- 28 Eylül 2020
- 2.390
- 5.189
- Konu Sahibi yoncambenim
- #29.721
Ben de görünce hemen oy verdim En güzel sunum seninki gerçekten. Şu an baya da öndeEvet cok heycanliyim bakiyorum surekli çorbam ne durumda diye
Peki hediye olarak ne veriyorlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de görünce hemen oy verdim En güzel sunum seninki gerçekten. Şu an baya da öndeEvet cok heycanliyim bakiyorum surekli çorbam ne durumda diye
Çok teşekkür ederiz canım benim bu topiğin bebekleri hep çok şanslı ❤Bi tebrikte ben edeyim siz mükemmel bir aile olacaksınız, bebeginiz cok şanslı
Amin canım kesinlikle haklısın.Bizi zaten bu erkek hevesine düşüren çevremiz. Bir de şöyle düşün ağabeyin bile kıskanıyor seni ama kız kardeşin olsa kıskanmazdı seni daha iyi anlardı. O yüzden çocuğun kız olsa bile kızın için çok iyi olacak bu bakımdan düşün ileride 3.yüde denersin hem. Benim 3. oluyor artık istemem bunu dahi istemedim hiç bi de oğlum olsa demedim hatta 2 kızım olduğu için çok mutluyum. 3 madem oldu bir de erkek olsa da herkesin çenesi kapansa dedim bizde farklı meyve tadarız dedim ama Allah herkesten iyisini bilir hayırlısı buymuş sağlıkla gelsin diyorum şimdi hatta içime daha da sindi ayrı oda derdi yok harem selam derdi yok üç kardeş hep birbirlerine destek olurlar birbirlerinin her halinden anlarlar en özellerini anlatırlar Allah hiç ayırmasın kuzularımı inşallah.
Ben de oy verdim ama cidden insanın canı corba cekiyor bi kacına baktım vazgectim kapattım inşallah kazanirsinEvet cok heycanliyim bakiyorum surekli çorbam ne durumda diye
Seninki beyran mı yanlış yere oy vermeyim kaçırmışım o kısmıEvet cok heycanliyim bakiyorum surekli çorbam ne durumda diye
Ay bende takipteyim canım hem gümüş kapak hem sağma makinesi Bir bilgi alırsan buraya yazar mısın sağma makinesi hep lansinoh çıkıyor benim karşıma. Ama yine de emin olup alamadım bi türlü buradan bi arkadaş ikinci el almıştı öyle okudum sanki aslında güvensem bende alabilirim belki o şekilde temiz az kullanılmışBayb me gümüş kapakları nasıl acaba, silverettemi ne vardı galiba yoksa o mu iyi arada kaldım
Birde elektirikli sağma makinalarını. Hangiler güzel. Baktım baya pahalı ya
2.el bakabilirsin.Bayb me gümüş kapakları nasıl acaba, silverettemi ne vardı galiba yoksa o mu iyi arada kaldım
Birde elektirikli sağma makinalarını. Hangiler güzel. Baktım baya pahalı ya
ilerleyen zamanlarda bu baskı daha da artıyor. Bence bu baskı böyle devam edecek .Ben karnımı sıcak tutuyorum yoksa ağrıyor. İş yerinde şalla sarıyorumHanımlar bu haftada şiddetli rahim ağrısı yaşayan var mı? Özellikle kalkarken günde en az 6-7 kez bıçak saplanır gibi oluyor, rahmim aşağı çekiliyor resmen, dik duramıyorum. Ama 2-3 dakikaya azalıyor. Birkaç gündür böyle. Endişelendiriyor
Bende 5 marta aldım bakalım hayırlısı ile saglıklı haberlerini alırımCumartesi için randevu almıştım doktora.
3 Mart a detaylı için randevu alınca doktor randevusu kaldı.
5 gün arayla ultrasona girmeyeyim dedim.
10 gün daha beklemek zorundayım
Bende 5 marta aldım bakalım hayırlısı ile saglıklı haberlerini alırım
Baby me pamuklarından alacagım kızlar indirim gününü kaçırdım mı takip eden bilen var mı
Var ben aldım indirimde 150 TL gibi bir şeye geliyordu .indirimsiz 197 liraydı. Yenidogan için iyi diyorlarBaby me pamuklarından alacagım kızlar indirim gününü kaçırdım mı takip eden bilen var mı
Banada hafif enfeksiyon var diyip tek kullanımlık suya katılan ilaç vermişti antibiyotik sanırım oda şimdi hafif kasık ağrısı bel ağrısı filan var bende de melek hastaneye yatınca benimde gözüm korktu yarın devlette randevum var tekrar idrar tahlili isticem inşallah kötü durum yoktur ikimiz de deGünaydın kizlar malum geçen perşembe dr a gittim tek kullanımlık antibiyotik vermişti idrar yolu enfeksiyonu için. Hafifledi ama tam geçmedi hala sık idrara çıkma ve sürekli idrar var hissi devam ediyor dun gözüm korktu burada arkadaşımız melek hastaneye yattı bi kaç kişi de aynı sorun var ben bugün bir daha gidip idrar testi vericem gitmişken ultrason da bakarmış de çok sık girmiş olcam dedim ama bu radyasyon değil korkma sıkıntılı gebelik geçirenler perinatoloji de haftada 2 girer bazen aylarca dedi rahatladım. Insallah üşütmedir de enfeksiyon değildir. Enfeksiyondan korkuyorum hamilelikte .
Dün oldun değil mi ben de bugün praluton ignem için sağlık ocağına gidicem bakalim tetonizu da yapal diye yakalamazlar umarım. Geçen hafta aramislarsi olur gelirim bir ara demiştimTetonoz yapılan kolum ağrıyor
Bu pamukları altını temizleme de mi kullanıyoruz çevremde ufak bebekler çok uzun zaman önce vardı şimdi hiç bilmiyorum bu durumları oyüzden soruyorumBaby me pamuklarından alacagım kızlar indirim gününü kaçırdım mı takip eden bilen var mı