- 24 Aralık 2020
- 5.487
- 7.919
- 22
- Konu Sahibi yoncambenim
- #23.201
Yok hep boyle hic inmiyorHep mi böyle yoksa şişkinlik olduğu için mi? Biraz büyük geldi de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hep boyle hic inmiyorHep mi böyle yoksa şişkinlik olduğu için mi? Biraz büyük geldi de
Korkma çevremde bi kaç kişi de serklaj yaptırdı son anına kadar dogurmadan hamileliğin i tamamladı düşük için üzüldüm ama bence erken tespit edilmesi iyi olmuşBugün doktora gittim.cinsiyetini erkek dedi.bir tane oğlum vardı.hayirlisi.benim daha önce 18 haftalık bir düşüğüm olduğu için alttan muayene etti rahim ağzında yumuşama var dedi ilerleyen haftalarda açılma yapabilir dedi.15 haftalıkken rahim ağzına dikiş atacak biraz canım sıkıldı korktum.
Magnezyum hafif kramplar icinBen magnezyum kullanmıyorum. Sadece demir verdi Dr. Ama kullanmak gerekirse niye vermiyor? Yada neden doğuma kadar kullanılmalı?deli sorular
Aradım buldum mesajı hadi bakalım darısı başıma kesin kız der bana da inşallah tabi önce sağlıkEvet doktordan geldik 180 gr dedi
Ve kız
Allah önce sağlıklıAradım buldum mesajı hadi bakalım darısı başıma kesin kız der bana da inşallah tabi önce sağlık
Amin sağlıklı hayırlı uslu sonra da kız olursa fena olmazAllah önce sağlıklı
Sonra gönlüne gore olanı versin
İnşallah canim.sagolKorkma çevremde bi kaç kişi de serklaj yaptırdı son anına kadar dogurmadan hamileliğin i tamamladı düşük için üzüldüm ama bence erken tespit edilmesi iyi olmuş
Gözünaydin benim yapılan arkadaşlarım oldu sağlıkla tamamladılar hatta biri 41 de zor geldi sağlıkla gelsin oğlunBugün doktora gittim.cinsiyetini erkek dedi.bir tane oğlum vardı.hayirlisi.benim daha önce 18 haftalık bir düşüğüm olduğu için alttan muayene etti rahim ağzında yumuşama var dedi ilerleyen haftalarda açılma yapabilir dedi.15 haftalıkken rahim ağzına dikiş atacak biraz canım sıkıldı korktum.
Sen garantidesin artık biz düşünelim halimiziKızları ikiledim
Tek odaya onlara daha sonra şahane bir ranza yaptıracam duvara kadar olanlardan
Sen garantidesin artık biz düşünelim halimizi
inşallahSen garantidesin artık biz düşünelim halimizi
Haftaya kaldı artık. Bu hafta yok perşembeden salıya ben yokum ancak haftaya cumartesi giderim gibi. Ama kabullendim artık oğlumuSen ne zaman gidiyorsun doktora
Oooo senin maşallah baya çıkmış kızzz, bizim buladar değil daha dikkat et fazla kilo alma zayıflamak zor olur bu seferBenim çıktı baya baya kocaman oldu hemde
Sağlıcakla doğacak korkmaBugün doktora gittim.cinsiyetini erkek dedi.bir tane oğlum vardı.hayirlisi.benim daha önce 18 haftalık bir düşüğüm olduğu için alttan muayene etti rahim ağzında yumuşama var dedi ilerleyen haftalarda açılma yapabilir dedi.15 haftalıkken rahim ağzına dikiş atacak biraz canım sıkıldı korktum.
Her şeyden önce hayırlısı olsun canimHaftaya kaldı artık. Bu hafta yok perşembeden salıya ben yokum ancak haftaya cumartesi giderim gibi. Ama kabullendim artık oğlumu
Kesinlikle öyle. İnsan tabiki istiyor bazı şeyler ama bu saatten sonra doğuma odaklanmak lazım 16 hafta oldu nerdeyse. Zaman hızla geçiyor.Her şeyden önce hayırlısı olsun canim
-7 deyim asko hic kilo almadim henuzOooo senin maşallah baya çıkmış kızzz, bizim buladar değil daha dikkat et fazla kilo alma zayıflamak zor olur bu sefer