- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.259
- Konu Sahibi yoncambenim
- #101.541
Geçen benimkide 3 saat gündüz uykusu uyudu şaşırmıştımGündüz uyumasına alışkın değilim 2 saat oldu dayanamadım çocuğu uyandırdım ikide bi ateş ölçüyorum ama yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen benimkide 3 saat gündüz uykusu uyudu şaşırmıştımGündüz uyumasına alışkın değilim 2 saat oldu dayanamadım çocuğu uyandırdım ikide bi ateş ölçüyorum ama yok
Buna farklı yönde yorum getirenler de var.. sevmem felaket tellallığını ama aşıların mrna şekliyle değişeceğini söylüyorlar. Hiç mi stoğu yok sağlık bakanlığının da her yerde aşı kıtlığı var…Topik ne kadar ıssızlaşmış. Beklediğim bir durumdu. Burası ne kadar çok vaktimi alıyormuş meğer
Kızımın 6.ay aşılarını yaptırmak için asm ye gittim geçen hafta. Zaten bir hafta geç yaptırdım hasta olduğu için. Yeterli aşı yokmuş ellerinde. Kızamıkcık yapıldı.
Karma ve çocuk felci aşıları Ocak ayında gelirmiş. Bakanlıkla ilgiliymiş. Haber vereceklermiş
İlaç şirketleri aşı saklıyor resmen yılbaşı zammı için. Dedim içimden demekki daha büyük bir kıtlık durumu olsa kimse bebeğine düzgün bakım veremeyecek
Ek gıdaya geçtik ayına göre herşeyden tattırdım. Hergün yoğurt yiyor ama ağırlık anne sütü bizim için.
Ben haftada bir yıkıyorum artık, havalar soğuk benim zaten daha da soğuk. Riske giremem.Bebisleri kaç günde bir yikiyosunuz? Ben hala hergun yıkıyorum sıkıntı mı acaba ya ama başka türlü de uyumuyor alıştı oda iyice
Bende haftada 1 yıkıyorum hava soğuk riske giremiyorum yazın hergün yıkıyodum terliyodu ama şuan öyle bi sorun yokBebisleri kaç günde bir yikiyosunuz? Ben hala hergun yıkıyorum sıkıntı mı acaba ya ama başka türlü de uyumuyor alıştı oda iyice
Haftada bir ya da iki kez yıkıyorum.korkuyorum hasta olur diyeBebisleri kaç günde bir yikiyosunuz? Ben hala hergun yıkıyorum sıkıntı mı acaba ya ama başka türlü de uyumuyor alıştı oda iyice
Bence normal yani artık eskisi gibi çok almayacak demişti asm deki Hemşire banaKızlar bebegim bu ay sadece 300 gram aldı normal mi az gibi gelfi bana
Biberon başının değiştiğini ben de çok sonradan öğrendim olayı çözdük sonundaKizlar bebegi biberondan az sut ya da mama icen varsa bi deneyimimi soylemek istiyorum.
Lansinoh yavas akis kullaniyoduk sonra ben iğneyle 3-4 delik daha actim.Ama oglum sutu o kadar yavas bitiriyodu ki.Cok ugrastiriyodu surekli nefes nefese kaliyodu.Doktora bile goturmeyi dusundum kalple ilgili bi sorunu mu var acaba diye.
Igneyle kendim delik actim diye de sutun az gittigini hic dusunmedim ne yalan soyleyim.Sonra esim akil etti.Hizli akis uclardan aldik.90 cc yi bile zorla 10 dakikada icirdigimiz cocuk 1 dk da hupletti butun sutu masallah
Guya ikinci cocugumpeki ilkine de mamayi 1.5 yasina kadar aventin yenidogan ucuyla vermemBiberon başının değiştiğini ben de çok sonradan öğrendim olayı çözdük sonunda
Ben haftada bir yıkıyorum artık, havalar soğuk benim zaten daha da soğuk. Riske giremem.
Bende haftada 1 yıkıyorum hava soğuk riske giremiyorum yazın hergün yıkıyodum terliyodu ama şuan öyle bi sorun yok
Açıkçası usutmesiyle alakalı bi kaygım yok ortamın isisini filan ayarlayip hergun yıkıyorum fakat bebekleri hergun yikamanin vücudundaki yararlı bakterileri yok ettiğini buda bagisikligini dusurdugune dair bi yazı okudum doğruluğu varmi acaba? Yıkamayı seyreltmek istiyorum bigun yikamasam o gün aşırı eziyetli oluyor ve ertesi gün suya girmeden asla uyumuyor uyutuyorum geri kalkıyor. Uyku öncesi rutini oldu bu durum rutinino istiyor napcam bilemedimHaftada bir ya da iki kez yıkıyorum.korkuyorum hasta olur diye
Biz de böyle bi görüntü yokEki Görüntüle 3184188
Bizde ayaklar böyle. Çorap ben giydiriyorum o çıkarıyo. Sanırım bana çekmiş bnde bebekken böyleymişim. Çoraplarla ve ayağımla bi alıp veremediğim varmış. Annem öyle söylüyor
ben de kriz anında prinç unu maması yapıyorum sütüm olmayınca Aptamil i de istememişti prinç ubunu suyla pirisip içine Aptamil i katıyorumPirinç unu mamasını nasıl veriyorsunuz su ve pirinç ununu karıştırıp biberonda mı veriyorsunuz? Ben de biberon maması içmeyince muhallebi tarzı şeyler yapmaya çalışıyodum
bwnim.kizimda mama istemedi ilk etapta açlıktan agliyordu yaptığım muhallebiye mamayı ekliyorum aklınızda olsun o şekilde de verebilirsiniz tarifleri var int deEvet çok sağolun ben de muahhalebi gibi yapmaya çalışıyorumbazen dediğiniz gibi irmik de ekliyorum mecbur mama içmeyince başka çarelere yöneldik artık
Kilot lu çorap aldım ama daha giyfirmedim.Biz de böyle bi görüntü yok
Çünkü ya havlu külotlu çorap
Ya da çoraplı pijama giyiyor
Ben zatn alırken aventin 2 numarasını almışım farkında olmadsn 3 aydan sonra 4 numraua geçtik direk 3 delikli sanırım simirleniyodu çünkü çok gelmeyinceKizlar bebegi biberondan az sut ya da mama icen varsa bi deneyimimi soylemek istiyorum.
Lansinoh yavas akis kullaniyoduk sonra ben iğneyle 3-4 delik daha actim.Ama oglum sutu o kadar yavas bitiriyodu ki.Cok ugrastiriyodu surekli nefes nefese kaliyodu.Doktora bile goturmeyi dusundum kalple ilgili bi sorunu mu var acaba diye.
Igneyle kendim delik actim diye de sutun az gittigini hic dusunmedim ne yalan soyleyim.Sonra esim akil etti.Hizli akis uclardan aldik.90 cc yi bile zorla 10 dakikada icirdigimiz cocuk 1 dk da hupletti butun sutu masallah