- 28 Eylül 2013
- 8.292
- 15.637
- 34
- Konu Sahibi yoncambenim
- #23.221
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkinın de önü böyleydi aslındaBu bebek sizce ne 12+5 burada
Bu zaten 2.oğlum ve erkek çok bariz kız di miBenimkinın de önü böyleydi aslında
Yani dik değildi
Aşağıya doğruydu
E ikra dedi ya erkek diye bana aynen böyleydiBu zaten 2.oğlum ve erkek çok bariz kız di mi
Yalniz bisi dicemBu bebek sizce ne 12+5 burada
Eski resimlerden buldum 2017 buna zaten kız demişler. Yine böyle benim o yüzden erkek fikrine alıştım. Doktor bunada erkek demişti değişmemişti aynı doktor.E ikra dedi ya erkek diye bana aynen böyleydi
Şacsiz doğdu bu bebe yaYalniz bisi dicem
Saçlar aynı orhan gencebay
Samsunlu sacı bu
Öyle doğacak halı yok ya kizŞacsiz doğdu bu bebe ya
Ay çok güldüm
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun bana da doktor kasiyum hariç hepsini verdi. Ama ben çok kalsiyum tüketiyorum. Doktor ondan vermemiş olabilir.Selam kızlar doktordan geliyorum, boğazıma bakti çok kötü durumda olduğunu eğer ilerlerse enfeksiyonun bebeği etkileme riskini söyledi bu yüzden B grubu bebeğe zararsız bilinen antibiyotik verdi başka türlü hem zor geçer hem böbrekleri yayılır dedi inşallah bi an evvel fayda eder
D , demir , omega, kalsiyum ve magnezyum verdi . Yine kilo vermişim azcık kızdı sürekli ye ağzın boş kalmasın artık eksilerde değil artıları görmen lazım kilo da dedi belki de ondan kalsiyum falan yazdı bilmiyorum herkese verdi mi dr ama .. bu arada Allah nasip ederse bir kızımız olacak ❤❤❤❤❤ rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
-7 deyim asko hic kilo almadim henuz
Bence grubumuzu takip edip yazmaya çekinen Temmuz anneleri olabilir.Gelmiş ağustos ,eylül anneleri yukardaki bizim oylammamıza basmış, yada daha çocuk planlıyanlar basmış, oylamamızı etkiliyolar sinir oluyorum
Dimi insan bi anda düşüveriyoe olsun bunada şükürEki Görüntüle 2994780
Buda ozgüven mesajı 4 yıl önce lcw beğenmiyormusum. Şimdi alsam şükür diyecegim
Aynen zaten bazılarıda öyle, özellikle girp bakıyorum hatta nereleri yorum yapıyolar kimler diye ama yazmayanlarda varBence grubumuzu takip edip yazmaya çekinen Temmuz anneleri olabilir.
Bunları verdi kızlar
Bugün doktora gittim.cinsiyetini erkek dedi.bir tane oğlum vardı.hayirlisi.benim daha önce 18 haftalık bir düşüğüm olduğu için alttan muayene etti rahim ağzında yumuşama var dedi ilerleyen haftalarda açılma yapabilir dedi.15 haftalıkken rahim ağzına dikiş atacak biraz canım sıkıldı korktum.
Ben olsam bende çekinirdim ama yazsınlar. Zaten kimse kimseyi tanımıyor burda oluşan bir samimiyetBence grubumuzu takip edip yazmaya çekinen Temmuz anneleri olabilir.