- 31 Aralık 2020
- 702
- 1.210
- 28
- Konu Sahibi yoncambenim
- #25.801
Kızlar bende yeni ciktm kontrolden çok sağlıklı dedi gününe gelmiş 110 gr olmuş 11 cm olmuş cinsiyetimiz değişmemiş kız halen ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanki olacağım artıkAllah allah yaaaa ben hep bildirmlerden giriyorum
Hey maşallah çok iyiKızlar bende yeni ciktm kontrolden çok sağlıklı dedi gününe gelmiş 110 gr olmuş 11 cm olmuş cinsiyetimiz değişmemiş kız halen ❤
Sakın üzülme. Bir arkadaşım da bunu yaşadı. Bebek biraz kan yutmuş. Kan yutunca öyle görünüyormuş. Ama kesin olarak bir sorun olup olmadığını öğrenmek için kan vermişti. Sen de verdin m.
İnşallah arkadaşım. Geçebilir ama bakmamız şart dedi.Zamanla geçenler biliyorum. Eğer ikili taramada risk çıkmadiysa veya bugün Dr dan herhangi olumsuz bir yorum daha duymadiysaniz sizin de zamanla geçecektir
Valla ne konusuyorsak, ne yazıyorsak önümüze düşüyor. Ameriga bizi izliyoBana da sürekli kız bebek kıyafet resimleri cikiyor
Ne zaman randevunBebek erkek olursa kıyafet için hemen başlamıcam, zaten seçenek yok fazla
Gider alır çıkarım
Kızsa sepetim hazır
Acayip benziyor tarzımız. Kız olsaydı hep bunları eklemiştim sepeteAklımı kaçırıcam
Haftaya herhangi bir gün gidebilirim 16. Haftanın içindeyken çağırmıştı, ben cuma giderm herhalde iyice büyüsün net bişey söylesinNe zaman randevun
Daha dur ya, bana çok erken geliyor sana söylediği hafta 13 14 olsa tamam da. Sana çok erken yorum yaptı bence. Beraber alırızAcayip benziyor tarzımız. Kız olsaydı hep bunları eklemiştim sepete
Kanki olacağım artık
Tanıyorlar artık zatenHer ayın anneleri diye topik açacaklar sana
Tanıyorlar artık zaten
Hadi inşallah su arkadaşın kızı mesela sürekli böyle şeyler atıyorlar banaDaha dur ya, bana çok erken geliyor sana söylediği hafta 13 14 olsa tamam da. Sana çok erken yorum yaptı bence. Beraber alırız