- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
- Konu Sahibi yoncambenim
- #27.101
Hadi yaaa annen marifetli ozaman bende bi anneme söyliyim yapabilirmi acabaBunu annem dikti. Abimler çok kullandı. Bana da yaptı kullanışlı diyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaaa annen marifetli ozaman bende bi anneme söyliyim yapabilirmi acabaBunu annem dikti. Abimler çok kullandı. Bana da yaptı kullanışlı diyor.
Kuzenlerim falan kullandılar hep demekki gerekli bende almayı düşünüyorum. Ne çok alınacak şey var kafam yanıyor düşünmektenŞöyle birşey gereklimi acaba almalımıyım pysetin içine minder ve örtüsü
Bu arada doktorum itebildigin kadar ileriye iterek yerlestir demistiBen daha 2 gün kullandım demek ondan fazla oluyor akıntım. İyi ki yazdın bende beceremiyorum herhalde kullanmayı dedim
Ben de etraf catladı gece uykularmdan uyandim kaşıntıya. Insallah şifa olsun. Bi daha da mümkünse yaşamayalım.Bende kaşıntı falan olmadı ama bazen sarı bazen su gibi akıntılarım oldu bir hafta boyunca. Fitilide daha önce hiç kullanmadım inşallah banada faydası olur
Ben alacağım. Kızımda corona gibi bir illet yoktu bile ama yine müslin le örterdim, hapşuran tıksıran insanlardan, mikroptan korumak için, uyurken (ki arabada uyumaya bayılırdı) gözüne güneş gelmesin vs diye ve sürekli sürekli kayardı tam tutturamadım sinir olurdum.Şöyle birşey gereklimi acaba almalımıyım pysetin içine minder ve örtüsü
Banada öyle söyledi ama işaret parmağımın yettiği yere kadar itebiliyorum haliyle parmağım mı kısa acaba benimBu arada doktorum itebildigin kadar ileriye iterek yerlestir demisti
Amin amin allah korusun hepimiziBen de etraf catladı gece uykularmdan uyandim kaşıntıya. Insallah şifa olsun. Bi daha da mümkünse yaşamayalım.
Annem baya birşeyler yaptı ya kursa gidiyor. Alt değiştirme minderinden puset setine. Bi ara gittiğimde açar atarım baya güzel oldu hepsi de.Hadi yaaa annen marifetli ozaman bende bi anneme söyliyim yapabilirmi acaba
Çok gıcık bir kitap sinirim bozuldu okuyunca. Yani edebi olarak güzel ama. Bir kitabı daha var sinir olmuştum sadist olabilir adı. Ama yine de okuyorum.Ben de stephen king in "o" kitabını aldım onu okuyacağım çok korkunç.
Aynen ciger kan yaparmış mumbari siddetle tavsiye ederim denemelisinAynen bende çok severim güvendiğim bildiğim yerlerde afiyetle yedim.
Ciğer konusunda yasak denmiş benim doktorum ekstra öneriyor bende ayda bir kez yemeye çalıştım kelle paça ve ciğer
Mumbar hiç yemedim ama merak ediyorum
Ay ben korkarım okuyamam korku filmi de izleyemem hiç izlemedimBen de stephen king in "o" kitabını aldım onu okuyacağım çok korkunç.
o zaman elinden geleni yapmışsın demektir.Banada öyle söyledi ama işaret parmağımın yettiği yere kadar itebiliyorum haliyle parmağım mı kısa acaba benim
Neden fitil kullandığını bilmiyorum ama ben de vajinal krem kullanıyorum. Onu koyunca yarım saat yatmak yeterliymiş. Benimki de geri akıyor. O yüzden üzülme, kaç saat yatarsan yat illa akacak.Ya kızlar ben akıntı için fitil kullanmaya başladım. Fitili yerleştirdikten sonra yarım saat falan kalkmıyorum yerimden. Ama kalkınca geri geliyor sanki ve fitilden sonra akıntımda çok oluyor. Beceremiyor muyum acaba
Hahahah dimi amao zaman elinden geleni yapmışsın demektir.
Akıntım fazla oluyor onun için verdi doktorum. Evet öyleymiş ilk defa kullandığım için beceremiyorum sandım benNeden fitil kullandığını bilmiyorum ama ben de vajinal krem kullanıyorum. Onu koyunca yarım saat yatmak yeterliymiş. Benimki de geri akıyor. O yüzden üzülme, kaç saat yatarsan yat illa akacak.
Ay bu tilkili tulum çok tatlıymış nerden aldınız acaba güzel günlerde giysinSelamlar erkek anasından
Eki Görüntüle 3002561
LcwAy bu tilkili tulum çok tatlıymış nerden aldınız acaba güzel günlerde giysin
Ben 10 da cikicam evdenGünaydınlar
Kaçta randevular ?
Benimki 13.40Ben 10 da cikicam evden