- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
- Konu Sahibi yoncambenim
- #27.541
Yine camları sildim evi süpürdüm sildim, öldüm valla yorgunlukdan , titiz bi kocanız varsa hayat çok zor hergün evi süpürmek zorunda kalıyorsunuz sıra yemekde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine camları sildim evi süpürdüm sildim, öldüm valla yorgunlukdan , titiz bi kocanız varsa hayat çok zor hergün evi süpürmek zorunda kalıyorsunuz sıra yemekde
Kız iyi cesaret he cam sildin hem deYine camları sildim evi süpürdüm sildim, öldüm valla yorgunlukdan , titiz bi kocanız varsa hayat çok zor hergün evi süpürmek zorunda kalıyorsunuz sıra yemekde
Hiç kullanmadım :) uyku tulumu kullandım hep .Kızlar merhaba, bebek uyku setinde yorgan kalınlığına takıldım bende tecrübeli anneler bilgilendirebilir mi bugün beşiğimiz geldi uyku seti içinde almıştık ama sanki yorganı çok ince göründü gözüme acaba gidip şimdiden kalın bir yorgan da mı alsam yoksa bebek yorganları mı ince oluyor
O zaman belki bizde tulum kullanırız değil mi :) ilk defa böyle inceleme fırsatım oluyor çok ince görünce olmadı şimdiden kalın bir yorgan da alayım derdine düştümHiç kullanmadım :) uyku tulumu kullandım hep .
1 kedimiz var yıllardır. Kedilerin iç dış parazit ve karmalarını aksatmayın, sorun olmaz.Evinde kedi köpek besleyen var mı ?
Bizim bı kedimiz vardı oğlum 3 yaşındayken sahiplenmistik 9 yaşında şimdi
Sonra eşimle sevgiliyken barınaktan çok kötü şartlardan bı yavru sahiplendik ona e evlenince 2 su bir araya geldi şimdi 2 kedimiz var 2 aydır birbirlerine alisamasalarda ikiside çok sakin
Bebek doğunca ne yapacaklar çok merak ediyoruz varmı tecrübesi olan
Bebekken battaniye kullandım. Biraz hareketlenmeye başlayınca uyku tulumuna geçtim. Üstünü açtı mi derdi yok :)O zaman belki bizde tulum kullanırız değil mi :) ilk defa böyle inceleme fırsatım oluyor çok ince görünce olmadı şimdiden kalın bir yorgan da alayım derdine düştüm
Ikeadan alıcam bir de beklicekmiyim Bende bi yerlerden baslasam ne iyi olurSıraya koy patır patır olur. Yatak ve dolap ne kadar zamanda gelir? Geç gelirse önceden sipariş ver.
Stres yapma dicem de ben şimdiden eşya kolilemeye başlardım galiba
Bende ne alacağımı şaşırmış durumdayım sürekli gelen zamlar ve eksiklikleri düşününce insan bir telaş oluyor ama tulum için erken anladığım kadarıylaBebekken battaniye kullandım. Biraz hareketlenmeye başlayınca uyku tulumuna geçtim. Üstünü açtı mi derdi yok :)
Üzerini açmadan uyuyan cocuk var mı acaba
Allahım hatırlıyorum o gunleri oturamıyorsun bile ayaklarıyla ıtıyo Doguraydık biOhoooo canım bunlar iyi günlerin.
Tabiki hamilelikten. Son aylarda daha kötü oluyor mide göbek ile göğüs arasına sıkılıyor.
Yanma oluyor ekşime oluyor sıkışma oluyor malesef canım.
Benim Ikıncı hamileliğim biliyorum
Asla yorgan kullanmadım battaniye sadece onuda kullanmıyo ortmuyo benim dogurduklarım ustlerini Polar pjama giydiriyorum oyle yatıyorlarKızlar merhaba, bebek uyku setinde yorgan kalınlığına takıldım bende tecrübeli anneler bilgilendirebilir mi bugün beşiğimiz geldi uyku seti içinde almıştık ama sanki yorganı çok ince göründü gözüme acaba gidip şimdiden kalın bir yorgan da mı alsam yoksa bebek yorganları mı ince oluyor
Aşk olsunKedi şeyini görmüş yara sanmış
Yaaa bendede sil çek var camları silmek için o çok rahat oluyo uzuyoda silmeye gerek kalmadan miss gibi yapıyo camı, ebnde çıkıp silemem açıkcası onunla haftada 1 gün siliyorumKız iyi cesaret he cam sildin hem de
Ben doğru düzgün süpürmedim ev 3 ay bitince başladım yavaştan, lekelenmelerm vardı diye korktum.
Bu saatten sonra da cam falan silmem. Yaza doğru alıcam birini doğumda bidaha alırım dip köşe temizlesin yeter.
Ben eğilmeden süpürüyorum haftada bir
Hareketlendıgı zaman uyku tulumu. Erken evetBende ne alacağımı şaşırmış durumdayım sürekli gelen zamlar ve eksiklikleri düşününce insan bir telaş oluyor ama tulum için erken anladığım kadarıyla
Kızlar merhaba, bebek uyku setinde yorgan kalınlığına takıldım bende tecrübeli anneler bilgilendirebilir mi bugün beşiğimiz geldi uyku seti içinde almıştık ama sanki yorganı çok ince göründü gözüme acaba gidip şimdiden kalın bir yorgan da mı alsam yoksa bebek yorganları mı ince oluyor
Bizim de evin ortasında bir incir ağacıyla göz göze gelmemiz yakındırBen sizin yuzunuzden gaza geldim ocak batırıcam az kaldı
Canım yorgan kısmını bilmiyorum ama beşik ve uyku setinin fotoğrafını paylaşır mısın merak ettimKızlar merhaba, bebek uyku setinde yorgan kalınlığına takıldım bende tecrübeli anneler bilgilendirebilir mi bugün beşiğimiz geldi uyku seti içinde almıştık ama sanki yorganı çok ince göründü gözüme acaba gidip şimdiden kalın bir yorgan da mı alsam yoksa bebek yorganları mı ince oluyor