- 28 Eylül 2020
- 2.390
- 5.189
- Konu Sahibi yoncambenim
- #27.261
Bak yoncambenim e büyü yapıyormuş yengesi, bu gözüme daha masum geldiBanada tüh keşke kız olsaydı mesaji atti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak yoncambenim e büyü yapıyormuş yengesi, bu gözüme daha masum geldiBanada tüh keşke kız olsaydı mesaji atti
Yaniii lütfennnnn yeğenime neler yaptım, bakalım bana yapıcaklarmı Gerçi düğünümde bişi takmayandan beklemiyorum hiç bişiBak yoncambenim e büyü yapıyormuş yengesi, bu gözüme daha masum geldi
Evet 2 oğlum vardı Amin inşallah cümlemizin kiAhh tebrik ederimm oğlun vardı değil mi? Sağlıkla gelsin
Teşekkürler Darısı sanaGözün aydın
Ahhh 2 böcek 1 çiçek heee abileri nasılda sever onuEvet 2 oğlum vardı Amin inşallah cümlemizin ki
Tatlım hiç canını sıkma benim oğlum hep 1 hafta önden gitti. Bana da şekerden olabilir dediler. Ama çok anormal de bir rakam değil. Son ay gününe döndü. Şimdi ki de 4 gün önden gidiyor.Bugün ilk kez hastanede bu kadar vakit geçirdim sanırım yoruldum çok.
Doktor muayenesinde bizim ufaklık yine zamanından büyük çıktı, muhtemelen benim şekere olan yatkınlığımdan kaynaklı olduğundan şüpheleniyoruz ona azıcık cnaım sıkıldı şekeri tamamen kestik, takipte olacağız.
Geceleri bebekte kasılma olduğunu düşünüyodum, yoğun bir ağrı oluyordu sanki biri alıp rahmimi sıkıyormuş gibi hissediyordum nefesim kesiliyordu, oda meğer kalp ilacımı içememektenmiş meğer sıkışan kalbimmiş. Buna çözüm de yok.
Zaman geçsin bebek doğsun diye dua etmekten başka çare olmaması kötü neyseki ufaklık iyi maşallahı var bile denebilir 9 gün önde çıktı kerata
İnşallah arada sevecez diye dövmezlerAhhh 2 böcek 1 çiçek heee abileri nasılda sever onu
HayırlısıTeşekkürler Darısı sana
Kızı döverler mi bilmem de ileride yan bakanları dövecekleri kesin Yandı kızcağız 2 tane abiyleİnşallah arada sevecez diye dövmezler
Herşey olabilriİnşallah arada sevecez diye dövmezler
Ahh çok tatlı bende çekiyorum ama daha yazmadım haftalarını her ay yapıyorumSelam teyzeleri
Her hafta boyle cekip arsiv yapıyorum bu hafta biraz gec kaldım yarın 17 oluyorum
Cinsiyet ögrenenlerede Gözünüz aydın
Mikan cok severler cok benimkiler cıldırıyor bir birlerine
Bende hamilelik defteri var fotoları cıkartıp oraya yapıstırıyorum. Bir kac haftadır cıkartmıyorum gerciAhh çok tatlı bende çekiyorum ama daha yazmadım haftalarını her ay yapıyorum
4 - 5 gün çıkıyordu zaten canım bu 10gün çıkınca doktor biraz tedbir alalım dedi aslında.Tatlım hiç canını sıkma benim oğlum hep 1 hafta önden gitti. Bana da şekerden olabilir dediler. Ama çok anormal de bir rakam değil. Son ay gününe döndü. Şimdi ki de 4 gün önden gidiyor.
Güle güle kullanBebek çantam geldi. Her yerinde gizli bir yer var cok güzel.
Yaa ne güzelKızlar ben daha bir çorap bile almamışken, yengem (abimin eşi) bu sabah gitmiş bir sürü atlet, tulum, çorap vs almış. Yeğenim de anaokulunda bana dönence yapmış
Allah size de böyle yenge versin aman maşallah deyin de nazar değmesin
Siz baya ilerlediniz he. 2 body 1 emzikten baska da bir seyim yokBebek çantam geldi. Her yerinde gizli bir yer var cok güzel.