- 28 Eylül 2020
- 2.390
- 5.189
- Konu Sahibi yoncambenim
- #23.721
Tam bir piremses kıyafeti Bu arada hastane çıkışı neden önemli? Neden böyle bir kıyafet kategorisi var Burada yok, mecbur Tr’den alacağımHastane çıkışı böyle bisi olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam bir piremses kıyafeti Bu arada hastane çıkışı neden önemli? Neden böyle bir kıyafet kategorisi var Burada yok, mecbur Tr’den alacağımHastane çıkışı böyle bisi olabilir
Bence olurHastane çıkışı böyle bisi olabilir
Dünyaya gözlerini açtığı ilk günTam bir piremses kıyafeti Bu arada hastane çıkışı neden önemli? Neden böyle bir kıyafet kategorisi var Burada yok, mecbur Tr’den alacağım
Ben de çok parçalı oluyorlar diye adı hastane çıkışı sanıyordumDünyaya gözlerini açtığı ilk gün
Heyecanlanıyoruz
En güzel giysileri gitsin istiyoruz.
Hastaneye misafiri gelenler icin bin kat daha önemlidir mesela
En sevdiğim araba tarzlarından. Ama bunun için evden giriş çıkışlar sorun olmamalıBebek arabası da ben bunu beğeniyorum kızlar bu 3lü, travel sistem oluyor sanırım. Bexa diye bir marka. 700 Euro civarı.
İnan burda da çok çok pahalı. 15-20 arası full set.Ben tipini de çok beğeniyorum ama burada 3lü seti 1500 Euro falan
Iste sorun orada canım iştah sıfır ağzıma lokma koyamıyorum iki parça Kuru ekmek yiyorum tamam.. içim almıyor hastalıktanTıp doktoru değilim ama vermez herhalde Sen beslenmeni aksatma bir an evvel toparlamaya bak .
Ya öksür öksür öyle kasiklarima baskı yaptı ki korktum bir de ben gribim ya sanki bebeğe geçiyor o da grip böyle benim gibi halsiz canı yanıyor gibi hissedip üzülüyorumBen geçen haftalarda çok öksürdüm kram giriyordu öksürmekten ama bebiş iyiydi ultrasonda
E öyle zaten .Ben de çok parçalı oluyorlar diye adı hastane çıkışı sanıyordum
Çok tatlışkoSurrender ben de bunu beğenmiştim
Bekliyorum canim 800 eur iyi biseydir sanmam dandik bisey olsunEşim işten gelsin sipariş ettiği urunler de baksın sana resim atarım. Ben çok beğendim çok kaliteli iyi. Ben korktum ucuz diye yaa iyi gelmese diye ama iyi. Anne çantası bile içinde.
Cybex istiyom ben ve bugabooKuzum hangi arabayı beğeniyorsun? Stokke, Cybex falan mı? Burada da çok pahalılar
Bizim binada asansör baya geniş, arabanın bagajına da sığar mutlaka. Bakalım inşallah pişman olmamEn sevdiğim araba tarzlarından. Ama bunun için evden giriş çıkışlar sorun olmamalı
Bagaja rahat sığmalı
Çünkü bu kriterleri düşünmeden alanlar kullanamıyor bile.
Her şeyi düşünürek al işteBizim binada asansör baya geniş, arabanın bagajına da sığar mutlaka. Bakalım inşallah pişman olmam
Yanları kanatlı olandan mı Bir de siyah-gold olacak çok güzeller ya ama pahalılar. Burada stokke çok modaCybex istiyom ben ve bugaboo
Stokke tarz olarak guzel ama yer olarak guzel degil. Cok yer kapliyor baya buyuk o yuzden onu eledim. Evet malesef o lanete vuruldumYanları kanatlı olandan mı Bir de siyah-gold olacak çok güzeller ya ama pahalılar. Burada stokke çok moda
Ben o kadar paraya kıyamıyorum doğrusu. 700 Euro yeter. Bakınca 200 Euro’ya bile varStokke tarz olarak guzel ama yer olarak guzel degil. Cok yer kapliyor baya buyuk o yuzden onu eledim. Evet malesef o lanete vuruldum
Eşime yarın bi soruyumFiyat olarak ne dusunuyorsun