- 16 Haziran 2021
- 2.655
- 4.712
- Konu Sahibi yoncambenim
- #27.321
Olablir bak dur kaydediyim cok mantikliNumarayı kaydet ilk benimkini getir de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olablir bak dur kaydediyim cok mantikliNumarayı kaydet ilk benimkini getir de
Aynen oyuzden akışına bırakıyorum indirm günler kafayı takıyorum yoksaAynen aslında indirim oldugu için kargoya geç verildi yoksa kargoya verildi andan itibaren 1 günde geliyor. Yogunluktan kargoya iletmeleri gecikiyor galiba.
Olablir bak dur kaydediyim cok mantikli
1 haftaya kadar geri ya da ileri çıkması çok normal demişti benim doktorum. Ultrason makinesinin markasından falan değişebilir canını sıkma benceVala ilkte iyiydi normaldi önceden doktor değiştirdim 3 gün geri çıktı ouf bilmiyorum
Mağazası var canim bahçelievlerde.il olarak nerdesin bilmiyorum ama.istanbuldaysan sen de bi uğra.tamam çekersem gönderirim sana da.sitesine de bakabilirsin ayrıca fikir olurMağazası mi var canım yoksa ebebek gibi yerlerde falan mı satılıyor içine sinerse fotoğraf falan çeker misin benim de aklımda olsun
Ankaradayım canım benMağazası var canim bahçelievlerde.il olarak nerdesin bilmiyorum ama.istanbuldaysan sen de bi uğra.tamam çekersem gönderirim sana da.sitesine de bakabilirsin ayrıca fikir olur
Ben yavaş yavaş 16. Haftada hissetmeye başladım. Ama 21. Haftaya kadar ilk gebeliklerde özellikle hissetmemek normalmişİyi akşamlar kızlar, umarım hepiniz çok iyisinizdir size birşey sormak istiyorum. 17+0 haftalık hamileyim. İlk bebeğimiz fakat hareketlerini hissedemiyorum. Ne yapmalıyım? Hisseden arkadaşlar kaçıncı hafta hissetti?
Iyi aksamlar zeynep, benim de 17+1 bugün ilk defa hissettim.ama endişelenme 20.haftalarda falan hissediliyomus genelde .umarim en kısa zamanda hissedersin cunkuuu cookkkk güzell bi hisİyi akşamlar kızlar, umarım hepiniz çok iyisinizdir size birşey sormak istiyorum. 17+0 haftalık hamileyim. İlk bebeğimiz fakat hareketlerini hissedemiyorum. Ne yapmalıyım? Hisseden arkadaşlar kaçıncı hafta hissetti?
Tam olarak nasıl hissettiniz? Anlatır mısınızIyi aksamlar zeynep, benim de 17+1 bugün ilk defa hissettim.ama endişelenme 20.haftalarda falan hissediliyomus genelde .umarim en kısa zamanda hissedersin cunkuuu cookkkk güzell bi his
Anladim canim trendyolda da var bu urunler ben sana haber veririm fotografta gonderirim.icine sinerse trendyoldan sipariş verirsinAnkaradayım canım ben
Ayy sağol canım bi arkadas daha aldı geçen gün farklı marka o da baya güzeldi bakalım o günleri görelim de aklimda olsun bu iki markaAnladim canim trendyolda da var bu urunler ben sana haber veririm fotografta gonderirim.icine sinerse trendyoldan sipariş verirsin
Tam gobegimin alt tarafinda karin duvarıma değen icten bi dokunuş gibi bişeydi ittirdi sanki anlik olarak..dile dokmek biraz zor ama insan anlıyo batmalardan farklı bi de tam karnimda olduTam olarak nasıl hissettiniz? Anlatır mısınız
Ne demek canim diğeri hangi marka peki?amin insallah sağlıcakla kullandıkları günü de görürüz bi an önce insallahAyy sağol canım bi arkadas daha aldı geçen gün farklı marka o da baya güzeldi bakalım o günleri görelim de aklimda olsun bu iki marka
Benimde karnımda hafif batma var gibi ama gaz olduğumdan şüpheleniyordumTam gobegimin alt tarafinda karin duvarıma değen icten bi dokunuş gibi bişeydi ittirdi sanki anlik olarak..dile dokmek biraz zor ama insan anlıyo batmalardan farklı bi de tam karnimda oldu
Işte batmadan daha farklı bence bebek hareketi ,gaz olabilir çünkü aşırı gaz oluyor gebelikte..bekle bakalım az kalmış sen de hissedersin yakın zamandaBenimde karnımda hafif batma var gibi ama gaz olduğumdan şüpheleniyordum
O da elele canım başka sanmıştım aklımda farklı kalmis hatta kanz almış ilk pek sevmemiş değiştirmiştiNe demek canim diğeri hangi marka peki?amin insallah sağlıcakla kullandıkları günü de görürüz bi an önce insallah
Ilk gebeligim 17+4. Ben de hissetmiyorum. Illaki karnimda garip hareketlenmeler oluyor ama ayirt edemiyorum. Doktorum 16+5 de gittigimde daha hissetmezsin. 3 hafta falan.sonra dedi. Ama sanrm bebegin hareketli olup olmaması annenin ilk hamileligi olup olmaması gibi bir cok etken mevcut. Belki kilo vs bile etkendir. Hissetmedigimden ben de bazen kafa hala hamile degilim gibiİyi akşamlar kızlar, umarım hepiniz çok iyisinizdir size birşey sormak istiyorum. 17+0 haftalık hamileyim. İlk bebeğimiz fakat hareketlerini hissedemiyorum. Ne yapmalıyım? Hisseden arkadaşlar kaçıncı hafta hissetti?
Canım bende öyleydim. Yaptıklarım; değer verdiklerim herşey gözümün önünden geçiyor. Biraz ağlıyorum sonra diyorum neyse benim artık bebeğim var. Çünkü şuan beni hayata bağlayan tek şey sanırım o. Kim ne derse desin. Hayat senin hayatın. Asla takma. Gereken huzur sende.Hanımlar nasılsınız.
Hamilelikten önce bende olmayan birşey paylaşmak istiyorum.
Gece uyuyamıyorum.
Bana yapılan haksızlıklar hakaretler geliyor hep aklıma baştan sona seneryo gibi her gece düşünüyorum.
Ve uyuyamıyorum gözüme uyku girmiyor.
Bunlar hamilelikten öncede vardı ama ben artık kendimi toparrlamıştım. Gayet rahat uyuyordum.
Kaynanam bunu yaptı bunu söyledi.
Kayınbabam böyle böyle yaptı.
Eşim bunu dedi bunu yaptı.
Bu düşünceler bebeğimi de strese sokuyordur..
Lütfen Allah için bana bir akıl verin yol gösterin. Kendimi nasıl alıkoyabilirim bunları düşünmekten.
Sizden başka kimse ile paylaşmıyorum
Tamam canim zaten yorumlar da gayet güzel benim de hoşuma gitti bakalım artık bi de gidip görelim daha net olurO da elele canım başka sanmıştım aklımda farklı kalmis hatta kanz almış ilk pek sevmemiş değiştirmişti
Canım insan kendini düşünmekten alamıyorum. Haksızlığa uğramak çok zor.Canım bende öyleydim. Yaptıklarım; değer verdiklerim herşey gözümün önünden geçiyor. Biraz ağlıyorum sonra diyorum neyse benim artık bebeğim var. Çünkü şuan beni hayata bağlayan tek şey sanırım o. Kim ne derse desin. Hayat senin hayatın. Asla takma. Gereken huzur sende.