- 30 Mart 2020
- 7.880
- 15.720
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #23.181
Allah aşkina artık doktora git ben senin üstüne 4 kere gittimBana kesin erkek dedi çok barizdi ama 11+4tüm. Emin değilim o yüzden yinede. Kıza dönerse de çok sevinirim tabiki. 2 oğlum var zaten.
Haftaya gidicem ben ama daha günü belli değilNe zmaan randevun? Ben gidemiyorum siz gidin
Magnezyum yazdırdımNe ilacı bu
Normalde 2 haftada bir doktordaydim ama 3.erkek diye düşününce aynı filmi izlemek gibi protesto ediyroumAllah aşkina artık doktora git ben senin üstüne 4 kere gittim
Devlette yaptırdım 2 güne çıkmıştıKızlar sizin ikili testler ne zaman gelmişti? 1 haftada çıkar mı acaba? Hastane bana kart verdi sitesinden takip ediliyor tahliller çıkınca göreceğim yani şuan işlemde diyor ama daha prşmb verdim zaten. 1 haftdan uzun sürer mi ki
Doktor yok bu haftada. Perşembeden haftaya salıya kadarda ben yokum. Artık haftaya kaldiHaftaya gidicem ben ama daha günü belli değilsende okadar bekleme git
Banada verir takviye dünya para olmuş hersey. Özellikle magnezyum çok ihtiyacım var. Ağrılarım oluyor.Magnezyum yazdırdım
Doktor birkaç bisi daha yazmıştı. Devlet karşılamıyormuş. Bilsem almazdım bazılarını.
Ç vitamini dedi. Midemi bulandırıyor dedim.
Başka bisi yazdı onun yerine
Yani takviye amaçlı. Bunlar bitsin zaten yola sadece demir, d vitamini ve magnezyumla devam edeceğim.
Diğer hamileliğimde olduğu gibi.
Aksamlari belli biraz gündüz yok hiç hala anlaşılmıyor.Hamilelik göbeği çıkmaya başlayan var mi
Akşamları karnım çok gergin oluyor dedimBanada verir takviye dünya para olmuş hersey. Özellikle magnezyum çok ihtiyacım var. Ağrılarım oluyor.
Bende yine o civarlar giderimDoktor yok bu haftada. Perşembeden haftaya salıya kadarda ben yokum. Artık haftaya kaldi
Hatırlamıyorum ama erken çıkıyor sonuclarKızlar sizin ikili testler ne zaman gelmişti? 1 haftada çıkar mı acaba? Hastane bana kart verdi sitesinden takip ediliyor tahliller çıkınca göreceğim yani şuan işlemde diyor ama daha prşmb verdim zaten. 1 haftdan uzun sürer mi ki
Benim çıktı baya baya kocaman oldu hemdeHamilelik göbeği çıkmaya başlayan var mi
Neden, cinsiyet mi kesinleştiİstediğimi alabilirim artık
Ben magnezyum kullanmıyorum. Sadece demir verdi Dr. Ama kullanmak gerekirse niye vermiyor? Yada neden doğuma kadar kullanılmalı?deli sorularAkşamları karnım çok gergin oluyor dedim
Ondan verdi.
Ama magnezyum doğuma kadar kullanılmalı
O şart
Hep mi böyle yoksa şişkinlik olduğu için mi? Biraz büyük geldi deBenim çıktı baya baya kocaman oldu hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?