2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Kızlar selamlar
Şimdi doktordan çıktım her şey yolunda 9 haftayla uyumlu dedi. Çok şükür kalp atışlarını yine duyduk büyümüş minnoş. 3 hafta sonraya gün verdi gideceğiz bakalım. Nifty testi acele etme önce ense kalınlığına ve 2li teste bakalım dedi. 35 yaşındayım ondan biraz evham yaptım ama gerek yok şimdi diyince de bir şey diyemedim
Ultrasonu da koyuyorum
Bende dikkat ettimde armut şekilli kese erkek oluyormuş yuvarlak olan kız galiba ne kadar doğru bilemem .kızımda kesem yuvarlaktı erkekler ki armut 🍐 gibi mi??erkek anneleri bilir.
 
İlkınde emzik denemelerim kısa sürdü
Ama bunda ısrar edicem
Sapsarı emzikler varmış
Onu alıcam
Emzikli bebek gibisi yoktur heralde. Verince susuyor 😀

Benim ilki silikon emziği tutmadı hep öğürdü. Çok sık uyanıyordu. Beni emzik gibi kullanıyordu. Eşime dedim akşam gelirken kauçuk emzik al diye. O ucuz emzik yumuşak geldi tuttu da rahat ettim..
Uykuya dalınca bekleyip alırdım yine ağzından kıyamazdım da :KK48:
 
Burda hepimiz hamileyiz üsluba dikkat etmeliyiz dün yonetixiler de yazdı hatta arkadaşı da suçladığı için hesabını banladilar hepimizin amacı belli ama konuşma tarzımız bu olmamalı
Sizde uzatmayın ortalığı germeyin. Daha sonra yanlış anlamayı düzelttim. Haberim olsa bu yorumu yapmazdım ben çok geç haberdar oldum arkadaşın durumundan. Helallikte istedim.
 
rabia, iyice saçmaladın. Hamile gruplarına sadece hamileler girecek diye bir kuralmı var. Ben bdv de okuyorum. Derdim olduğu için mi.? Benim siteyi okumamın neyi yanlış.
İstediğin gibi yazabilirsin canım hamile olmayanlar yazmayacak diye bir kural yok.. bizimle muhabbet edip geldiğin içinde teşekkür 😍
 
Sizde uzatmayın ortalığı germeyin. Daha sonra yanlış anlamayı düzelttim. Haberim olsa bu yorumu yapmazdım ben çok geç haberdar oldum arkadaşın durumundan. Helallikte istedim.
Ben siteye hakimimde sanırım sen hiç bı olaya vakif deilsin bu konu kapandı zaten hepimizde güldük..
 
Adet oldum bebek yok dedin.
Bana yazan bayana cevap verdim. Burada her yazdığımı sana hesap vermek zorundamıyım. İyimisin sen. Neyi öğrenmek yada neyi ispatlamak isitiyorsun anlamadım. Seni kırmak istemiyorum. Lütfen bebeğine ve kendine odaklan. Bak şu anda çok sinirliyim. Gerçekten artık yazmak istemiyorum.
 
X