- 9 Temmuz 2021
- 11.405
- 24.258
- Konu Sahibi yoncambenim
Benimde KızErkek çıktı canım sende ne çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde KızErkek çıktı canım sende ne çıktı
canım merhaba nasılsın. karar verdinmi. ne yapacaksınBende dün öğrendim sata göre 4 temmuz görünüyor. Dün evde testle öğrendim bugün de kan verdim 286 çıktı. Devam ettirirmiyim bilmiyorum ama ettirirsem burada yerimi alayım istedim sağlıkla gelsinler
Benimde bi kuzenim bide abimin eşinde baktık tuttu, oyuzden biraz sizdede tutucakmı diye merak ediyorumErkek çıktı bende de tutmuyor diyorlar ama kuzenlerim tarihe göre çocuk yaptılar 1 erkek 1 kız oldu ikisinde de
Tabikide orası öyle sağlıklı bebişler olsunda önemli değilKız olarak gösteriyor tabii ki heveslenmyrmm önce bebeğimin benimle oldugunu öğreniyimm gerisi önemli değil
kesinlikleeeeKız çıktı inşALLAH bir de kızım olur çok istiyorum. Erkek de olsa kız da iyi evlatlar olsunlar
Saol canım tşk ederim Allah razı olsun inşallah değerin artıcak gün geçtikçe doktora gidince haber ver mutlakaMerhaba canımm hoşbuldumm. Bugün idrar testi dayanamadım denedim yine aynı cıktı kan testi içinde yarın gdicem bugün bekliyim dedim bakalm hayrlısı inşallah seninde hayrlısı olsun inşallah
Bunu ben de merak ediyorum bakalım kaçımızın tutacakBenimde bi kuzenim bide abimin eşinde baktık tuttu, oyuzden biraz sizdede tutucakmı diye merak ediyorum
Bir de şöyle diyorlar ilk çocukta tutmazsa ikincide de tutmuyormuş ilkinde tutarsa ikincide de tutuyormuş. sağlıkla gelsinler de minnoşlarBenimde bi kuzenim bide abimin eşinde baktık tuttu, oyuzden biraz sizdede tutucakmı diye merak ediyorum
Benim erkek çıktı inşallah doğrudur bu takvimErkek çıktı canım sende ne çıktı
Ayyy inşallahBenim erkek çıktı inşallah doğrudur bu takvim
aaaa bilmiyodum iyi oldu bildiğimBir de şöyle diyorlar ilk çocukta tutmazsa ikincide de tutmuyormuş ilkinde tutarsa ikincide de tutuyormuş. sağlıkla gelsinler de minnoşlar
evet bi kaç ay sonra anlıcazBunu ben de merak ediyorum bakalım kaçımızın tutacak
Her şeyi hesaplıyorum bu huyumu çok sevmiyorum ama kısmetse yılbaşına öğreniriz cinsiyetleri. Öğretmen olan var mı aranızda kızlar.Ayyy inşallah
aaaa bilmiyodum iyi oldu bildiğim
evet bi kaç ay sonra anlıcaz
Yaaaa hayırlı olsun ikimizde aynı tarih gösteriyor sağlıkla al kucağına inşallahMerhabalar Allah nasip ederse bende temmuz annesi olacagım bir oglum var 5ay önce bir düşük yasadım buda 3 gebeligim rabbim hepimize sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin bu arada
cuma bthcg 44
Pazar 107
Cıktı umarım hersey yolunda gider bu sefer
Merhaba canım hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun sağlıklı artmış değerin maşallahMerhabalar Allah nasip ederse bende temmuz annesi olacagım bir oglum var 5ay önce bir düşük yasadım buda 3 gebeligim rabbim hepimize sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin bu arada
cuma bthcg 44
Pazar 107
Amin saol inşAllah sende saglıkla alırsın kucagına bu surecte konusup destek almaya cok ihtiyacım vardı temmuz annelerini görünce kaçırmak istemedim bu fırsatı ama ilk dogumum 41+2 de sezeryan oldu sanırım buda sezeryan olursa hziran sonuda dogabilir ama yinede ben kendimi temmuz annesi olarak sayıyorumYaaaa hayırlı olsun ikimizde aynı tarih gösteriyor sağlıkla al kucağına inşallah
Canım sen kan vermedin miBirley soracağım ben yeni öğrendim 4 haftalığım bugun normalde adet olucaktım . Ama sanki adet olucakmışım gibi hissiyat var , sizdede oluyomu aynı belirti @mavibeyazzz
Verdim ama yarın 11 gibi çıkıcak dedi sağlık ocağı senin hemen çıkmışmıydıCanım sen kan vermedin mi
Ben adet olsaydıöm bugun 3 günü olacaktı ve normalde adette bile sancım hissedecgm kadr cok olmaz sancım oluyor ozellıkle gece diyorum kesin adet olacgm hatta boyle adet olnca bsiey gelr anlarsnz ya kosa kosa wc gidersn öylede oldu gittim sarı akıntı vardı baska konulardada gormustum hamilelilte bu adet agrılarnı yasayanlar oluyormusBirley soracağım ben yeni öğrendim 4 haftalığım bugun normalde adet olucaktım . Ama sanki adet olucakmışım gibi hissiyat var , sizdede oluyomu aynı belirti @mavibeyazzz
Hayırlı olsun. Ben de mayısta bir düşük yaşadım. Bu kez olucak ALLAHIn izniyle inşALLAHMerhabalar Allah nasip ederse bende temmuz annesi olacagım bir oglum var 5ay önce bir düşük yasadım buda 3 gebeligim rabbim hepimize sagsalim kucagımıza almayı nasip etsin bu arada
cuma bthcg 44
Pazar 107