- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
- Konu Sahibi yoncambenim
- #25.861
Güzel oluyor ayyy sende azcık romantikmolÖyle tarih olunca ne oluyor ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel oluyor ayyy sende azcık romantikmolÖyle tarih olunca ne oluyor ki
benim için önemsiz böyle şeylerGüzel oluyor ayyy sende azcık romantikmol
Ayyy amin inşallahSağsalim kucagina alsin insAllah
Ahhbenim için önemsiz böyle şeyler
Bende 4 sene önce bu saatlerde sancı cekiyordum ama yetistiremedim 03.02.2018 oldu oğlum gece 1.30da dogdu
Benimde dogumumda ve bugune kadar bir gecelik görmedim aman on birinci torun bıktım bişi alamam dedi bayrandada üç liradan fazla vermezler Allah tan cocugum tok gozlü ihtiyaç bile duymaz almaya senelerdir 5 sınıftan buzamana kadar hakkıyla bursluluk alıyor çok kıskanırım hersey alan torununa kaynana kayın babalarıBenim iyi mi kötü mü çözmeyi bıraktım bir fayda görmedim şu kadar yıldır. Sadece karışır izin verilirse ben vermiyorum. Eltime karışıyor bolca mesela. Cimrilik konusunda eline su dökülmez bayramda ona kalsa 10 lira verecek çocuklara ama kayinpederim aşırı eli açık sagilsun o açığı kapatıyor. Doğumda koli yapmış yollamış bana yiyecek vs onu bile kiskandi kayinvalidem 5 tane doğurdum bunu görmedim masrafa ne gerek var diye
5 dk da bi gelirse sancı takribi ne zaman gelir sen bilirsin şuan 1 saati geçti 5 dk sancı daha çok düşmüş olanilir sancı daha yeni yola çıktı allahdan sakinBende 4 sene önce bu saatlerde sancı cekiyordum ama yetistiremedim 03.02.2018 oldu oğlum gece 1.30da dogdu
İlk doğum mu eğer yolunda giderse hersey 2 3 saate doğar en gec5 dk da bi gelirse sancı takribi ne zaman gelir sen bilirsin şuan 1 saati geçti 5 dk sancı daha çok düşmüş olanilir sancı daha yeni yola çıktı allahdan sakin
Bebegının cınsıyetını ogrene bıldınmı canımBenim iki kızım vardı onun ikinci oğlu olduğunda hiç kıskanmadım kıskansam yine doğururdum bunca sene hiçte hevesim olmadı erkek çocukta falan. Bu elti var ya ben yeni evliyken her ay arardı bebek var mı olmuyo mu diye ne fena o Hamile kaldım cinsiyeti öğrenene kadar hep sordu kız dedikten sonra bi daha aramadı anlayın işte fesatlığı
Evet ilk doğumu, ilk doğumu oldu halde biz ondan daha heyecanlıyız valla iyi ozman bende ona göre gidiyimİlk doğum mu eğer yolunda giderse hersey 2 3 saate doğar en gec
Bende sakin yapılıyım çok fayda eder doğumda ikincide evden 1.10 da ciktik gece 1.30 ta dogdu düşünEvet ilk doğumu, ilk doğumu oldu halde biz ondan daha heyecanlıyız valla iyi ozman bende ona göre gidiyim
Ne gibi bilgi? radyoloji uzmanı ultrason cihazıyla bebeği inceleyecekKızlar detaylı ulturason hakkında bilgisi olan var mı 8 martta detaylı ulturason a gircez inşallah
Bebeğin tüm gelişimi tek tek inceleniyor organlar ölçüler çok net gösteriliyor. Bence çok güzel bir şeyKızlar detaylı ulturason hakkında bilgisi olan var mı 8 martta detaylı ulturason a gircez inşallah
Yani organlarına falan mi bakılıyorNe gibi bilgi? radyoloji uzmanı ultrason cihazıyla bebeği inceleyecek
Evet, her şeyine. Neyi var neyi yoksa biraz zaman alıyorYani organlarına falan mi bakılıyor
Ben onları bile almadım. Doğana kadar da hiçbirşey almayacağım. Önce sağ salim doğsun iniallahGüle güle kullan
Aranızda hala 4 zıbın 2 çorap haricinde bir şey almayan benim galiba
Maşallah hayatta böyle olamam yaBende sakin yapılıyım çok fayda eder doğumda ikincide evden 1.10 da ciktik gece 1.30 ta dogdu düşün
Güle güle kullanmak nasip olsun canim.Ben ne ciciler aldım e bebekten
Ne güzellikler vardı ama indirimleri takip edeyim bari dedim. Ama civil e bebekten daha iyi sanki.
Eki Görüntüle 2999700 Eki Görüntüle 2999703 Eki Görüntüle 2999707 Eki Görüntüle 2999705 Eki Görüntüle 2999706 Eki Görüntüle 2999708