- 15 Mart 2010
- 5.429
- 10.413
- Konu Sahibi yoncambenim
- #24.061
Ben öyle yaptım labaratuarın adını biliyordum orayı arayıp sordum. Ulaşabildin mi sonuçlara bu arada ?İst a gidiyor aslında bulurum bi bakim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben öyle yaptım labaratuarın adını biliyordum orayı arayıp sordum. Ulaşabildin mi sonuçlara bu arada ?İst a gidiyor aslında bulurum bi bakim
Aradım orası da açmıyor ya akşama kadar beklicem mecbur. Ben ve şu aceleci stresli yapımBen öyle yaptım labaratuarın adını biliyordum orayı arayıp sordum. Ulaşabildin mi sonuçlara bu arada ?
Bu mochi vakumlu manuel olan pompa değil mi?
Herkes çok memnun okuduğum kadarıyla
Bir arkadaşımdan da öyle duydumEğer sosyal medya oyunu değilse öyle görünüyor. Araştırmak lazım
Her gün erkek bebek haberi alırken bu 32 kız bebeğin annesi kim ? Kafamda deli sorular
ben internet yorumlarına ben çok güvenemiyorum canım böyle oyunlar çok dönüyormuş çünküEğer sosyal medya oyunu değilse öyle görünüyor. Araştırmak lazım
Manuel pompadan memnun kalanlarda mi varmışBu mochi vakumlu manuel olan pompa değil mi?
Herkes çok memnun okuduğum kadarıyla
Kızları ıkıledıkKızlar doktordan çıktımm benim de ikinci kızım geliyo 15+4 üm ancak bir hafta öndeymiş ve 166 gr covid geçirdiğim için endişelenmiştim, doktorum bebeğin gelişiminin geri kalması ya da su azalması olabiliyor demişti. Şükür okmamış
Çok sık sağmadığım için benim işimi gördü kız niye öyle diyorsunManuel pompadan memnun kalanlarda mi varmış
Tecrubesızlıge kapılıp sakin alma /almayın kızlar
Elektrikler bile insan zor sabrediyor
Ve manüel olanlar biraz acı verebilir göğüse
Ara sıra ok. Ama düzenli sağım icin ideal degil. Biberon dolana kadar insanın eli uyuşur beÇok sık sağmadığım için benim işimi gördü kız niye öyle diyorsun
ben internet yorumlarına ben çok güvenemiyorum canım böyle oyunlar çok dönüyormuş çünkü
tamamen tayin sebebiyle aklımızda dahi yokken nasip oldu. Güzel şehir imkanlarını daha tam tespit edemedim. Zaman zaman zorlanıyoruz ama yaşanılasıAhh Çanakkale orada yaşamıyorum ama çok isterdim
Haftanın 4 günü sadece sabahları 1 kez sağıyordum. Geri kalan zamanda sürekli emziriyordum ağrı olmadıAra sıra ok. Ama düzenli sağım icin ideal degil. Biberon dolana kadar insanın eli uyuşur be
Hem ara sıra sandığın zaman göğüslerin acımıyor muydu
Yine de hergün yapıyor mussun.Haftanın 4 günü sadece sabahları 1 kez sağıyordum. Geri kalan zamanda sürekli emziriyordum ağrı olmadı
Maşallah kız azimliymişsin sen de ben de uzun emzirdim. El pompasına elin alışıyor bir süre sonra ayarlayabiliyorsun. Baştan elektriklisi de acıtıyordu sonradan alıştım.Hatta dereceleri vardi ben en yüksekte yapamazdim.Manuelin can yaktığını söylüyorlardı daha önce. Ben hiç kullanmadım öyle midir
Makine fiyatlarına bakmaya başlasam iyi olacak gerçekten. Oğlumda baya kullandım işyerinde günde 2 defa sağar bir de öğlen paydosunda emzirmeye eve giderdim. Hiç çok olmadı yine de 22 ay emzirdim
Bu öyle değil ama yani sen bir sey yapmıyorsunManuel pompadan memnun kalanlarda mi varmış
Manuel pompadan memnun kalanlarda mi varmış
Her gün 10-15 dkYine de hergün yapıyor mussun.
El mi dayanır ona
Onu ben de araştırayımBu öyle değil ama yani sen bir sey yapmıyorsun
Ayarlayıp takıyorsun göğsüne vakumlu bi ağız yapısı var, kendi kendine çekiyor