2022 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...


  • Ankete Katılan
    273
Benim de yarın kontrolüm var dualar edin bana olur mu? 3 hafta önce gitmişim en son kontrole. Ben de epey kilo aldım. Tartılmıyorum valla moralim bozuluyor napayım. Ne kadar az alsam iyi tabi de napıp edip verrim ben gözüm karadır diyet konusunda sertimdir. Şimdi kuru meyve çiğ kuruyemiş vs tarzı şeyler çok tüketiyorum. Normalde hiç sevmem. Meyve yyorum normalde meyve hiç sevmem ve yemem. Bir de erken doğum riski kaynaklı benim de hareket kısıtım var deyince kilolar aldı başını gitti
 
Kızlar önümüzdeki hafta bir toplantı için Ankara'ya gideceğim. Doktorum madem gidiyorsun orada bir daha ayrıntılı ultrasona gir bir perinotologa dedi. Kendisi bir kaç isim saydı ama ben aklımda tutamadım. En son söylediği isimi kendince netleştirip buna git dedi. :) Ankara'da perinatologa giden varsa onları da sorayım dedim. Benim doktorun dediği hoca Murat Sönmezer aradim 1250 tl dediler. I ipana nın önerdiği Metin Altay'ı aradım 950 tl dediler. Burda diğer önerilen isimlere baktım onlar da radyologmuş. Benim yaptırdığımda radyologtu zaten. Benim perinatologa gitmem lazım. Öneri varsa alabilirim.
 
Kızlar slm geçen yazdım ama kimse dönüş yapmadı
Grip oldum ve öksürük ve hapşırık kaldı sadece ama öksürük çok fazla artık öksürürken sırtım var karnımın yanları ağrıyor. Günlerdir sıcak suya bal limon koyup içiyorum. Bugün dayanamadım Dr a gittim ama kadın Dr u değil. Öksürükten dolayı Amoxi 1000 verdi birde pastil verdi. Ama korkuyorum içmeye. Pastelden bi tane aldım bide zencefil rendeledim çay yaptım. Kaşık ağrım başladı. Ondan korkum arttı. Kendi Dr uma ulaşamıyorum.
Benimle aynı durumda olanlar oldu mu? Ne yaptınız yada?
 
Canım pastilden bir şey olmaz diye düşünüyorum. Ama yine de doktoruna sormalısın bence. Muhtemelen o ağrı ondan değildir. Ama ağrı geçmezse acile gidip bir baktırabilirsin.
 
Ertuğrul karahanoglu memorialda. Tam emin değilim 1400 olabilir ama ara bir sor. Periontolog yaklaşık 30 35 dk sürdü kan akisina kalpte yutma refleksine bile ince ince bakti normal hastada bakıyor ayrıntılı diye belirtmen lazım. Vaktin olursa bir kahve ısmarlayayım çok isterim sana
 
Ben bilmiyorum ama geçmiş olsun çok İnşaşlah öksürükle hapşırında geçerrr gider
 
Benim aradığım doktor 2 saat sürüyor dedi. Sefer tasıyla gitmem lazım gidersem. Bakayım senin dediğin doktora da. Canım bu sefer çok kısıtlı vaktim var. Başka bir zamana sözüm olsun. Meslektaşız nihayetinde. :) tabi ki kahveni içmek isterim.
 
O zaman ona git hiç düşünme sağlıklı güzel haberler alırsın insaallah ben sigorta karşılayinca mantıklı geldi çok bakmadım başka periontolog.
 
O zaman ona git hiç düşünme sağlıklı güzel haberler alırsın insaallah ben sigorta karşılayinca mantıklı geldi çok bakmadım başka periontolog.
Canım ben normalde ayrıntılıya girdim onu sigorta karşıladı. Ama bunu karşılamıycaktır. Çünkü özel muayenehane neyse artık karar verip birine gidicem.
 
Bidaha niye ayrıtılıya gidicen gittiysen bi sorunmu çıkmıştı benmi kaçırdım.
İşin aslında ben renkli bir ultrason istiyorum benim hastanede yok. Ankara'ya bir toplantıya gidicem bir sorun olur mu gitmişken renkli ultrasona gireyim diyorum diye kendi doktoruma söyledim. O da madem gidiyorsun madem 4boyutlu ultrasona gireceksin bir perinatologa git bir kere daha ayrıntılı olsun içimiz rahat etsin dedi. Ben ayrıntılıya 19+4 de girmiştim. İşte garanti olsun diye diyor benim doktor. Burada bir sorun çıkmadı yoksa.
 
Ayyy canım vallahi aynı ben. İlk hamilelik de böyle değildim. Bu idrar sıkışması varya bende diyorum kızımda böyle değildi.
Mesela daha yeni hissediyorum afedersin idrara çıkma ihtiyacım var hemen ağrı hissediyorum sankı 2 saattır tutuyormuş gibi
 
Heee şart değil yani, ozman sadece renkli ultrasona girsende yeter, allahdan benim doktor tenklide çekiyor cidden , ayrıltılıyı devlette yapınca göremedim bile hiç, kendi doktoruma gidince anca renkliden bakıcam
Tabi sende istiyosan gitte gerekli değilse normal renkli olana gittt okadar para vermee boşunaa
 
Kizlar selam,
ayrıntılı ultrason için iki doktor arasındayım bilen giden var mi hangisini önerirsiniz?? İkisinin yorumları güzel o yüzden kararsızım.
Gülhiz Karataş - Sinan Tan
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…