- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.031
- Konu Sahibi yoncambenim
- #27.301
Çantayı bir ara paylaşırım. Bakıp paketine geri koydum. Bebek arabasını satışa koydum. Bana gore degil traveller:)Resim atsana hem bebek arabası hem çantan gelmiş hiç paylaşmıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çantayı bir ara paylaşırım. Bakıp paketine geri koydum. Bebek arabasını satışa koydum. Bana gore degil traveller:)Resim atsana hem bebek arabası hem çantan gelmiş hiç paylaşmıyosun
Bu ay harcamama bakmak istemiyorum bileToplu halde almak seni zorlarsa başla. Bana çok koyar son haftalara bırakırsam. O yüzden şimdiden ufak ufak alıyorum.
Geçen hafta aldıklarım bir yana son 3 günde 450₺ harcamışım. Bir dahaki ay bu harcamayı unutucam mesela
Araba gerçekten şahaneResim atsana hem bebek arabası hem çantan gelmiş hiç paylaşmıyosun
Bu ay harcamama bakmak istemiyorum bile
Araba gerçekten şahane
Ama ağır geldi bana . Satıyorum o yuzden
Aynen canım . Tek başıma merdivenler falan zor olurAy yepyeni valla. Zaten silinmesi kolay kumaş bunlar. Az da kullanılmış belli. Güzelmiş
Geri iade yokmu hiçAraba gerçekten şahane
Ama ağır geldi bana . Satıyorum o yuzden
Var.ama sonucta satıcı hasarlı, kusurlu bir ürün yollamadı. O yüzden iade yapmadımGeri iade yokmu hiç
Baston puset yazmıştınız travel yerine. Baston araba ama oto koltuğu da ekstra takılanlardan mı bahsediyorsunuz? Birkaç model varmış hem baston gibi hafif ama yenidoğanda da kullanılabilen. Bunlara baksam mı diye düşünüyorum.Çantayı bir ara paylaşırım. Bakıp paketine geri koydum. Bebek arabasını satışa koydum. Bana gore degil traveller:)
Hayır canim oto koltuğu yok.Baston puset yazmıştınız travel yerine. Baston araba ama oto koltuğu da ekstra takılanlardan mı bahsediyorsunuz? Birkaç model varmış hem baston gibi hafif ama yenidoğanda da kullanılabilen. Bunlara baksam mı diye düşünüyorum.
Bugun için var dediler tv de ama olmamış sanırımDevlet hastanesine randevu alan arkadaşlar, aldığınız günde grev olup olmadığına da bakmayı unutmayın. Şubat ayında yine bir grev var sanırım. benim önceki randevum greve denk gelmişti ve randevum iptal oldu. Zaten kolay Kolay randevu bulunmuyor.
Dr lar da haklı ne diyim ama sağlık sektöründe dr sıkıntısı çekmiyorduk yurt dışındaki ülkelerde bu oldukça sıkıntılı. Ama sanırım artık biz de sıkıntı çekeceğiz hepsi bir bir beyin göçü yapıyormuş, olan bize olacakDevlet hastanesine randevu alan arkadaşlar, aldığınız günde grev olup olmadığına da bakmayı unutmayın. Şubat ayında yine bir grev var sanırım. benim önceki randevum greve denk gelmişti ve randevum iptal oldu. Zaten kolay Kolay randevu bulunmuyor.
Bana dört günde anca geldi. Kuryenet diye bi kargoyla aksam saat 7 falandi aradi adam. Evi tarif ettim falan. Ama saglam gelmis. Daha siparis vercem siz mi getircwksiniz dedim evet dedi. Evi bulurum artik ögrendim abla diyo.E bebekden sipari verdiğinizde kaç güne geliyor
4 gün süperHeeee iyi bari hep aynı kişi getiriyosa, şubat ayında dediğin gibi daha çok vericez gibi baya akşam gelmiş amaBana dört günde anca geldi. Kuryenet diye bi kargoyla aksam saat 7 falandi aradi adam. Evi tarif ettim falan. Ama saglam gelmis. Daha siparis vercem siz mi getircwksiniz dedim evet dedi. Evi bulurum artik ögrendim abla diyo.
Bana gore ertesi gün elde olmalı ona alışığım. O yüzden kargolama süresine puan kırdım4 gün süperHeeee iyi bari hep aynı kişi getiriyosa, şubat ayında dediğin gibi daha çok vericez gibi baya akşam gelmiş ama
Geçen verdiğim siparş harikaydı resmen diğer gün geldi, ama bu indirm zamanları alışkınım ben geç gelmesine napalım beklerzBana gore ertesi gün elde olmalı ona alışığım. O yüzden kargolama süresine puan kırdım
Aynen yaa uyuyaklamışım o saatte aradı uzunca tarif ettim evi. Yani baya baya bilmiyordu evi. Kargo arabasi da gelmedi tofaş miydi dogan şahin miydi neydi belki uzak ilce oldugu icin dir. Ama işi garantiye aldım. Bu ay kanka oluruz artık kargocuyla4 gün süperHeeee iyi bari hep aynı kişi getiriyosa, şubat ayında dediğin gibi daha çok vericez gibi baya akşam gelmiş ama
Numarayı kaydet ilk benimkini getir deAynen yaa uyuyaklamışım o saatte aradı uzunca tarif ettim evi. Yani baya baya bilmiyordu evi. Kargo arabasi da gelmedi tofaş miydi dogan şahin miydi neydi belki uzak ilce oldugu icin dir. Ama işi garantiye aldım. Bu ay kanka oluruz artık kargocuyla
Aynen aslında indirim oldugu için kargoya geç verildi yoksa kargoya verildi andan itibaren 1 günde geliyor. Yogunluktan kargoya iletmeleri gecikiyor galiba.Geçen verdiğim siparş harikaydı resmen diğer gün geldi, ama bu indirm zamanları alışkınım ben geç gelmesine napalım beklerz