- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
- Konu Sahibi yoncambenim
- #23.241
Benim çıktı baya baya kocaman oldu hemde
Oyy maşallah baya büyümüş
Benimki ayva göbeği formunda şu anda. Sanki yemekten sonra yaşanan şişlik gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim çıktı baya baya kocaman oldu hemde
Bu bebenin doğumda karışmadığına emin misinŞacsiz doğdu bu bebe ya
Tam olarak benim tipi sarılıği bide hastane politikası doğum oldu odada muayene oldu kucağımda odama ciktik kız olmalı nuba göre zaten saçta yok haklısın yaniBu bebenin doğumda karışmadığına emin misin
Tam olarak benim tipi sarılıği bide hastane politikası doğum oldu odada muayene oldu kucağımda odama ciktik kız olmalı nuba göre zaten saçta yok haklısın yani
Yani işte bunu görünce nub kız gibi demekten falan vazgectim. Erkek budaO zaman sana verdikleri ultrason fotosu önceki hamilenin falan olabilir
Kız bence aşağı dogruBu bebek sizce ne 12+5 burada
Belli olmaz ben de kesin kız demiyorum hala , benim doktor da çok tecrübeli ama bi sonraki randevu da emin olucamYani işte bunu görünce nub kız gibi demekten falan vazgectim. Erkek buda
Canım bi öncekini peki bu sebepten erken doğum olarak mı kaybettin yoksa kalp durması gibi sebeple mi yani bunu nasıl biliriz benim de 16 haftalık kaybım var ama direk kalbi durmuştu ondan hiç rahim ağzıma bakilmadiBugün doktora gittim.cinsiyetini erkek dedi.bir tane oğlum vardı.hayirlisi.benim daha önce 18 haftalık bir düşüğüm olduğu için alttan muayene etti rahim ağzında yumuşama var dedi ilerleyen haftalarda açılma yapabilir dedi.15 haftalıkken rahim ağzına dikiş atacak biraz canım sıkıldı korktum.
Allah razı olsun canım ben giderek kilo veriyorum dr biraz kızdı hatta artık kilo al dedi iştah sıfır inşallah alırım yoksa bebeğe zarar dediÇok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun bana da doktor kasiyum hariç hepsini verdi. Ama ben çok kalsiyum tüketiyorum. Doktor ondan vermemiş olabilir.
Aksamları karnım çok gergin oluyor sanki kasılıyor gibi dedimNiye iki magnezyum içerikli verdi acaba?
Migdeni bulandirmayacak bir şey mutlaka vardır canım. Ondan yiyeceksin artık. Zorlayacak son kendini.Canım bi öncekini peki bu sebepten erken doğum olarak mı kaybettin yoksa kalp durması gibi sebeple mi yani bunu nasıl biliriz benim de 16 haftalık kaybım var ama direk kalbi durmuştu ondan hiç rahim ağzıma bakilmadi
Allah razı olsun canım ben giderek kilo veriyorum dr biraz kızdı hatta artık kilo al dedi iştah sıfır inşallah alırım yoksa bebeğe zarar dedi
Amin canım inşallah.Gözünaydin benim yapılan arkadaşlarım oldu sağlıkla tamamladılar hatta biri 41 de zor geldi sağlıkla gelsin oğlun
Benim enfeksiyona bağlı suyum gelmişti mecburen doğurdum.Canım bi öncekini peki bu sebepten erken doğum olarak mı kaybettin yoksa kalp durması gibi sebeple mi yani bunu nasıl biliriz benim de 16 haftalık kaybım var ama direk kalbi durmuştu ondan hiç rahim ağzıma bakilmadi
Allah razı olsun canım ben giderek kilo veriyorum dr biraz kızdı hatta artık kilo al dedi iştah sıfır inşallah alırım yoksa bebeğe zarar dedi
Bayiltacaklarmis sonrasında kanama olabilirmişSağlıcakla doğacak korkma
Acımaması icin vardır yöntemleriı heralde
Degil mi?
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın giriyorum fırsat buldukça ağır gribim halsizlik var biraz atlatıcam inşallahCaglunal nasılsın hiç sesin çıkmıyor iyi misin?
Tmm canım benim ekliyorum oğlan senesi bu sene sanırım hayırlı olsun inşallahKızlar merhaba nasılsnzz nasıl geçiyor günleriniz bende erkek annelerinin kervanına katıldım oğluşum olcak kısmetsee Caglunal canım listeye eklersen sevinirim
2.oğlumun ultrasonuKız bence aşağı dogru
Beni de ekleyebilirsin, 2 hafta önce belli oldu net bir şekilde erkek dedi.Tmm canım benim ekliyorum oğlan senesi bu sene sanırım hayırlı olsun inşallah