- 9 Temmuz 2021
- 11.406
- 24.258
- Konu Sahibi yoncambenim
- #25.681
Bu nasıl bir uslup yaaa deli oluyorum İşi o yani bakmak zorunda nasıl böyl ebirşey yapabiliyolar aklım almıyoKızlar ben yine doktora gittim. Şimdi devlette gördüğüm kötü muameleyi anlatacağım size. Eşimle içeri girdik. Eşime DIŞARI ÇIKIN dedi. Eşim çıktı nir şey demeden. Bende EŞİM KENDİSİ NEDEN ÇIKIYOR dedim. Bana COVİD SEBEBİYLE dedi. İçimden sanki eşimle beraber değilim diyip la havle çektim. Neyse şikayetimi sordu. Hamile olduğumu kontrole geldiğimi söyledim. Bana 2li testi yaptırıp yaptırmadığımı sordu. Geçen hafta yaptırdığımı söyledim. Ardından ZATEN 1 HAFTA ÖNCE GELMİŞSİNİZ ŞİMDİ NİYE GELDİNİZ?? Dedi sert bit şekilde. Bende sinirlendim ve uzun süre muayene olamayacağım için geldiğimi söyledim. Sonra beni yine dövecek gibi Bana TAMAM GEÇ ARKA TARADA BAKAYIM dedi. Kalp atışını dinletmedi ve ultrason çıktısı vermedi. Ben ekrandan fotoğraf çektim. Yani moralimi çok bozdu altüst oldu. Ama ultrasonda bebeğimi hareket ederken gördüm. Bir sorun yokmuş çok şükür sağlıklı ❤ 13+1 görüntümüz
Allahdan bebeğiniz iyiymiş