2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Bebemde yiyo kappuzz 🤣🤣
 

Eklentiler

  • 20220604_180130.jpg
    20220604_180130.jpg
    131 KB · Görüntüleme: 61
Bizim nst de 300 TL olmuş. 😒
36 da başlıyor. Bittik 😔
Yuhhh yaaa resmen saçmalık vallahi..🙄🙄bende özele gidiyorum alt üstü bi makina var ve düğmesine basıyor..negibi bi maliyetleri var hiç bişey..bi makina almışlar habire parabasıyorlar çok üzücü ..bende özelde giriyorum 30 TL.. bu farklara bakınca çok korkutucu..
 
Cıktım şmdi doktordannn tospikk 2910 gram olmşş kızlarrr 😂 banada 4temmuza gün verdi kısmetsee erken gelmek istemezse 4ünde alırız dedi 😂 nst ye girdimm sıkıntı yok dedi her hafta çağırdı bundan sonra öyle işte 🥰
Maşallah 🤩

Artik yaklasiyor zaman gunlerde belli olunca heycan tavan tabi🤠
 
Ben sabirsizlanmiyimde kimler sabirsizlansn yav dayanamiyorm gayrı :KK70: oglum bile artk buyumedimi artk gelsn anne kardesimle beraber uyuyalm diyor 🥰 bu arada kizlar kizimin adi ela idi esimde bir isim istedi benimde hosuma gitti koyuverdik oglumun adinida ortak koymstk bir ben bir o buda oyle oldu :KK70:
Ela zümra oldu sizce nasil ☺️
Çok güzel olmuş..benimkilerde Zeynep..Zümra inşaallah
 
Yuhhh yaaa resmen saçmalık vallahi..🙄🙄bende özele gidiyorum alt üstü bi makina var ve düğmesine basıyor..negibi bi maliyetleri var hiç bişey..bi makina almışlar habire parabasıyorlar çok üzücü ..bende özelde giriyorum 30 TL.. bu farklara bakınca çok korkutucu..
Aynen öyle. Özel muayenehane olduğu için sanırım bir tık daha pahalı hastanelere göre. 36 da başlıyor nst. Bakalım 40 beklersek yarı hastane parası da çıkacak. 😬
 
Tarihlerimiz birbirine cok yakin bakalim gercekten 40 haftayi dolduracak miyiz:) kendi doktorum cok gerei degil ama yapilabilir dedi. Bilmiyorum 10 gun sonra muayene olacagim tekrar.
Ben kesin doldurmayacagim cunku sezaryen olacak benimki .39.haftada 29 haziran son tarihim olacak 😊
 
Kızlar hastane çıkış setim geldi. Geçen cuma sipariş vermiştim, bugün elime geçti. O kadar beğendim ki. Sayfayı şurda paylaşayım. İşine yarayan olur belki. Bu kadar hızlı ve güzel yapmalarına çok şaşırdım. Hatta başta güvenmediğim için kapıda ödeme seçeneğiyle sipariş vermiştim ama hiç sorun yaşamadım.

İsmi çok güzel bebişin. Bende Dara ismini düşünüyorum 😇 ama Ardil daha baskın geliyor
 
Ayy sorma ya sanki onlar bakıyor benim de teyzem demişti çok canım sıkılmıştı ama bir şey diyemedim tabi. Sanki onuncuyu doğuruyoruz da.
Yakın zamanda 2.cocugunu doguran arkadasım
Bahsettı.Doktoru sormus dogumdan sonra tuplerını baglatmak ıstermısın dıye kv si atlamıs ordan evet baglatın dıye.Ne kadar patavatsız kadınlar var sanane kardesım sen mı bakıyosun.Ayrıca uzak oturuyolar hıcbıseyle ılgılendıgı yok.Kız da cok kızmıs bu lafına.Baska kvler torun yap sevelım der bu yapma dıyo herkes bı cesıt dıyo🧐
 
İdrar yolu enfeksıyonu na sadece ıdrar tahlılıyle degıl ıdrar kültürü testiyle netlestırıp antıbıyotık kullanmak gerekıyormus.Eger kültür testini yaptırmadıysanız antıbıyotık kullanmadan once yaptırın.son doktorum bu bılgıyı paylastı ılk doktorum ıdrar testınde kı erıtrosıt yukseklıgı nedenıyle antıbıyotık vermıstı.Bedavadan ıcmıs olabılır mısım😔
Evet kultur almadi kendi doktorum degildi korktum suan daha kullanmaya baslamadim
 
X