- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
- #25.021
Kızlar bugün doktora gittim yine Bebek iyi çok şükür. Doktor böyle kanamaların olabilmekte devam edeceğini söyledi. Plesenta aşağıda ve miyom da aşağıda olduğu için. Hem hareketlerime dikkat etmem hem gaz yapan şeylerden uzak durmam gerekiyormuş. Bus eğer öksürük ten olmuş kanama. Ama dikkat her öksüren korkmasın benim kocaman miyomum rahim ağzında olduğu için. Yoksa öyle bir sıkıntısı olmayana öksürük bir sıkıntı yaratmayacaktır. öksürüğü magnezyum yaptığı için onu değiştirdik. Reflü nün de uterusu gerip kanama yapabileceğini söyleyip bir de miğde ilacı verdi doktor. Ahh ahhh boyle kırılacak bebek gibi mi gezicem ben. Sanırım artık işyerinde de söyleme zamanım geldi.
Hakikaten kafa karıştırıcı. Ondan o olabilir şundan şu olabilir. Allah yardımcın olsun. Ama bebeğe direkt zararı yok iyi bir şey..
Ben de söyleyeceğim bu hafta idareye hamileliği.
Eşime diyorum ki zaten bu kadar insan şu göbeği görüp de tahmin etmiyorsa 9 aylıkken bile anlamazlar
Ben de geçen gün öksürünce bir dakika boyunca kasığım sızladı. Dedim bu ne. Halbuki ilk haftalarda bir enfeksiyon geçirip bir hafta öksürmüştüm..