- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.636
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
- #27.121
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana doktor d3 ü günde 3 damla yeterli dedi dr çünkü hergun kullanıyoruz zaten .Hanımlar sol kalçama bıçak saplanır gibi bir ağrı kilitlendim resmen. Birde ağrı belime vuruyor bu neden oluyor yaşayanınız var mı? Kalsiyum eksikliği zannedersem. Bugün devit 3 e başladım kaç damla kullanıcam bilmiyorum. Netten eşim baktı 9 damla ekmeğe damlattık. Biraz ağrım gitti. Şimdide çürük dişim ağrımaya başladı ağrı kulağıma vuruyor
Benim randevu saatim yok sadece gün olarak veriyorlar babami bekliyorum bende otobus dolmus zor oluyor benim icinBenimki 13.40
Benim sağ kalça da oluyor canım. Kızımda da sağ kalçada oluyordu. Doğuma kadar da hep oldu.Hanımlar sol kalçama bıçak saplanır gibi bir ağrı kilitlendim resmen. Birde ağrı belime vuruyor bu neden oluyor yaşayanınız var mı? Kalsiyum eksikliği zannedersem. Bugün devit 3 e başladım kaç damla kullanıcam bilmiyorum. Netten eşim baktı 9 damla ekmeğe damlattık. Biraz ağrım gitti. Şimdide çürük dişim ağrımaya başladı ağrı kulağıma vuruyor
Sinirim bozulsun ki başka şeylere odaklanmayimÇok gıcık bir kitap sinirim bozuldu okuyunca. Yani edebi olarak güzel ama. Bir kitabı daha var sinir olmuştum sadist olabilir adı. Ama yine de okuyorum.
Ben de film izleyemem ama kitap okurumAy ben korkarım okuyamam korku filmi de izleyemem hiç izlemedim
Günaydın siparişleri verdim 4.yaparim artık bu kadar alışveriş boşa gitmesin
Bebek bezleri hakkında hiçbir fikrim yok siz diğer topikleri de geziyorsunuz millet nelerden memnun? Ben iki kızda da prima kullandım bir ara molfix denesemde primaya döndüm ama şuan çok çeşit var prima kullanan kalmadı sanki. Fiyat araştırması yapmadım ama tabi ki uygun ama kaliteli bulursam onu düşünürüm. Bir arkadaş kilot bez tarzı kullanıyordu bebeğine ama markasını göremedim 3 no sanırım çocuk 6 aylık çünkü ama çiş kaka ne yapsa anında geçiriyor ben uğraşamam öyle şeyle.
Hanımlar sol kalçama bıçak saplanır gibi bir ağrı kilitlendim resmen. Birde ağrı belime vuruyor bu neden oluyor yaşayanınız var mı? Kalsiyum eksikliği zannedersem. Bugün devit 3 e başladım kaç damla kullanıcam bilmiyorum. Netten eşim baktı 9 damla ekmeğe damlattık. Biraz ağrım gitti. Şimdide çürük dişim ağrımaya başladı ağrı kulağıma vuruyor
Ben de oğluma Prima premium care kullanmıştım. Bu sefer farklı deneme niyetindeyim. Yorumları okudum videoları izledim. Sleepy bio natural aldım bakalım ne olacakBebek bezleri hakkında hiçbir fikrim yok siz diğer topikleri de geziyorsunuz millet nelerden memnun? Ben iki kızda da prima kullandım bir ara molfix denesemde primaya döndüm ama şuan çok çeşit var prima kullanan kalmadı sanki. Fiyat araştırması yapmadım ama tabi ki uygun ama kaliteli bulursam onu düşünürüm. Bir arkadaş kilot bez tarzı kullanıyordu bebeğine ama markasını göremedim 3 no sanırım çocuk 6 aylık çünkü ama çiş kaka ne yapsa anında geçiriyor ben uğraşamam öyle şeyle.
Bende ikisinde de kullandım prima bu sefer sleepy deneyeceğim bakalimBen de oğluma Prima premium care kullanmıştım. Bu sefer farklı deneme niyetindeyim. Yorumları okudum videoları izledim. Sleepy bio natural aldım bakalım ne olacak
Günaydin canm gittinmi yada nezman gideceksin ben yoldayimBende beklerim valla okadar oraya kadar gidicem yarın %100 yağmur var bide birde yarın doktorlar grev yapıcak fln diyolar inşallah bize uğramaz
Neden usg vermiyolar anlamıyorum yarın istiyim ben bakalım belki verir
Fbtl öğrendi erkek
Trendyoldakı bazı carters ürünlerinde indirim vardı.kaldıysa bakabilirsin:)Günaydın siparişleri verdim 4.yaparim artık bu kadar alışveriş boşa gitmesin
Baktım ama beden vs uyarmi bilemedim. Bir hm kaldı gitmediğim ikea ve hm turu yapacağım vakit bulursam ilk andaTrendyoldakı bazı carters ürünlerinde indirim vardı.kaldıysa bakabilirsin:)
Niye hızlandın bu kadarBaktım ama beden vs uyarmi bilemedim. Bir hm kaldı gitmediğim ikea ve hm turu yapacağım vakit bulursam ilk anda
Açığı kapatıyorum kaç hafta bekledim tuttum kendimiNiye hızlandın bu kadar
Büyük şeylerin hepsi tamam mi?Açığı kapatıyorum kaç hafta bekledim tuttum kendimi