- 30 Mart 2020
- 7.880
- 15.720
- 198
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #23.161
Kesinlikle giremez canım sıcak su yasak doğumu kasılmayı tetiklerKızlar bilgisi olan varmi hamileler kaplicaya girebiliyor mu? Ben diğerlerinde korktum girmedim ama eminde değilim. Giriliyorsa korkmuyorum bu sefer
Tehlikeli diye düşünmüştüm ama bu kadar bilmiyordum teşekkür ederimKesinlikle giremez canım sıcak su yasak doğumu kasılmayı tetikler
Teşekkür ederim canım sağlıkla büyüsün miniğin inşallahSagol canim inşallah tez geçer.. Ben bugün şehir hastanesine gittim kan almışlardı. Demirim falan çok düşük çıktı dr bi tane bile takviye vermedi yolladı, iki gun önce ateslendim 1 dk da olsa ultrason ile baksak dedim sonuç göstermede bakmıyoruz dedi bende bastım özele gittim orada dr hem demir d omega gibi vitaminler verdi hem de cinsiyet söyledi. Söylemese de ben gördüm zaten bacak arası bariz boştu❤
Hayır olmuyor canim. Her gebelik farklıdırBenim kasıklarımda aniden iğne batar gibi sızlama oluyor. Sizde de oluyor mu hiç.
Gozunaydin kocaman olmusEvet doktordan geldik 180 gr dedi
Ve kız
Maşallah canım bnm Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallahEvet doktordan geldik 180 gr dedi
Ve kız
Gozunaydin kocaman olmussiz yazınca bende hevesleniyorum
Sağ olun kızlar . Artık gramlara geçtikMaşallah canım bnm Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Ooo maşallahEvet doktordan geldik 180 gr dedi
Ve kız
Bari birimiz kız olsun başla başla kesinseEvet seninle aynıyız ben çok yazma olarak aktif değilim ama en başından beri her sayfayı hergün okudumben iki doktordan teyit aldım kesin olarak kız dediler yani hemen gördü ikiside bende birşeyler almak istiyorum o zman başlayayım madem erken değil
Ne zmaan randevun? Ben gidemiyorum siz gidinBencede yaaaa
Kızlar bilgisi olan varmi hamileler kaplicaya girebiliyor mu? Ben diğerlerinde korktum girmedim ama eminde değilim. Giriliyorsa korkmuyorum bu sefer
Teşekkür ederim. Artık kısmet. En azından dinlenmiş olurum. Heveslenmistim baya aslinda.Çok sıcak suda durmak gebelikte zararlı.
İlk çocukta kanamam olunca doktor çok sıcak suyla duş alma ılık olsun demişti.
Doğum başladığı zaman da sıcak suyla duş almayı tavsiye ederler. Ben almıştım doğum yapacağım zaman.
Teşekkür ederim. Artık kısmet. En azından dinlenmiş olurum. Heveslenmistim baya aslinda.
Ne ilacı bu3 kutu ilaç 180 ₺ tuttu
Aminnn inşallah rabbim bu sefer nasip eder kucağıma almayıTeşekkür ederim canım sağlıkla büyüsün miniğin inşallaha
Bana kesin erkek dedi çok barizdi ama 11+4tüm. Emin değilim o yüzden yinede. Kıza dönerse de çok sevinirim tabiki. 2 oğlum var zaten.Sana tahmini olarak erkek mi dedi doktor ? Banada 12 .haftada %60 erkek olabilir demişti oda eşim sorduğu için söyledi diye düşünüyorum . Sonrasında ekledi bu haftada iki cinsiyet içinde kabarıklık olur 16 dan sonra kesinleşir demişti dediği gibide kız olduğu bariz belliydi uğraşmadı görücem diye hemen kız dedi iki ayrı doktordan teyit aldık .Allah sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin bana kalsa doğumda öğrenirdimeşim çok sabırsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?