Çok erken daha ya bu doktorlara hamilelik bir hastalık gibi geliyor galiba nekadar kolay incitebiliyorlar daha annelik yolunda yeni adım atan kadınları sizin orayı bilmem ama bizim burdaki acile defalarca gitmisimdir hep stajer ciddiye almayın bence ben 5 küsürde keseyi gördüğümde dr bana 8 haftada gel bebek ve kalp atısı için işimiz garanti olsn dedi nasl bukadar yeni bir gebelikte hemen boş derler anlamıyorum
bir cocugum var bir dusuk buda 3 gebeligim cok devlet muayaneye gittim hem polikilinige hemde acile size şunu söyliyim çok müthiş doktorlarada denk geldigim oldu ama çok rencide edilip incitildigimde oldu hamileligin son haftalrnda bile bana acilde bebegin kalbi cok yavaş dendi takibe alamlıyız ölebilir dendi acımasızca beni bir denek gbi kullanmaya calıştılar ve ben ordan kolumda serumla kaçtım !!! Özele gittigimde asla böyle bir durum olmadıgını aksi olan hic biseyin olmadıgını söyledi dr hatta gidip o doktorları sıkayet et dedi ama ben yasadıgım şokla bebegimin iyi olduguna dua ederek evime gittim şu mesleği severek isteyerek yapmayana nasip etmesin rabbim ya
biraz uzun oldu kusura bakmayın ama daha cok erken 7.8 haftada gercekten bos gebelik olsa ve emin olsa bile bu uslüple darmadagın edilip yollanmaz insan ya yazık bu kafadakilere cidden