- 7 Kasım 2021
- 2.713
- 7.723
- 78
- 33
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #23.401
İmom omega. Ocean ve imomda oran iyiymiş. Hiç kullanmadım san değiştirir eczaneNot ettim dr a sorayım gidince. Bana da bunu verdi içinde omega yazmıyor diye mesaj attım onu iade edin dedi imom alın dedi iade almazki eczacı dünya para bi de esim kullansın madem bagisiklik için galiba
Imom kullanan arkadaşlar hangisini kullandınız internetten baktım da bi kaç çeşidi var dr sadece imom demiş??
Valla Multi vitamin bu daha iyi dedi doktorum. Benim yıllardır gittiğim doktor ne bilim vardir bir bildiği dedimSuan sana sarılmak geldi içimden inan iki gundur uyku haram oldu .. canım çok yanıyor bir de Kuru öksürük başladı bu yüzden kasiklarimda çok baskı olmaya başladı Allah korusun leke gelecek pat diye su gelecek diye korkuyorum bi geçseydi hayırlısı ile su hastalık
Bana da şimdi imom kahverengi kutu olanı al demis diğerini eczacı kabul etmezse esim kullanır bagisiklik için belli ki ama anlamadığım biz zaten magnezyum demir d vitamini alıyoruz neden tek omega vermiyorlar bunun içinde de vitaminler var fazla gelmez mi hele ki folik asit var dr kendi dedi bana artık folik asiti bırak şu saatten sonra zararı olur diye kafam karıştı??
Suan sana sarılmak geldi içimden inan iki gundur uyku haram oldu .. canım çok yanıyor bir de Kuru öksürük başladı bu yüzden kasiklarimda çok baskı olmaya başladı Allah korusun leke gelecek pat diye su gelecek diye korkuyorum bi geçseydi hayırlısı ile su hastalık
Zaten bugün hamileler için idari izin yok mu.İşe gitmedim gitmedim tam bu karlı havada geldimOtobusler iptal kaç saat yolda kaldımmmm dondum resmen düşmemek için uğraştığımı sabrı anlatamam yerler buz resmen istanbulda Ahh ahh sonunda geldim ama akşam eve nasıl giderim allah kerim
Murat Muhçu vardı bir ara. Klinigi vardı. GATA da çalışırdı eskiden. Askeri personele de indirim yapardı yanlış hatırlamıyorsam. Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi'nde de çalışıyordu.Kızlar herkese iyi geceler öncelikle herkes iyidir umarım ❤❤ Benim son muayneden sonra diğer muaynem detaylı ultrason zamanına denk geliyor. Fakat biliyorsunuz eliyle alakalı bir sıkıntı olunca son gittiğim perinatologla alakalı negatif enerji aldığım için tekrar ona gitmek istemiyorum. İstanbul anadolu yakasında detaylı ultrason yaptırabileceğim bir doktor var mı ? Tavsiye edebileceğiniz tecrübeli anneler..
Niye çıktın mı canım ya bu havada.İşe gitmedim gitmedim tam bu karlı havada geldimOtobusler iptal kaç saat yolda kaldımmmm dondum resmen düşmemek için uğraştığımı sabrı anlatamam yerler buz resmen istanbulda Ahh ahh sonunda geldim ama akşam eve nasıl giderim allah kerim
MaşallahKızlar merhaba dün balonlarımızı patlattık2 kız geliyor..1 tanede evde var..3 kız anası oldum 15+4 günlük çıktı bebekler..normalde 14+6günlüktüler öndengidiyorlarmış..Rabbim böyle nasip görmüş..ben çok sevindim..çünkü tek kız olarak büyüdüğüm için..hep imrendim bacısı olan insanlara..Rabbime çok şükür Allah sağlıklı eylesin
Aynen hadi darısı sana olsun..çok eğlenceliydiMaşallahNazar değmesin
Darısı başımaBende bugün öğreneyim de minik bı hatıra yapayım yaaa
Hazır kar da var. Açık ağaçlık bı yerde yapayım diyorumAynen hadi darısı sana olsun..çok eğlenceliydi
Hayırlı olsuunKızlar merhaba dün balonlarımızı patlattık2 kız geliyor..1 tanede evde var..3 kız anası oldum 15+4 günlük çıktı bebekler..normalde 14+6günlüktüler öndengidiyorlarmış..Rabbim böyle nasip görmüş..ben çok sevindim..çünkü tek kız olarak büyüdüğüm için..hep imrendim bacısı olan insanlara..Rabbime çok şükür Allah sağlıklı eylesin
Kiz candırKızlar merhaba dün balonlarımızı patlattık2 kız geliyor..1 tanede evde var..3 kız anası oldum 15+4 günlük çıktı bebekler..normalde 14+6günlüktüler öndengidiyorlarmış..Rabbim böyle nasip görmüş..ben çok sevindim..çünkü tek kız olarak büyüdüğüm için..hep imrendim bacısı olan insanlara..Rabbime çok şükür Allah sağlıklı eylesin
Benimki öyle bi iş değil yaZaten bugün hamileler için idari izin yok mu.
Allahdan firmadakiler gelmedi yoksa baya geç kaldım kimse gelemiyo fuardayızda istanbuldaNiye çıktın mı canım ya bu havada.
Hangi ilçedesin?
Yağıyo kar. 4te filan çık bari.
Hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin.Kızlar merhaba dün balonlarımızı patlattık2 kız geliyor..1 tanede evde var..3 kız anası oldum 15+4 günlük çıktı bebekler..normalde 14+6günlüktüler öndengidiyorlarmış..Rabbim böyle nasip görmüş..ben çok sevindim..çünkü tek kız olarak büyüdüğüm için..hep imrendim bacısı olan insanlara..Rabbime çok şükür Allah sağlıklı eylesin
Sen hala nasıl gizliyorsun bacım karnın çıkmadı mı?Benimki öyle bi iş değil yaFuarımız var oyuzden firmadakilerde hamile olduğumu bilmiyor
Evet canim patıklıler zaten hemen küçülüyor. Aslında ben alt-üst takımlardan yanayım.Tek parça ben de seviyorum. Hem toplanmıyor üstünde çocuğu indirip kaldırırken. Sürekli sırtını belini düzeltmek zorunda kalıyor insan. Az parça daha pratik
Ayaksız alcam daha çok ayaklılar biraz uzasa hemen kasıyor. Çorabı üstüne çekerim
Hayırlısı olsun o zaman canım. Ben hallettim evi sozlesmeyi bekliyorum. Yavas yavas yaparız artık napalımBizim yerimiz tam belli değil. Eşim yükselecek izmirde de kalabilir ya da gidedebiliriz. Öyle olunca herşey belirsiz.
Kalırsak diye alternatifleri araştırıyorum ama hareket edemedikten sonra
Bol gömlek giydimmm oyle idare ediyorum zaten pazar günü son bidaha gitmiyoeum ozman söylciemSen hala nasıl gizliyorsun bacım karnın çıkmadı mı?
Sen Tüyap Mobilya fuarına mi gittin o halde?Allahdan firmadakiler gelmedi yoksa baya geç kaldım kimse gelemiyo fuardayızda istanbulda
Heryer buz olmuş, vallaaa hamileler çıkmasın dışarı diyolarmış zatenGeldik haberimiz olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?