- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #23.421
Cnrdayım yeşilköyde kindede şuan mobilya fuarı var ,Sen Tüyap Mobilya fuarına mi gittin o halde?
Sıkı sıkı giyin. Fuarlar buz gibi oluyor.
Anlamazsın bile hasta olduğunu.
Rapor filan alsaydın keşke
Çok dikkat et canım ya.
En azından kafanda yerleştirirsin, eksikleri belirlemek, neler alacağına alternatifler bulmak vsHayırlısı olsun o zaman canım. Ben hallettim evi sozlesmeyi bekliyorum. Yavas yavas yaparız artık napalım
Kötü olmuş. Ben de söylemedim henüz.Benimki öyle bi iş değil yaFuarımız var oyuzden firmadakilerde hamile olduğumu bilmiyor
Kaç aylık oldun artık. Yürürken bile benim hamile olduğum anlaşılıyor kiz.Benimki öyle bi iş değil yaFuarımız var oyuzden firmadakilerde hamile olduğumu bilmiyor
Hee o zaman iyi cnm zor senin için de çünküBol gömlek giydimmm oyle idare ediyorum zaten pazar günü son bidaha gitmiyoeum ozman söylciem
Canım senin ikili test riskli çıkmıştı diye hatırlıyorum ne yaptınız onunla ilgili? Aslında o kadar çok var ki riskli denilip sağlıklı doğan sonradan pişman oldum yaptırdığıma hatta dr dedi ki riskli çıkması sağlıksız risksiz çıkması da sağlıklı olduğunu kesin olarak göstermez. Ben nasılsa risksiz çıkar içim rahat eder diye yaptırdım ama şimdi diken üstündeyimKötü olmuş. Ben de söylemedim henüz.Allah'tan işimin büyük kismini evden yapabiliyorum. Şu ahstane işi uzasaydi mecbur söyleyecektim de şimdilik gerek kalmadı.
Kardan dolayı kargolar da yalan oldu ya önemli bir kargom vardı bugün gelmeliydi haber yok
Takma kafana hiç kiloyu sonra verirsinŞimdi tartıldım 8 kg almışımçok moralim bozuldu. Ama sürekli açlıktan migdem bulanıyor. Bir şeyler yemezsem şekerim düşüyor. Bir de fazla hareket edince başıma gelenleri hafta sonu gördüm. Hareket de yok ne yapicam ben son aylara doğru iyice artacak kilo.
Hadi gözün aydınn ne güzel bir haberKızlar merhaba dün balonlarımızı patlattık2 kız geliyor..1 tanede evde var..3 kız anası oldum 15+4 günlük çıktı bebekler..normalde 14+6günlüktüler öndengidiyorlarmış..Rabbim böyle nasip görmüş..ben çok sevindim..çünkü tek kız olarak büyüdüğüm için..hep imrendim bacısı olan insanlara..Rabbime çok şükür Allah sağlıklı eylesin
Dikkat et hem soğuk hem düşme tehlikesi. Allah korusunCnrdayım yeşilköyde kindede şuan mobilya fuarı var ,Çok sağol canımmm keşke yapsaydım işte ama neyse bugun atlatıyımda
Canım aslında raporu elime alınca baktım riskli yazmıyor. Ama yaş riski 1/66, kimine risk 1/570 doktorum. 4lu test yapalım ona göre karar ver dedi. Çünkü diğer değerler normaldi. 4lu test geçen hafta yaptık. Sonucu pesembe çıkacak bakalım. Yine riskli çıkarsa Nifty yaptiricam. Ama bunlar istatistiki sonuç. Kesinliği yok. Tabi nifty daha kesin bu anlamda. Ben de keşke yaptirmasaymisim dedim. Ama bir kere yaptırmış bulundum.Canım senin ikili test riskli çıkmıştı diye hatırlıyorum ne yaptınız onunla ilgili? Aslında o kadar çok var ki riskli denilip sağlıklı doğan sonradan pişman oldum yaptırdığıma hatta dr dedi ki riskli çıkması sağlıksız risksiz çıkması da sağlıklı olduğunu kesin olarak göstermez. Ben nasılsa risksiz çıkar içim rahat eder diye yaptırdım ama şimdi diken üstündeyim
Burada kar yokta ist da var diye gelemedi sanırım. Kırklarelinden edirneye gelecek aslında ama önce kargo ist a gönderiyor ya 1 günde gelirdi aslında ama haber yok baktım sadece kırklarelinden teslim alındığı görünüyor.Büyük araçlar geziyor normalde. Eve istediysen ve sokak buzluysa girmek istemezler.
Ben işyerine istediğim için ana arterlerde sanayiye girişte sorun olmuyor. Ama eve istesem getiremezler bildiğin buz
Down sendromlu çocukların annelerinin çoğu genç kadınlar hangi akla hizmet yaşı 30 küsür olunca direk bu kadının çocuğunda risk vardır diye etiketlediklerini anlamıyorum saçmalık sadece insanı huzursuz etmek. Diğer sonuç gayet iyi bişey yoktur Allahın izniyle. O kadar çok kesin hasta denilip sağlıklı doğan çocuk hikayeleri gördüm ki etrafımda artık hiçbişeye inanmıyorum. Bir tanıdığın amniyosentez bile kesin down demiş çocuk öyle bir akıllı ki fazla zekadan da sonuç öyle mi çıkar bilmiyorum.Canım aslında raporu elime alınca baktım riskli yazmıyor. Ama yaş riski 1/66, kimine risk 1/570 doktorum. 4lu test yapalım ona göre karar ver dedi. Çünkü diğer değerler normaldi. 4lu test geçen hafta yaptık. Sonucu pesembe çıkacak bakalım. Yine riskli çıkarsa Nifty yaptiricam. Ama bunlar istatistiki sonuç. Kesinliği yok. Tabi nifty daha kesin bu anlamda. Ben de keşke yaptirmasaymisim dedim. Ama bir kere yaptırmış bulundum.
Ben elenatal kullanıyorum canımDr bana pek balik yemiyorum diye en son devletin ödemediği bi vitamini yazıyorum sana içinde omega var demişti onu da aldım bugün baktım içinde omega yok ve folik asit var bana dr artık folik asit kullanmamalisin demişti kizlar bir de yüksek A vitamini var bu pıhtılaşmada tehlikeli bi vitamin.. sizler onega olarak ne kullanıyorsunuz????
Sağlıcakla gelsinBugün doktora gittik bir kızımın olacağını öğrendim Çok mutluyumbir sağlık sıkıntısı yok ancak kalbinde ekojenik odak diye bir şey varmış. Genelde kaybolurmus ama yine de insanın aklı kalıyor.
Gözün aydin gönlunden geçen olmuştur insaallahBugün doktora gittik bir kızımın olacağını öğrendim Çok mutluyumbir sağlık sıkıntısı yok ancak kalbinde ekojenik odak diye bir şey varmış. Genelde kaybolurmus ama yine de insanın aklı kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?