- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.031
- Konu Sahibi yoncambenim
- #25.921
Ben de kabızlık en başından beri oldu. Ama nornal kabızlık degilAynıyız, birde bende kabızlıkta başladı
Keçı boku gibi kabızlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de kabızlık en başından beri oldu. Ama nornal kabızlık degilAynıyız, birde bende kabızlıkta başladı
Benim bildiğin kabız birde renkte koyulaşma var. İlaçlardan mı bilmiyorum ama hepsi üst üste geldiBen de kabızlık en başından beri oldu. Ama nornal kabızlık degil
Keçı boku gibi kabızlık
Senınkı kötüymüş canim.Benim bildiğin kabız birde renkte koyulaşma var. İlaçlardan mı bilmiyorum ama hepsi üst üste geldi
Bilmiyorum canım. Bi parlaklık var hiçbişey olmaya da bilir dedi. Erkenden detaylı ultrasona giricem inşallah geçer. Geçmezse amniyosentez yapılacak.Aaaa nasıl yani canım ya
Benim tsh baktırmam lazım aç gidicem ya o yüzden sabah giderim ama pzrts olur mu şüpheli benim ya yine de beklerim seni buraya yazmak için Zaten öğrenebilirsem herkesi ara tek tek haber ver falan girmem öğlenden sonrayı bulurBenim randevum sabah değil benden önce öğreneceksin desene
Pzrts gitmeyi düşünüyorum 16. Haftanın başlangıcı olacak öğrenirim inşallah.Bebegının cınsıyetını ogrene bıldınmı canım
İnşaalllllaaaaaahhhh@Mervveeee yoncambenim ayy kızlar şimdi erkek annesimiyiz kesin bilgi mi yayalım mı
2kiz1anne1bebek senide aramızda görmekten mutluluk duyacağız beybiiiiii
Hastane yeni dr da çok iyi dediler 18 ine buldum aldım randevu bakalım özelden ne hayır gördük ki zaten. Ama pzrts de özelde dr a gitmeyi planlıyorum onu da bir göreyim öyle karar vereyim hem cinsiyeti söyler belki.Ya canım randevu sık sık girersen bulursun, ben devlete gidip memnun kalan bir çok kişi de duydum. Hele de küçük yerlerde.
Hastane çok eski değilse falan düşünebilirsin Bi git dene en azından özele muayene olur arada devlete de gidesin devlette de doğurursun
Ben de pazartesi akşamı gideceğim, inşallah öğrenirizPzrts gitmeyi düşünüyorum 16. Haftanın başlangıcı olacak öğrenirim inşallah.
Anam aynıyız ya senle ay hadi inşallah öğrenelim artık valla çok takıntı yaptım ben öğrenip kurtulmam lazım.Ben de pazartesi akşamı gideceğim, inşallah öğreniriz
Ben de çok sıkıldım artık bir şeyler almak istiyorum. Henüz kendisinin bir çorabı bile yokAnam aynıyız ya senle ay hadi inşallah öğrenelim artık valla çok takıntı yaptım ben öğrenip kurtulmam lazım.
Yaşamayan bilemezSurrender peki Ocak ayında doğuracak arkadaşı beklerken, buraya yazacağım şeyi oraya yazmamBizim kafalar o biçim. Artık tüm topiklere yazarız doğurana kadar
Rezil oldum ya, ben kız doğurdu mu diye bekliyorum, salak gibi pişi poğaça falan yazdımYaşamayan bilemez
Üzülme bir sıkıntı yokturBilmiyorum canım. Bi parlaklık var hiçbişey olmaya da bilir dedi. Erkenden detaylı ultrasona giricem inşallah geçer. Geçmezse amniyosentez yapılacak.
Bişi dicem, siz neden orayı takip ediyorsunuz sürekliRezil oldum ya, ben kız doğurdu mu diye bekliyorum, salak gibi pişi poğaça falan yazdım
İyi düşünmüşsün. Babamlarık yaşadığı semtte devlet hastanesi şahane, odaları vs süper özel gibi. Cüzi bir rakam verip tek kişilik oda seçeneği de kullanabiliyosun. Evime yakın olsa gözüm kapalı oraya giderdim mesela çünkü kalabalıktan şikayet ediliyor da bir çok özel hastane de bazen çok kalabalık oluyor çocuk bölümü falan. Randevular kayıyor vs.Hastane yeni dr da çok iyi dediler 18 ine buldum aldım randevu bakalım özelden ne hayır gördük ki zaten. Ama pzrts de özelde dr a gitmeyi planlıyorum onu da bir göreyim öyle karar vereyim hem cinsiyeti söyler belki.
Nasıl almadan durabiliyosuuunnnBen de çok sıkıldım artık bir şeyler almak istiyorum. Henüz kendisinin bir çorabı bile yok
Aaa paylaşsana canim madem aldın kıyafetleriNasıl almadan durabiliyosuuunnn
Benim daha cinsiyet belli değilken başladım, şimdi kıyafet işi bitti gibi bişi diyebilirim büyük ürünleri kaldı
Benim ilk gebeliğim ya, orada doğumun nasıl başladığını, nasıl ilerlediğini, yaralarının kaç günde geçtiğini, emzirme vs gibi şeyleri taze taze, sıcacık paylaşıyorlar Bu son arkadaş doğursun Şubat ayına geçeceğimBişi dicem, siz neden orayı takip ediyorsunuz sürekli