MahidevranSultan
Yıllar geçse de üstünden, bu kalp seni unutur mu..
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Ekim 2020
- 4.877
- 5.443
-
- Konu Sahibi yoncambenim
Ay çok teşekkürler canım benimmm aminnYaaa çok sevindim, sağlıkla gelsinler büyüsünler bebişler
Gözün aydın canım benim de randevum bugündü kese 4-5 haftalık dediKızlar geldim doktordan 3,5 haftalık kese göründü cok mutluyumbirdahaki randevu 23’ünde kalp atışını duyarız dedi kısmetse çok şükür
Ayyy cokk güzell hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar bugün randevum vardı dün söylemiştim. Öncelikle şok edici bir haber vereyim. Doktor 2 kese gördü.. Beta hcg değerim yüksek çıkmıştı aslında ama.
Keselerde sıkıntı yok kalp atışlarını henüz duymadık. Haftaya duyacağız ve kürtaj falan olmayacak, doğuracağım.
İkizler şu an 6 haftalıklar, son adet tarihi ile uyumlular yani.
Ayy ne güzel yazmışsın kuzum, çok temiz kalplisinUzaktan da olsa takip ediyordum Rabbimjn bir mucizesi duyduklarım o kadar güzel şeyler ki okurken gözlerim doldu çok sevindim canım Rabbım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin ikisini de insallah
Gözünaydn canımm cok sevindmmKızlar geldim doktordan 3,5 haftalık kese göründü cok mutluyumbirdahaki randevu 23’ünde kalp atışını duyarız dedi kısmetse çok şükür
2 kese var diyince yaşadığım şoku anlatamamTebrik ederim cok guzel bi duygu degilmi ikiz bebeklerin haberi Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bhcg degerleriniz nasildi acaba ilk kacti sonra kac oldu
AminnnnAyyy cokk güzell hayırlısı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çoook sevindim sağlıkla gelsinKızlar geldim doktordan 3,5 haftalık kese göründü cok mutluyumbirdahaki randevu 23’ünde kalp atışını duyarız dedi kısmetse çok şükür
Seninde hyırlı olsun canım benimmÇoook sevindim sağlıkla gelsininşallah duyacaksın kalp atışlarınıda
AminnnSeninde hyırlı olsun canım benimmallah hepimizin kucağına sağlıkla vermeyi nasip etsin
Evet kuzum doktor söyledi. Normalde 23 eylül son adet tarihim ona göre bebeğğn daha büyük olması gerek ama geç döllenme oldugu icin bu şekilde ilerledi. Doktor birdahali kontroldeki duruma göre 23 eylül’den 1 ekime çekebiliriz dedi tarihi. Kesenin bu kadar erken görünmesine bende şaşkınım açıkçası normalde bugun asla görünmez kafasıyla gitmiştim ama doktorlar biliyorlar demekki işiGözünaydn canımm cok sevindmmkese erken görünmüş ama ne güzel olmuşş Rabbim kalp atışını da duymayı nasip etsin inşallah doktor mu söledi 3,5 haftalık oldugunu bana dün bişey diyemedi de haftaya bakıcaz ona demşti
Çok iyi olmş canım benim cok sevindm vallaa bende göreyim keseyi hayrlsyla cok rahatlıcamEvet kuzum doktor söyledi. Normalde 23 eylül son adet tarihim ona göre bebeğğn daha büyük olması gerek ama geç döllenme oldugu icin bu şekilde ilerledi. Doktor birdahali kontroldeki duruma göre 23 eylül’den 1 ekime çekebiliriz dedi tarihi. Kesenin bu kadar erken görünmesine bende şaşkınım açıkçası normalde bugun asla görünmez kafasıyla gitmiştim ama doktorlar biliyorlar demekki işialttan muayene oldu gene o konuda korkuyordım ama artık kese göründü umarim bidaha gittigimde alttan bakmaz
İnşallah görürsün canım benim en kısa zamandaÇok iyi olmş canım benim cok sevindm vallaa bende göreyim keseyi hayrlsyla cok rahatlıcam
10 Kasım da gdcm kuzumm inşallah bakalımİnşallah görürsün canım benim en kısa zamandane zaman gideceksinn
Aaa çok şaşırdım, kısmete bak. Yavrular sağlıkla gelsin İnşallahKızlar bugün randevum vardı dün söylemiştim. Öncelikle şok edici bir haber vereyim. Doktor 2 kese gördü.. Beta hcg değerim yüksek çıkmıştı aslında ama.
Keselerde sıkıntı yok kalp atışlarını henüz duymadık. Haftaya duyacağız ve kürtaj falan olmayacak, doğuracağım.
İkizler şu an 6 haftalıklar, son adet tarihi ile uyumlular yani.
Bende şaşırdımAaa çok şaşırdım, kısmete bak. Yavrular sağlıkla gelsin İnşallah
Hayırlısı olsunn inşallah10 Kasım da gdcm kuzumm inşallah bakalım
Benim 5 ekimBen cumaya randevu aldım, 4+2 olacak. Benim dr vajinal hiç bakmaz zaten. Umarım karından kese görünür.. Sat ı 6 ekim olan var mı?