- 8 Ağustos 2015
- 135
- 196
-
- Konu Sahibi yoncambenim
- #25.941
Birşey çıkmaz canım ALLAH’ın izniyle doktorlar her zaman hep en kötüsünü düşünerek olaylara yaklaşıyor aslında telaş edilecek bir durum yok sadece tedbirden ikili test zamanında bir problem görse o zaman söylerdi zaten içimi ferah tut canımBilmiyorum canım. Bi parlaklık var hiçbişey olmaya da bilir dedi. Erkenden detaylı ultrasona giriceminşallah geçer. Geçmezse amniyosentez yapılacak.
Ama sadece sen yoksunBenim ilk gebeliğim ya, orada doğumun nasıl başladığını, nasıl ilerlediğini, yaralarının kaç günde geçtiğini, emzirme vs gibi şeyleri taze taze, sıcacık paylaşıyorlarBu son arkadaş doğursun Şubat ayına geçeceğim
Cinsiyeti belli olsun diye bekledik hep, olmadıNasıl almadan durabiliyosuuunnn
Benim daha cinsiyet belli değilken başladım, şimdi kıyafet işi bitti gibi bişi diyebilirim büyük ürünleri kaldı
EvetAma sadece sen yoksun
1-2 kişi daha var orayı takip eden
Ee ocak bitti zaten
Aynen ikiniz
Ben 5 haftada bi gidiyorum valla ama zor dayanıyorum ciddenBen 4 haftada bir gidiyorum.bu sefer 5 hafta beklicem dedim dayanamadim6 hafta gitmeyen anne görmüstüm mesajlarda helal olsun
3 yaaa fazla deği doktor iyi dedi bu seferKaç kilo aldın?
Vallaaa bizim kuzenimin günü 7 şubattı erken geldi sancısı, hala 5 dk damı ağrıyo yanındayım gördükçe korkuyorum yeminleBize de haber ver kuzuuuuum
Ocak ayı annelerinde de son kalan arkadaş bu sabah hastaneye yattı, suni sancıya bağlamışlardı en sonHala haber yok hep onu bekliyorum Son tarihi 28 Ocak’tı, bebiş gelmeyince suni ile deniyorlar.
5 ay sonra biz de böyle bugün acaba kim doğuracak diye bekleyeceğiz
Resmen erkek annesiyiz valla@Mervveeeeyoncambenim ayy kızlar şimdi erkek annesimiyiz kesin bilgi mi yayalım mı
@2kiz1anne1bebek senide aramızda görmekten mutluluk duyacağız beybiiiiii
Cidden feci takip ettim sıra şubatta
Bebekte reflü olmasa bıle bence alınması gerek . Ben beşik yatağının altına ve baş kısmına bısıler koyup bu sekilde açı verıyordumKızlar bu reflü yataklarından alayım mı sizce gerekli mi marka model tavsiye edecek var mı
Eki Görüntüle 2999792
Ben özele gidiyorm canım 2 doktor varmış biri profosormus 600 lira ücreti dedi diğeri 475 liraymış çok pahalı yaBende gitmek istiyorum devlet varmı özelemii gidiyorsunuz
Osmolak şurup günde 3 kez yazdı doktor bana . Çok rahatladım sakın ıkınmayınBen de kabızlık en başından beri oldu. Ama nornal kabızlık degil
Keçı boku gibi kabızlık
Güle güle kullan
Aranızda hala 4 zıbın 2 çorap haricinde bir şey almayan benim gali
Canım bir haber yok şikayet vara şikayet yazdım onun üzerine cumaya engeç çıkacak dedilerCanım ne oldu bir haber var mı? Ben yarın tekrar arıcam
Ben de ıkınma yok canim. Normal kabızlık degil cunkuOsmolak şurup günde 3 kez yazdı doktor bana . Çok rahatladım sakın ıkınmayın
Bende yarın arıcam ona göre şikayet edeceğim kurumuCanım bir haber yok şikayet vara şikayet yazdım onun üzerine cumaya engeç çıkacak dediler
Benim canım 12de erkeğe benziyo demiştim 17 haftadada erkek dediBen hala cinsiyeti öğrenemedim 17 hafta olacak nerdeyse özel sebeplerden gidemiyorum doktora haftaya gidicem ama meraktan ölüyorum 12. Haftada doktr bana tahminfe bulundu sizce değişirmi aynımı kalır nolur yazın bişiler kızlarkimlerin 12. Haftadaki tahmini kesinleşti
Tam bu tarz yatağı sormak için gelmiştim ki sizin mesajınızı gördüm. Yakın arkadaşım bu yatağın kiraz çekirdeklisini kullanip çok memnun kalmıştı hatta bir kaç kişiye daha aldırıp onlar da memnun kalmıştı. İndirime girdiğini görünce alacağım şimdi, trendyolda nerdeyse 2 katı fiyatıKızlar bu reflü yataklarından alayım mı sizce gerekli mi marka model tavsiye edecek var mı
Eki Görüntüle 2999792
12.hafta sonrası 1500 luk balık yağı, multivitamin omega-3 ve d3k2 damla baslamami istemişti . O günden beri kullanıyorum benHanımlar hareket hissetmeye başladınız mı benim bu ilk gebeliğim değil ama gala hissedemiyorum
Birde balık yağı kullanıyormusunuz doktorunuz önerdi mi
Ben hissediyorumHanımlar hareket hissetmeye başladınız mı benim bu ilk gebeliğim değil ama gala hissedemiyorum
Birde balık yağı kullanıyormusunuz doktorunuz önerdi mi
Bozma moralini canım, bir bekle bakalım detaylıyı belki de kaybolacaktır. Daha erken zatenKızlar kontrolden geliyorum bağırsaklarında parlaklık göründü. Çok kötü durumdayım.