- 25 Mayıs 2020
- 775
- 644
- 27
- Konu Sahibi yoncambenim
- #29.081
Evet canım dinletti hiçbir sorun yok dedi zatenCanım harakete bisi diyemem ama
Yanlış bir durum olsaydi doktor söylerdi sanirim degil mi? Kalbini de dinletmiştir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım dinletti hiçbir sorun yok dedi zatenCanım harakete bisi diyemem ama
Yanlış bir durum olsaydi doktor söylerdi sanirim degil mi? Kalbini de dinletmiştir?
Bana da gözüküyor gibi geldi. İnşallah ayrıntılı da güzel haberler alirsin canım.Eki Görüntüle 3008876 Kızlar benim tostiğin ellerinin görüntüsünü videoda zor bela durdurup ekran görüntüsü aldım. Siz nasıl değerlendiriyorsunuz merak ettim .. Üstteki parmaklarının gözüktüğü kolu, alttaki elinin bile gözükmediği söylendiği kolu..Doktor sağ demişti ama üstteki sağ gibi değil mi ben çok anlayamadım ya.. Siz ne düşünüyosunuz
Sirt üstü uzaninca hissediyorum ben. Bazen karnımı salliyorum hareket etcek mi diyeEvet canım dinletti hiçbir sorun yok dedi zaten
Seninki asırı uysal olabilirEvet canım dinletti hiçbir sorun yok dedi zaten
Karnımı sallasam sanirim 2 dk sonra yerine gelir sağdan dola dönerken bile kavimler göçü yaşıyorumSirt üstü uzaninca hissediyorum ben. Bazen karnımı salliyorum hareket etcek mi diye
Ne güzel söylüyorsunuz inşallah ya umut ediyorum insan inanmak istemiyor eksiklik olduğuna benim içime hiç öyle gelmiyor yani annelik duygusu mu ne denir bilmiyorum hiç olumsuz düşünmek istemiyorum inşallah iyi şeyler duyarızBana da gözüküyor gibi geldi. İnşallah ayrıntılı da güzel haberler alirsin canım.
Canim insallah buraya guzel haberle gelirsin detaylida belli olcak artikkNe güzel söylüyorsunuz inşallah ya umut ediyorum insan inanmak istemiyor eksiklik olduğuna benim içime hiç öyle gelmiyor yani annelik duygusu mu ne denir bilmiyorum hiç olumsuz düşünmek istemiyorum inşallah iyi şeyler duyarız
İnşallah canım iyi niyetiniz dilekleriniz için teşekkür ederiz teyzeleriCanim insallah buraya guzel haberle gelirsin detaylida belli olcak artikk
O sırada merak ettiğin her şeye cevap bulursun canım çünkü gerçekten çok belirgin görünüyor her şey.Henüz girmedim pazartesi günü baktırcam canım
İnşallah canım heyecanla bekliyorum yavrumu görmeyiO sırada merak ettiğin her şeye cevap bulursun canım çünkü gerçekten çok belirgin görünüyor her şey.
Karam çikolata yiyip ve azicik kahve mi içsen sonra da hafif sirt ustu yat hafta böyle arkana yaşlanarak iç keyif yaparak bakalim oynayacak mıEvet canım dinletti hiçbir sorun yok dedi zaten
Kuzu sanki sorun yok gibi ellerini yumruk yapmış gibi insallah güzel haberler alırsınNe güzel söylüyorsunuz inşallah ya umut ediyorum insan inanmak istemiyor eksiklik olduğuna benim içime hiç öyle gelmiyor yani annelik duygusu mu ne denir bilmiyorum hiç olumsuz düşünmek istemiyorum inşallah iyi şeyler duyarız
Allah razı olsun canım.EzgininAnnesi canım yeni öğrendim başına gelenleri , inşallah en yakın zamanda düzelir herşey Kafaya takma hiç
Bebeğine odaklan o sana bütün kötü şeyleri unutturur
İnşallah öyledirSeninki asırı uysal olabilir
Yorgun gıtmıste olabilirsin.
Ben yorgun gitmiştim mesela
Uyanmadı .
Deneyeceğim inşallah teşekkür ederimKaram çikolata yiyip ve azicik kahve mi içsen sonra da hafif sirt ustu yat hafta böyle arkana yaşlanarak iç keyif yaparak bakalim oynayacak mı
Kuzu sanki sorun yok gibi ellerini yumruk yapmış gibi insallah güzel haberler alırsın
Bnm yengem doktora geç gidiyor hamileliginde rubella testi pozitif cikiyo ama ne zaman geçirdiği belli değil işte engelli olur alınması lazım falan diyorlar işte heyet toplanıyor onda da engelli olur alınması lazım diyorlar e doktora soruyorlar sen alir misin hiç bi doktor ben alırım demedi yengem inat etti aldırmadı ben rüyalarımda görüyorum bu çocuğun biseyi yok dedi gerçekten oğlu sapasağlam doğdu insallaj senin minikte böyle şakalar yapıyordur annesine
3 gun sürdü ve o 3 gun bebegimde çok az hareket etti ondan korktum en cok cok siddetli sayilmazdi ama korkuttu yinedeYok daha hiç tam olarak hissetmedim arada seyirme oluyor sadece.
Senin kaç gün sürdü kasık ağrısıda acillik oldun? Çok mu şiddetliydi
Hamile bir kadina çok kilo almissin demek ne kadar çirkin evet dikkat edilebilir. Yürüyüş vs desteklenebilir ama öncelikle çevrenizin o toksik insanlardan temizlenmesi sizin ve bebeginiz için daha önemli. Param var keyfim yerinde yiyorum, diyebilirsinizKızlar hamileliğe 70 ile başladım, şimdi 76 olmuşum. Hafif hafif yedikleirmden kısmayı düşünüyorum. Çevremdeki herkes çok kilo almışsın diyor. Moralim çok bozuldu. Gerçekten üzülüyorum. Hamilelikte 1-2 kilo versem veya birkaç hafta sabit kilo kalsam bebeğime zarar olur mu?
Kızımda ilk hamileligimde 28.haftada hissettim ki o zamana kadar toplam 4 kilo almıştım. Dr da hiç hissediyor musun diye sormadi. Şimdi de hissetmiyor gibiyim. Yine soran olmadı. Dr un yorumu ilginç geldi bana zamanı gelince elbet hissedeceğizHayırlı geceler kızlar benim bugün kontrolüm vardı gittim. Detaylı için gün aldım hemde muayene oldum. Herşey yolunda çok şükür ama ben bebeğin hareketlerini hissedemiyorum hala 20+3 olduk. Doktoruma söyledim çok şaşırdı hissetmen gerek artık dedi. Ultrasonla baktı bebek hareket etmiyordu bayağı uğraştı cihazla göbeğimi oynattı belki hareket eder diye cihazı yüzüne yüzüne vurdu ışıktan rahatsız olsun hareket etsin diye ama hiçbir şekilde hareket etmedi. Doktorum ben hareketsiz bir zamanına denk geldim galiba dedi. Bol bol su iç az az ve sık sık yemek ye çikolata tüket kendini gözlemle dedi. Nasıl hissedicem ben hareketlerini bana akıl verir misiniz