- 10 Kasım 2021
- 566
- 791
- 32
- Konu Sahibi yoncambenim
- #29.401
Bende ögrenmedim daha merak ediyorum 5 martta ayrıntılıya giidnce ögrenicemBenim gibi cinsiyet öğrenmeyen kim kaldı hanımlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ögrenmedim daha merak ediyorum 5 martta ayrıntılıya giidnce ögrenicemBenim gibi cinsiyet öğrenmeyen kim kaldı hanımlar.
Insallah o zamana kadar hissetmis olursun canim4 martta detaylı var hayırlısıyla canım
Inşallah canımInsallah o zamana kadar hissetmis olursun canim
Sen bıraktın galibaSurrender sen prilamı bırakabildin mi
Benim de 17si tahmini tarih. 24 te izne ayrılmayı düşünüyorum ama 32 de dönmek konusunda kararsızım. Çünkü yerime bir öğretmen bulunmuş olacak. Çocukların düzeni iyice sasacak. 5 hafta da az değil hani bizim için. Çoğunun yaz tatiline geldiğini var sayarsak acaba idareler bu konuda nasıl davranacak20 Temmuz tahmini doğum tarihi. Ben 37 ye kadar çalışırsam 19 ekime kadar uzuyor. Arada 5 hafta boşa gidiyor tabi
Ben biraktim 2. Gün bugun iyi simdilik sen devammiSurrender sen prilamı bırakabildin mi
Deniyorum oda denemişmi bi sorayım dedimSen bıraktın galiba
Yaaa ben dün bugun içmedim amaaaa biraz sıkıntılk geçiyo evdeyim diye içmiyim dedim allahdan kusmuyorum ama mide fenadenedim canım
2 gün
Geceden de almayınca berbat geçti biraz. O yüzden devam edicem.
2. Gün benimde biraz kötü geçiyo amaa alışmaya çalışcam yaaaaBen biraktim 2. Gün bugun iyi simdilik sen devammi
Gözün seyirir yaaa istemsiz atar böyle bi kaç kere, ilk öyle hissettim ben karnımda öyle bişi atıyo gibiKızlar bu haftalarda hareketleri hissedenler nasıl hissediyorsunuz yani bebek hareketleri nasıl oluyor acaba ben hissediyorum da anlamlandıramıyor muyum diyorum. Bana tarif edebilir misiniz rica etsem benim ilk gebeliğim bilmiyorum
Çektigin yere kadar çek işe yarar inşallah , bende bi fark yok simdilik midem iyi2. Gün benimde biraz kötü geçiyo amaa alışmaya çalışcam yaaaa
Allahdan evdeyim oyuzden dayanabildiğim kadar dayancam pazarteside ayrı bi doğuma gidiyorum yine busene bizzz akrabalarca üreme senesi ilan ettik, inşallah orda kusmamÇektigin yere kadar çek işe yarar inşallah , bende bi fark yok simdilik midem iyi
Yok bisey olmaz insallah masallah doguran cok bu sene sanki genel olarak cevremde falanda cok ve agirlikta erkek bebekAllahdan evdeyim oyuzden dayanabildiğim kadar dayancam pazarteside ayrı bi doğuma gidiyorum yine busene bizzz akrabalarca üreme senesi ilan ettik, inşallah orda kusmam
Ben onu hissediyorum ama bağırsak hareketi olabilir diye pek konduramıyorumGözün seyirir yaaa istemsiz atar böyle bi kaç kere, ilk öyle hissettim ben karnımda öyle bişi atıyo gibi
İnşaAllah rabbim gönlündeki hayırlısı ile versinBende ögrenmedim daha merak ediyorum 5 martta ayrıntılıya giidnce ögrenicem
Kusma bende de olmuyor. Ama heleki akşama doğru çekilmez oluyor. Ben geç saatlerde yatıyorum bir de.Deniyorum oda denemişmi bi sorayım dedim
Yaaa ben dün bugun içmedim amaaaa biraz sıkıntılk geçiyo evdeyim diye içmiyim dedim allahdan kusmuyorum ama mide fena
Herkesde bağımlılık yapıyo bırak bi kaç gün kötü olurusn sonra alışırsın dedi , inşallah alışırım
Kızlar şu mobilyacının instagram sayfasının sürekli reklamı çıkıyor önüme. Mağaza istanbuldaymış. İsim yazabilir miyim bilmiyorum ama güvenilir bir yer mi göreniniz var mı merak ediyorum ona göre gidip mağazasında bakmak istiyorum