- 15 Mart 2010
- 5.429
- 10.413
- Konu Sahibi yoncambenim
- #27.161
Baska renkleri de var çok tatlı ama dün akşam 210 TL idi bugün fiyatı düşmüş dün babama soylemistim alacaktı. İnşallah almamistir.Ayyuy çok güzelmiş bununda rengi fln
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baska renkleri de var çok tatlı ama dün akşam 210 TL idi bugün fiyatı düşmüş dün babama soylemistim alacaktı. İnşallah almamistir.Ayyuy çok güzelmiş bununda rengi fln
Tam bilmiyorum ama tutunması falan belki 1-2 gün oynadı yada biraz minyon ama 10 güne kadar normal sayılıyor merak etme yaniBenim ki tüp bebek canım geç döllenme olur mu ki bilmiyorum ki şimdi annemde ölçtürdüm orda vardı 9-7 çıktı değişiyor galiba burda dinlendim
yya güldürdün beni canım ne biliyim kimle konuşsam herkes kesin olacak gibi konuştu morelim bozulmuştuKizz nasıl olsun, ciğer böyle bir şeye nasıl sebep olsun ilk hamileligimde sırf buna inanan arkadaşlar için çekilmiş videom var. Ciğere elleyip elimi koluma sürdüm. Kızımda hic de leke falan yok. Doğum lekesi çok yaygın bir şeydir zaten. Akrabalar arasında çok olması da normal, genetik yatkınlık vardır muhtemelen.
tamam yalayıp gizli yer bunu sevdimBen ikisinde de pişirdim de yedim de inanma böyle şeylere cnm sadece gizli bişey çalıp yeme bir de çok canın çeker bişeyi bulup yiyemezsin avucunu yala görünmeyen bi yerine sür onlardan leke olur derler bari görünmesin
Diğer çocukların cinsiyeti neyse yine o tarz renklere kıyafetlere yöneliyor insan alışkanlık heralde Bende bazen bebiş kıyafetleri bakıyorum bi süre sonra erkeklerden sıkılıp yine kızlara dönüyorumEvet en son kız dediler bakalım değişmezse
Senin modeli canlı görmedim ama bende birkaç araba gördüm araba değil bildiğin kamyon sadece görüntü güzel kullanış hiç sanmıyorum bizim arabanın bagaj geniş olmasına rağmen asla sığmaz.Kıxlar arabam geldi. Gerçekten şahane
Ama ben alışmışım baston tarzı arabalara
Bu gözüme büyük geldi.
Hiç kullanılmamış gibi gıcır gıcır.
Tek başınayken o merdivenlerden nasıl çıkarırım direkt onu düşündüm. O yüzden geri satışa koydum.
Ahhh bu minnoş babalar yaaa iyiki varlar Torununa alırlar hemenBaska renkleri de var çok tatlı ama dün akşam 210 TL idi bugün fiyatı düşmüş dün babama soylemistim alacaktı. İnşallah almamistir.
Benim kızın totosunda var belli belirsiz bi leke hep öyle yaptığım için kim bilir bulunmayacak ne çekti canım da yaptım öyletamam yalayıp gizli yer bunu sevdim
Benim babam da ilk torununa almıştı bi sürü şey rahmetli mamasını bayramlığını bile alırdı Diğerlerini göremedi...Ahhh bu minnoş babalar yaaa iyiki varlar Torununa alırlar hemen
Aslında bayıldım canim. Ama sitenin girişindeki 15 - merdiven geldi gözümün önüne. Tek başına hem bebekle hem arabayla çıkamam diyeSenin modeli canlı görmedim ama bende birkaç araba gördüm araba değil bildiğin kamyon sadece görüntü güzel kullanış hiç sanmıyorum bizim arabanın bagaj geniş olmasına rağmen asla sığmaz.
Buradan da paylaş belki düşünen olur alırlar.
Ahhh başın sağolsun canım olsun bak ilk torununa yapmış herşeyiBenim babam da ilk torununa almıştı bi sürü şey rahmetli mamasını bayramlığını bile alırdı Diğerlerini göremedi...
Sağol cnm aminAhhh başın sağolsun canım olsun bak ilk torununa yapmış herşeyi
Kıxlar arabam geldi. Gerçekten şahane
Ama ben alışmışım baston tarzı arabalara
Bu gözüme büyük geldi.
Hiç kullanılmamış gibi gıcır gıcır.
Tek başınayken o merdivenlerden nasıl çıkarırım direkt onu düşündüm. O yüzden geri satışa koydum.
Oooo kim uğraşacak o kadar canım yaAğır mı geldi? Deneyemezsin de şimdi kaldırıp.
Ben önce arabayı aşağı indirir sonra çıkar çocuğu alırdım evden
Benim kızın totosunda var belli belirsiz bi leke hep öyle yaptığım için kim bilir bulunmayacak ne çekti canım da yaptım öyle
Canım bu sayfalarda birazcık daha afilli ve bir çıt pahalı. Aynı ürünler e bebek te de var babyjem indiriminde incele muhakkak stokta yakalarsan daha ucuza alırsın eminim.Aynen nerden nasıl başlasam valla bilemiyo insanbakıp kaydediyorum hel
Aynen 2si takım olarak satıyolar bende sırf yüzüne gelmesin onu korusun diye istiyorum önemli lazım gibi
Sen söyledikdrn sonra youtube yapılışlarına baktım yapılır gibide işte kurs daha iyi yapsın bebişe misss
Aynen gördüm bakıcam böyle örtüsü minderi oluyomu ordadaCanım bu sayfalarda birazcık daha afilli ve bir çıt pahalı. Aynı ürünler e bebek te de var babyjem indiriminde incele muhakkak stokta yakalarsan daha ucuza alırsın eminim.