- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.031
- Konu Sahibi yoncambenim
- #25.881
Ben öyle olsam 3 gün önceden hastanenin kapısında veklerım korkudanMaşallah hayatta böyle olamam ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben öyle olsam 3 gün önceden hastanenin kapısında veklerım korkudanMaşallah hayatta böyle olamam ya
Yeminleee yaaaa kesinlikle bende kuzenime gitsene diyoruz dur pilav yapıcam daha diyoBen öyle olsam 3 gün önceden hastanenin kapısında veklerım korkudan
Herkesin yapısı iste ben bunda evde doğurmasam bariBen öyle olsam 3 gün önceden hastanenin kapısında veklerım korkudan
Ahhh çok tatlılarBen ne ciciler aldım e bebekten
Ne güzellikler vardı ama indirimleri takip edeyim bari dedim. Ama civil e bebekten daha iyi sanki.
Eki Görüntüle 2999700 Eki Görüntüle 2999703 Eki Görüntüle 2999707 Eki Görüntüle 2999705 Eki Görüntüle 2999706 Eki Görüntüle 2999708
Canım eşim çok baktı ama bulamadı. Bir de ben Otto dedim. Eşim dedi oto değildi başka bir site idi.Foto varmi?
Tövbe tövbeHanımlar burda arkadaşımın komşusu var. Komşusu kadın Türk adam alman.
Kadın gece evde doğum yapmış yanında sadece eşi varmış. Ambulans eve gelince zaten kadın doğum yapmış. Eşide yardım etmiş.
Kadın demiş bir anda oldu. Doğum sancı hepsi.
Ayyy ben şok oldum şok.
Helal olsun kadına dedim. Ben olsam korkardım adamda yardım etmiş tabi oda ayrı bir cesur
Farkettim de kiz olanlar daha minnak kilosu boyu erkek bebeklerin daha uzun ve kilosu fazla. Maşallah.Kızlar bende yeni ciktm kontrolden çok sağlıklı dedi gününe gelmiş 110 gr olmuş 11 cm olmuş cinsiyetimiz değişmemiş kız halen ❤
Ama 2 haftalarda önemli 1-2 hafta bile çok farkediyor, maşallah hepsi tosun olcaklarFarkettim de kiz olanlar daha minnak kilosu boyu erkek bebeklerin daha uzun ve kilosu fazla. Maşallah.
1 tane çıngıraklı yeterŞuan tükendi yazıyoda bebeğe bunlark almayı düşünüyorum , tekrar fgeldiğinde,
Eşimde alma çook ses yapar diyo ne biliyim
Bende kıyafetten önce oyuncak bakıyorum
O yüzden zaten kiz ve erkek persentil değerleri ayrıdır canimFarkettim de kiz olanlar daha minnak kilosu boyu erkek bebeklerin daha uzun ve kilosu fazla. Maşallah.
Benim 111 cikmisti. Bir doktor yukleme yapcakti istemedim. Asil devam edecegim doktora sordum bi daha bakalm gerekirse yükleme yapilir dedi. Yememe dikkat ediyorum ama en önemlisi yürüyüş. Ve şekerim düştü o ara pek yürümemiştim korona olmustum evdeydim cok meyve tuketmistim. Bence diyetinize dikkat edin yuruyua yapin bol bol. Sınirda olunca gerek gormedim ben zaten ileri haftalarda sekere bakiyirlar duruma göre 23 24 . Haftalarda seker yüklemesi yapiliyor. Muhtemelen size de diyet ve hareket derlerMerhaba Temmuz Anneleri,
Sizlere bir sorum olacak izninizle:
Benim gebeliğim daha yeni , Eylül annesi olacağım nasipse.
Aranızda hiç şekeri yüksek çıkan oldu mu ve doktor ne dedi?
Ben de tahlil sonuçlarımı aldım. Şekerim 119 çıkmış , daha önceki tahlilde ( geçen sene 108 falanmış ) yine sınırda zaten. Maksimum 109 olması gerekiyormuş i.
Takip mi edelim denildi, ilaç mı verildi? Bilgisi olan var mı?
Aaaa nasıl yani canım yaKızlar kontrolden geliyorum bağırsaklarında parlaklık göründü. Çok kötü durumdayım.
Evet de çok ufak bölüm ayırıyorlar.Güle güle kullanmak nasip olsun canim.
E bebek
çorap
Çoraplı pijama
Askılı çıt-çıt
Çıt-çıt badiler icin cok güzel indirimler oluyor.
Ama kıyafet diyorsan eger taklıtcı lcw güzel
Özellikle bebek kıyafetinde
Ben genellikle netten alıyorum canim. Cunku nerde olursan ol lcw kuyruğu denilen bisi varEvet de çok ufak bölüm ayırıyorlar.
Güzel bı LC ye denk gelemedim.
Bende gitmek istiyorum devlet varmı özelemii gidiyorsunuzKızlar detaylı ulturason hakkında bilgisi olan var mı 8 martta detaylı ulturason a gircez inşallah
Ne biliyim merakkkk hahahahh allahım kendime gülüyorum1 tane çıngıraklı yeter
1 kutuyu napacan
Çok çok teşekkürler cevabınız içinBenim 111 cikmisti. Bir doktor yukleme yapcakti istemedim. Asil devam edecegim doktora sordum bi daha bakalm gerekirse yükleme yapilir dedi. Yememe dikkat ediyorum ama en önemlisi yürüyüş. Ve şekerim düştü o ara pek yürümemiştim korona olmustum evdeydim cok meyve tuketmistim. Bence diyetinize dikkat edin yuruyua yapin bol bol. Sınirda olunca gerek gormedim ben zaten ileri haftalarda sekere bakiyirlar duruma göre 23 24 . Haftalarda seker yüklemesi yapiliyor. Muhtemelen size de diyet ve hareket derler
Canım ne oldu bir haber var mı? Ben yarın tekrar arıcamKızlar günaydın nifty bekleyenler vardı ne durumdasınız? kedicique 3 hafta olacak benşm artık sıktı gerçekten yaptırdığıma da pişmanım bekleme süreci çok fazla ağır