- 8 Eylül 2018
- 2.023
- 5.044
- 158
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #23.901
Kızimda çok emindim kız hissettim, kız çıktı, bunda da erkek hissettim ama bastırdım kız hissediyorum vs diye kendimi kandırdım erkek dedi drHanımlar anne bebeğin cinsiyetini hisseder diyorlar.
Hissedip doğru çıkan varmı.
Yada ben çok hissediyorum kız yada oğlan diyen.
Ben almanim diyorum soranlaraCocukların kötü yanlarını napıyoruz tü babasına cekmis
Gectigimiz yaz istanbula ucucaz alandayız bekliyoruz cocuklarla yaslı bi teyze geldi yanıma diyo bunun babası Alman mı
He teyzem lazım mı
Rüyamda da kız gördüm bu seferCinsiyet konusunda rüyalar tersine çıkar diyorlar
Anlamadan atlatin insBen de covitliler kervanına katıldım kızlarÖyle kolay falan da geçmiyor.Aksam nefesim kesildi .siz o denilenlere bakıp hastalık hafif geçiyor diye asla düşünmeyin .2 gündür canım çıkıyor.
Haftaya yandı buralar deseneRüyamda da kız gördüm bu seferinşallah haftaya doktor değiştirmez cinsiyeti
Yemek yememezlik yapma. Kendini zorla mutla bir şeyler ye. Yoksa daha zor toparlarsin.İnşallah toparlarım. Bakacak kimsem de yok .dün gün boyu yataktan çıkamadım. Yemek bile yemedim
Benim ki de lansinoh ilk zaman eşim yardım etti. İkili kullandım. Ama sonra ben de tekini cakrip tek yaptım.İkili pompa zaman tasarrufu. Öğlen arası gelip 30 dk sağım yapmak yerine 15 dakika yapıyordum. Bir de tek tek saginca birini sagarken diğeri de akıyor bende. Son zamanlarda artik süt azalınca tekini çıkarıp tekiyle daha güçlü sağım yaptım. Bende lansinoh var, çok severim kendisini
Orada hastaneden kiralanmıyor mu? Ben hastaneden kiralamıstım.Benim ki de lansinoh ilk zaman eşim yardım etti. İkili kullandım. Ama sonra ben de tekini cakrip tek yaptım.
Yakarsa bu dünyayı kız anaları yakarHaftaya yandı buralar desene
Kiralaniyor ama uzun vadede mantıklı gelmiyor. Bide benim mesela hep olaylı emzirme maceralarım evde olması mantıklı geliyor.Orada hastaneden kiralanmıyor mu? Ben hastaneden kiralamıstım.
Ya bizimkiler de göçmen benim sulalem hep kumral ya da sarisin renkli gözlü. Anne tarafı baba tarafı. Eşimin ailesi de göçmen onun sülale de hep beyaz tenli renkli gözlü. Eşim de öyle. Ben nasıl kahverengi gözlüm olmussam oğlan da bana çekmişBenimde annemler göçmen yunanistan oradan geliyor. Küçükken benimde beyaz olurdu saçlarım hala sarı baya koyulaşsada
Alman genine birsey diyemem iyi mi kötü mü yaşayıp göreceksin
Kiralanıyor dur muhtemelen ben almıştım önceden. Sonra yeterli gelmeyince hastaneden değil ama bir firmadan kiraladım. Daha güçlüydü o. Ama tabi büyük olduğundan her yere taşımak mümkün olmuyor.Orada hastaneden kiralanmıyor mu? Ben hastaneden kiralamıstım.
Bende buradan hastaneden ama bir firmayla baglantısı vardı o sekilde kiralamıstım.Kiralanıyor dur muhtemelen ben almıştım önceden. Sonra yeterli gelmeyince hastaneden değil ama bir firmadan kiraladım. Daha güçlüydü o. Ama tabi büyük olduğundan her yere taşımak mümkün olmuyor.
Yok evet kiralamak mantıklı ama ben ilkte 9 ay ikincide 1 sene sagdim. O yüzden yüzü astarını geçer kiralarsam. Ameda aldim simdide hastane tipine yakın umarım iş görür.Bende buradan hastaneden ama bir firmayla baglantısı vardı o sekilde kiralamıstım.fbtl Siz daha iyi bilirsiniz asko. Ben kızımda o sekilde kiralamıstım. O yuzden almicam yine.
İnsallah gerek kalmaz bol bol sütümüz olurda emziririzYok evet kiralamak mantıklı ama ben ilkte 9 ay ikincide 1 sene sagdim. O yüzden yüzü astarını geçer kiralarsam. Ameda aldim simdide hastane tipine yakın umarım iş görür.
İnşallah canım. Benim ki de emmedi o sebeple hep sağmak zorunda kaldım. Kiralsamİnsallah gerek kalmaz bol bol sütümüz olurda emziririz
Aman boşver çalışsınlar eve destek olsunlar birazBu yeni nesil evlenmez evlense cocuk istemez hemen
Dimi bencede asansörsüz ev için o arabalar biraz sıkıntı
Aynen tek düşüncem bu,Asonsor en önemli faktör
Ama bir de girişlerdeki merdivenler var
Onlar bılr önemli. Rampa yoksa zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?