- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #24.041
Edirnede ayrıntılıyı fakülte yapıyormuş ama nette tesadüf yorumlara baktım şikayet çok. Kilolu hamilelere çok laf söylüyorlarmış hakaret derecesinde benim de sinirimi bozarlarsa çıngar çıkarırım orada. Bir de tekirdağ da özel dr.lar var ayrıntılı da bakıyorlar oraya da gidebilirim ille fakülte şart mı bilemedim diğer hamileliklerimde hiç fakülteye gidin diyen olmadı.
2.gebeligim 13.haftadan beri hissediyorum
Çok teşekkür ederimvalla ben de ne desem tersi olurdu. Ama şimdi resmen içime doğuyor. O kadar şey yaşadım ki artık 6. Hisse inanır oldum.
eşim dalga geçiyor ama valla hissediyorum diyorum. Bu kez gelip saçma sapan şeyler soruyor. “Bitcoinin sonu ne olacak müneccim hanım?” diyor
ben de artık hislerimi kendime saklıyorum. Dalga geçenler kaybeder.Yapacak bir şey yok.
Muz nar leblebi ve haşlanmış patates ye ve bol su tabiki. Vitamini de yatmadan iç olmazsaGebeligim boyunca ilk kez çıkardım kızlar.. imom omega içmiştim ondan mı oldu hastayım ondan mı bilmiyorumelim ayağım buz kesti lavaboya gittim bi de üstüne ishal olmuşum rabbim evladımı korusun
Kızlar başım çok ağrıyor dayanılacak gibi değil evde sadece minoset var sizce içmelimiyim
Sende bir sor istersen 6 ya kadar açık ben çok tartıştım ki yani normalinde böyle şeylere ılımlı yaklaşırım bana ilk görüştüğüm bayan sadece uzun sürebilir dedi ki bugün 10 iş günü en geç çıkacağı tarih. Sonra içime sinmedi birşey daha sormak için tekrar aradım laboratuvarı bu sefer farklı birisi açtı ve makine arıza yaptı yeni yapıldı vesayre dedi. E şimdi bizim kanlar orada nekadar sağlıklı çalışılacak acaba? 4 bin tl alırken iyidi. İki güne sonuç alamazsam para iadesi istiyeceğimi söyledim onu da kabul etmiyorlar. Hamile hamile uğraşacağız görünenHayret ya çok sinirlendim şimdi gerçektenBize ne ya arıza olma ihtimaline karşı önlem alsınlar parayI anında almayı biliyorlar ama
ben manueli hiç tavsiye etmem elinle sürekli pompalamak zorundasın yani şimdi belki daha iyileri çıkmıştır ben 13 sene önce en iyisini almıştım yinede elektriklinin yanında solda sıfır kalır .. şöyle düşün elinde çamaşır yıkamakmı otomatik makine de yıkamakmı ?? örnek saçmamı oldu bilemedimManuel fikrine açığım. Ben ilkinde makine kullanırken manuel kullanlar can yakıyor diyorlardı. Kullanışlıysa manuel alırım. Zaten evdeyken zaman problemim olmayacak pek..
Ben çok inceledim kızımla daha çok vakit geçirebilmek için, ayrıca işimde olduğu için alayım diyodum mochi de karar kıldım. Bir çok makinadan daha verimli olduğunu okumuştum dün 2 aylık bebeği olan bir arkadaşımla görüştükten sonra emin oldum.
Oda ilkinde elektrikli sağma makinası kiralamış hastaneden. Hastane sağım makinası ne kadar kuvvetli çekiyor olmasına rağmen bundan daha memnun.
Kesin karar kıldım o sebepten
Bu mochi vakumlu manuel olan pompa değil mi?Mochi benim de aklımda. Görmüştüm reklamını. Araştıracağım
ben manueli hiç tavsiye etmem elinle sürekli pompalamak zorundasın yani şimdi belki daha iyileri çıkmıştır ben 13 sene önce en iyisini almıştım yinede elektriklinin yanında solda sıfır kalır .. şöyle düşün elinde çamaşır yıkamakmı otomatik makine de yıkamakmı ?? örnek saçmamı oldu bilemedimama gerçekten elektriklinin 5 dakikada çektiği sütü asla yarım saatte sağamazsın parana yazık hiç alma daha iyi derim canım..
Sürekli devam ettiremedim onu sirkeyi az koyuyordum yoksa cok yakıyor sanki. Olmadı tekrar ona başlıyım bu sefer daha istikrarlı şekilde tabi. Tesekkurlerelma sirkesi ve suyu aynı yarı yarıya koyup yıkayabilirsin kaşıntı için dr bana böyle söylemişti
evet zaten minoset ve parolden başka bir ağrı kesici verilmiyor hamilelere diye biliyorum.. sadece tek taraflı migren gibi ağrıyorsa bir pamuğa biraz karabiber koyun başka bir pamukla örtün bolca kolonya dökün ve ağrıyan tarafa koyun biber sürmüş gibi yakabilir ama kesin çözümdür karanlık ve sessiz bir odada dinlenin aynı zamanda pamuk kurudukça kolonya ile ıslatabilirsiniz.. kocakarı ilacı gibi gelebilir ama benim migrenimi neredeyse tamamen geçiren formül bu çok fayda görürsünüzKızlar başım çok ağrıyor dayanılacak gibi değil evde sadece minoset var sizce içmelimiyim
Hastasın ya biraz onun da etkisi olmuştur. I mom yutunca tadını aldın mı miğdeni bulandırdı? Ben bol suyla içiyorum hiç tadı gelmeden yutuyorum. Daha öyle bir etkisi olmadı. Ama hastalığından kaynaklı olabilir kusma. Geçen hafta eti form yedim iş yerimde. Çekmecede açık duruyordu. Tadı biraz garip geldi ama çok canım istedi yedim .Gebeligim boyunca ilk kez çıkardım kızlar.. imom omega içmiştim ondan mı oldu hastayım ondan mı bilmiyorumelim ayağım buz kesti lavaboya gittim bi de üstüne ishal olmuşum rabbim evladımı korusun
Ahh ÇanakkaleIçimizde canakkaleden hamişler var mı? Çanakkaleye taşinalı 1 yıl oldu çok bilmiyorum biraz araştırdım ama doktor vs tavsiyesi istiyorum mümkünseben çomü hastanesine gidiyorum servet beye ama servet bey çok ketum konuşmuyorum sormadan söylemiyor güveniyorum aslında ama başka anneler ne yapıyor merak ettim. Burda varsa canakkaleden yazarsan sevinirim
Ben de 16 haftalık hiçbisey yok o bagırsak hareketi DİEkızlar, bebeğin hareketlerini hisseden var mı aranızda ? bende sanki var ama eşim imkansız diyor. 16+4 üz. İlk gebelik
Katılıyorum evde bile olsam hiç uğraşamam. Elektirikliyi tutuyorduum gögüse diğer elimle de bir taraftan bilgisayardan işlerimi hallediyordum.ben manueli hiç tavsiye etmem elinle sürekli pompalamak zorundasın yani şimdi belki daha iyileri çıkmıştır ben 13 sene önce en iyisini almıştım yinede elektriklinin yanında solda sıfır kalır .. şöyle düşün elinde çamaşır yıkamakmı otomatik makine de yıkamakmı ?? örnek saçmamı oldu bilemedimama gerçekten elektriklinin 5 dakikada çektiği sütü asla yarım saatte sağamazsın parana yazık hiç alma daha iyi derim canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?