- 10 Şubat 2017
- 2.599
- 4.328
- 26
-
- Konu Sahibi yoncambenim
Tabi 4 gun sonra 2000 binleri gorursn ben 1992 degerle dusuk yaptgm gebelkte kesyi gormustuk keseyi gordukten iki gun sonrada kanamam olup acile gittigimde kalp atisini dinletmemisti ama gostermisti pitir pitir canlanan minik bisiTeşekkür ederimBen son testime göre ve aradan geçen 5 güne göre yorumladım aslında haftaya değilde artış güzel evet zaten görücez dimi sabret seva:)))
Bizde dayanamdık bugun söyledik anne babalarada1 derece olanlara soyledim :) dayanamiyorum asla saklayamam saklayanlari tebrik ediyorum keske bende oyle olabilsem 3 ay saklayan var beyaaaa
Aaa nedenmis o cok pardonBizde dayanamdık bugun söyledik anne babalarada
Kayınvalidemler pek hoşnut olmadı moralimiz bozuldu
Biz daha söylemedik kimseye, kalp atışını bekleyeceğiz.Bu arada birşey sorucam ailelere söylednizmi yoksa bekliyomusunuz keseyi görmeyi
5 ay oldu evleneli etrafımızda tevai gören çocuğu olmayan çokvar bizde korktuk deneyelim dedi allah çok şükür ilk ayda verdi bebeğimizi bize. Yeni evlenip hemen hamile kaldım , çalışamıcam fazla diye laf yaptı,, çok çalıştınız hemen çocuk yaptınız dedi ..Aaa nedenmis o cok pardon
Niye kiBizde dayanamdık bugun söyledik anne babalarada
Kayınvalidemler pek hoşnut olmadı moralimiz bozuldu
Helal olsun beee bizimde hedef oydu ama ne ar soyledil nasil oldu bilmiyorumBiz daha söylemedik kimseye, kalp atışını bekleyeceğiz.
Valla dayanabiliyosan valla çok iyiHelal olsun beee bizimde hedef oydu ama ne ar soyledil nasil oldu bilmiyorum
Biz eşimle sır küpüyüzdür zatenHelal olsun beee bizimde hedef oydu ama ne ar soyledil nasil oldu bilmiyorum
Onaneymis canim çalisirm kendime calismam kendime şöyle itinayla kursakta heves birakanlardan hiç haz etmiyorum benim hayatmda da var boyleside Allahtna mesafemi koruyorm boyle insanlar kiskanc haset mutluluk cekemeyen insanlar5 ay oldu evleneli etrafımızda tevai gören çocuğu olmayan çokvar bizde korktuk deneyelim dedi allah çok şükür ilk ayda verdi bebeğimizi bize. Yeni evlenip hemen hamile kaldım , çalışamıcam fazla diye laf yaptı,, çok çalıştınız hemen çocuk yaptınız dedi ..eşimin moralini bozdular
Biz bekliyoruz keseyi görmeyi hatta kalp atışını duymayıBu arada birşey sorucam ailelere söylednizmi yoksa bekliyomusunuz keseyi görmeyi
Biz bekliyoruz keseyi görmeyi hatta kalp atışını duymayı
Cok haklisiniz bende soyledikten sonra pisman oluyorum ama is isten gecmis oluyoBiz eşimle sır küpüyüzdür zaten. Çocuklardan saklamak zor tabi ama en iyisi bu bence.
Gerçekden öyle yaaa ki çalışıyorum yani , zorlanmadığım sürecede çalışıcam. Ama laf yiyiyorum bende mesafemi koruyorumda eşime dedi bana diyemez. Allahdan kayınpederim iyi onlara laf söylettirmiyoOnaneymis canim çalisirm kendime calismam kendime şöyle itinayla kursakta heves birakanlardan hiç haz etmiyorum benim hayatmda da var boyleside Allahtna mesafemi koruyorm boyle insanlar kiskanc haset mutluluk cekemeyen insanlar
Ay neguzel rabbim sevdiklerinize guzel haberler vermek nasip etsin kizlarBiz bekliyoruz keseyi görmeyi hatta kalp atışını duymayı
Amin canım inşallahAy neguzel rabbim sevdiklerinize guzel haberler vermek nasip etsin kizlar
Böyleleri hak ediyo ama inceden bi laf sokmak lazim erkendi niye seviyon hic beklemiyoduk flan diyeGerçekden öyle yaaa ki çalışıyorum yani , zorlanmadığım sürecede çalışıcam. Ama laf yiyiyorum bende mesafemi koruyorumda eşime dedi bana diyemez. Allahdan kayınpederim iyi onlara laf söylettirmiyoYoksa bizim evlenmemizede karışıyodu kayınvalidem.. ahh ahhh büyüyünce sevdirmicem görücek