamileliği o fikri tam idrak edemiyor en azindan ben öyleyim
12.haftanin içindeyim ama tatildeyiz, sonra da bayram. 3 temmuzda öğrenicem inşallah. Çok heyecanlıyım, meraktan çatlıyorumben bidaha hamile kalırsam ilerle dayanabilirsem baya geç söylicem herkes bi şok olsunonlara göre çocuk bi anda pat diye doğuversin
Ayyy cidden böyle yazınca korkmuyo değil gözüm yanlışlıkla olurmu fln diye direk uykuyu düşünebilirim bende zaten anca alıştım.
Bulantın fln varmı halin nasıl. Cinsiyet belli olmadı sanırım dimi. Benim 12. Haftada belli olmuştu
Ben kazara hamile mi kalınır diyorum, dünyaya çocuk getiriyorsun sonucta diyordum al sana çocuk