- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.969
- Konu Sahibi yoncambenim
- #23.741
0 dan alacaksan o fiyatlar iyi. Ama benim 3. oldugu icin ve cok kullanmadigim icin 2. el bisey alicamBen o kadar paraya kıyamıyorum doğrusu. 700 Euro yeter. Bakınca 200 Euro’ya bile var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0 dan alacaksan o fiyatlar iyi. Ama benim 3. oldugu icin ve cok kullanmadigim icin 2. el bisey alicamBen o kadar paraya kıyamıyorum doğrusu. 700 Euro yeter. Bakınca 200 Euro’ya bile var
Aynen canım ilk olduğu için sıfır alacağız.0 dan alacaksan o fiyatlar iyi. Ama benim 3. oldugu icin ve cok kullanmadigim icin 2. el bisey alicam
İşte bu bir dramdırTek ben vurulmamayim sizde vurulun
Ben battaniye müslin örtü yeni doğan zıbınlarını bir iki takım tulum ve bir takımda hastane çıkışı aldım cinsiyet henüz belli değil unisex renkler aldım. İlerleyen zamanlarda inşallah cinsiyete görede alacağım biraz. Temmuz bebeği olacağı için kıyafetlerini büyük aldım doğunca giydirebileceğimi zannetmiyorum çünkü yaşadığımız yer aşırı sıcak olur temmuzdaselamlar, bu konuyu çok gördüm ama cevapları hala göremedim :) alışverişlere başladınız mı sevgili anne adayları. Almaya başladıysanız nelerden başladınız? bunları acaba bir başlıkta mı toplasak. Ben bu konuda çok tecrübesizim nereden başlayacağımıda bilmiyorum ama yavaş yavaş sizinde tavsiyelerinizle başlamak istiyorum. Teşekkürler :)
Aglamiyom gozume toz kactiİşte bu bir dramdır
Tek ben vurulmamayim sizde vurulun
Beni bu sevdadan vazgecirtinBebek arabası benden daha güzel
Ama çok pahalı görünen şeyleri sevmeme gibi bir huyum var benim. Bilinçaltı galiba
Sen uyurken bebeği gezdirebiliyor muBeni bu sevdadan vazgecirtin
Canim bak işte onu yaparsan yanlış olur. Canin istemese bile kendini zorlayıp yiyeceksin. Hem kendi bunyeni toparlamak için hem bebek için.Iste sorun orada canım iştah sıfır ağzıma lokma koyamıyorum iki parça Kuru ekmek yiyorum tamam.. içim almıyor hastalıktan
Ya öksür öksür öyle kasiklarima baskı yaptı ki korktum bir de ben gribim ya sanki bebeğe geçiyor o da grip böyle benim gibi halsiz canı yanıyor gibi hissedip üzülüyorum
Ama pembe ben pembe almiycam. Oğlana da mavi almadım hiç Yavru Ağzı, somon, lila mint filan almıştım. Cinsiyetçi olmak istemiyorum.Hastane çıkışı böyle bisi olabilir
Benimde cildim cok kurudu. Aynen seninki gibi. Ellerim cok kotu oldu. Senin aldigin krem iyi geldimi canim?Ben dün yeni bir krem aldım. Hamilelikten kurudum kaldım. O pürüzsüz cildim var ya pul pul dökülüyor, dökülen yerler kırmızı kırmızı kalıyor. Loreal aldım, hassas ve kuru ciltler için olanından. İçeriğine inan bakmıyorum yeter ki cildim düzelsin, artık canım acıyor kuruluktan
Bu da pembeSurrender ben de bunu beğenmiştim
Cinsşyetcılıkten ziyade beğenmem önemliAma pembe ben pembe almiycam. Oğlana da mavi almadım hiç Yavru Ağzı, somon, lila mint filan almıştım. Cinsiyetçi olmak istemiyorum.
Bence o yavruağzı pembe degılBu da pembe
Ya yok güzel asliinda içten içe beğeniyorum. Ama bir taraftan feminist damar tutuyor işte ne yapayımCinsşyetcılıkten ziyade beğenmem önemli
Beğenirsem renk önemli değil o anda.
Çok soft tonlar bu
O yüzden sevdim
Senin cinsiyet neydıYa yok güzel asliinda içten içe beğeniyorum. Ama bir taraftan feminist damar tutuyor işte ne yapayım
Avent tek başlı elektrikli almıştım ılkındeAy bayağı birşey yazılmış okuyamadım hepsini.
Hanımlar lansinoh tekli otomatik göğüs pompasına baktım. Kesin alınmalı mı? Süt az gelse çoğaltmak için vs? Bir de park yatak/oyun parkı alıp içine de yatak alıp 3 4 yaşına kadar kullanmayı düşünüyorum. Kullanışlı olur mu ne dersiniz?
Ben 2 oğlandan sonra kız olursa pembe görmek isterim evde ama bu mesela bu takımı da beğendim yani öyle renk ayrımım yoktur. Oğlanlara da her rengi giydirdim ama pembeye ağırlık veririm kız olursa büyük oğlumun da en sevdiği renk pembeBu da pembe