- 5 Temmuz 2021
- 1.027
- 2.237
- Konu Sahibi yoncambenim
- #29.681
Amin inşallah. Sorma sürekli yeni bir şeyle karşılaşıyorum resmeninşallah ciddi bişey yoktur, gebelikte zaten tüm organlar etkileniyor haliyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah. Sorma sürekli yeni bir şeyle karşılaşıyorum resmeninşallah ciddi bişey yoktur, gebelikte zaten tüm organlar etkileniyor haliyle
Évet kilo degil de şu kanımı nasıl yükseltirim kalp carpintim kanınımın dusuklugunden olabilirmiş ya da troid. Bi yola koymam lazim hemen şu kanı. Ilac da alıyorum ama carpinti olunca iyice az besleniyorum heralde kafasina giriyor insan. Kafayı yemesem bariKilo almak güzel bir şey değil, geçen de yazdım. Kilo aldım ama kendime almışım oğlum 2,5 kilo doğmuştu
Ben de dün pişi yaptım. Yağlı yağlı yedim ama canım cokkk istedigi icin.bugun normal yemek yedim .genelde öyle şeyler yememeye çalışıyorum. Yiyince midem bulanıyorKesinlikle çok şişkinlik oluyor
Ben öğlen yulaf süt muz üçlüsünün üzerine bir daha kurabiye yedim Akşam da sadece haşlanmış limonlu beyaz lahana yedim amaaa şu an bir tur daha kurabiye yesem mi diye düşünüyorum
Her sabah 1 kaşık pekmez yesen, başka kan yapan yiyecekler neler bir süre onlara ağırlık verÉvet kilo degil de şu kanımı nasıl yükseltirim kalp carpintim kanınımın dusuklugunden olabilirmiş ya da troid. Bi yola koymam lazim hemen şu kanı. Ilac da alıyorum ama carpinti olunca iyice az besleniyorum heralde kafasina giriyor insan. Kafayı yemesem bari
Bir bardak suya bir yemek kasigi pekmezi koyup karistirip icebilirsin guzel kan yapiyor birde cevizle siyah kuru üzüm koy öğünlerine faydasini görürsunÉvet kilo degil de şu kanımı nasıl yükseltirim kalp carpintim kanınımın dusuklugunden olabilirmiş ya da troid. Bi yola koymam lazim hemen şu kanı. Ilac da alıyorum ama carpinti olunca iyice az besleniyorum heralde kafasina giriyor insan. Kafayı yemesem bari
Haftasonu pişi benim de aklımdaydı ama üşendiğim için yapmadımBen de dün pişi yaptım. Yağlı yağlı yedim ama canım cokkk istedigi icin.bugun normal yemek yedim .genelde öyle şeyler yememeye çalışıyorum. Yiyince midem bulanıyor
uşenmek senin gobek adin olmaliHaftasonu pişi benim de aklımdaydı ama üşendiğim için yapmadım
Yaaa hiç sorma geçen arkadaşlara diyorum hani üşengecin çocuğu olmaZdı diyeuşenmek senin gobek adin olmali
Şu pekmezi benimseyemiyorum ama galiba artık zorundayim. Kiloya da söyle takiliyorum ekg ceken kadin hamile oldugumu duyunca sasirdi aaa hic gostermiyorsun dedi. Millet yakıştıramıyor resmenHer sabah 1 kaşık pekmez yesen, başka kan yapan yiyecekler neler bir süre onlara ağırlık ver
Yok o korkanin ne oglu olur ne kızıydı sanki bu uşengeclikle 3. De dogurmyanda ne biliymYaaa hiç sorma geçen arkadaşlara diyorum hani üşengecin çocuğu olmaZdı diye
Tahin pekmez şeklinde de mi sevmiyorsunŞu pekmezi benimseyemiyorum ama galiba artık zorundayim. Kiloya da söyle takiliyorum ekg ceken kadin hamile oldugumu duyunca sasirdi aaa hic gostermiyorsun dedi. Millet yakıştıramıyor resmen
Buranın ortamı iyi ya damdan düsenin halinden damdan düşen anlıyor. Tabiri caizse tuzu kurular anlamıyor. Gün icinde girip girip okuyorum mesajları cok iyi oluyor.
Çok geçmiş olsun, kısa sürede toparlanırsınız inşallahMaalesef benmde enfeksiyondan yatisim yapildi
Benim karnım çıkmıyor. Çok az belirdi hala. Ama kalçalarım bacaklarım bayağı şişti. Kalçam da yanlara doğru değil, geriye doğru büyüyor. Cinsiyeti erkek. Aşerme olayım hiç olmadı. Eskiden ne seviyorsam onları yiyorum. Bende tüm hurafeler uydu, bir bu uymadıHanımlar belki saçmalıcam ama kusura bakmayın.
Perşembe randevum var ama burda 5 ay dolmadan söylemiyorlar cinsiyeti.
Diyeceğim sizdeki bu kalça büyük ise kız
Karnı var kalça yoksa erkek
Çok acı ekşi yıyen kız
Tatlı yiyen erkek
Belirtileri çıkan yada çıkmayan varmı
Amin amin. Bir haftadır abimdeyim.Benim herşey ama herşey erkek gösteriyordu sadece kalçadan da kilo aldım ama vücut yapım böyle kilo alınca direkt kalçaya alıyorum.
Tüm aşermeler, vücut değişimleri, testler, hurafeler 1 tanesi bile kız gibi değildi diğer gebeliklerim gibi de değil ama kızım olacak.
Bende tüm bu belirtilere bakarak heveslenmiştim o yüzden hiç takılma canım kısmetinde ne varsa o oluyor Allah hayırlı sağlıklı evlat versin gerisi anlık hevesten ibaret evladın kızı erkeği olmuyor.
Ben tüp bebek ile hamile kaldım ama biraz sanırım rahatım. Yani inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz ama sık ultrasona girmek istemiyorum. Yüne de eşimin ısrarıyla yarın doktora gideceğim.Sizede geçmiş olsun ben bilraz panikçiyim geçen sene kürtaj oldum kalbi durdu diye korkuyorum hemen
Aynı şeyleri yiyip içip sanki elde olmadan kilo almaya başladığımı hissediyorum tutamıyorum kaçıyor kilo hızlaYalnız olmadığımı bilmek güzel @2kiz1anne1bebek
Ben de 4 kilo almıştım 2 hafta öncesine kadar şu an tartılmaya korkuyorum
Amin Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın sağlıkla hayırlısıylaValla bende şaşırdım oluyormuş.. Doktorlar neler duyuyor neler görüyordur kim bilir.. Rabbim aratmasın. Kimseye evlat kokusunu çok görmesin. Bizim şansımız olacak inanıyorum.. çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için