Benim henüz cinsiyet belli değil eğer kızsa bende vericem hepsine cevabımı da daha bişey yokken bu kadar tantanaya ne gerek var
Bebeğimin ne suçu var onun dünyaya gelmesine biz sebep olduk bir çok insan evlada hasretken Allah nasip etmiş ilk çocuğum 2-3 sene de zor oldu ne kadar ağladım o zamanlar bir çocuğum olsa benim de diye hatta bebeğin oluşumu ile ilgili bir belgesele denk gelip ağlaya ağlaya izlemiştim Allahım sen canını vermeden ben ne yapabilirim ki diye uykularımdan ağlayarak uyandım yine böyle baskılar yüzünden hiçbir sorunumuz yokken olmadı artık aşılama yaptırcaktım kafamı rahatlattım ilaçlarımı aldım reglimi bekliyorduk ki hamile kaldım
Allah korusun bir yerinde bir sorun olsa asla ağızları durmaz bebeğin yüzü doğduğunda kırmızıymış diye demediğini bırakmayanlar bir de sağlığında sorun olsa neler der oturup sağlıklı olsun hayırlısıyla zamanında doğsun diye dua edeceğine kız mı erkek mi acaba gerçekten istemeden mi oldu yoksa ben erkek için mi yaptım bunların dedikodusunu yapıyorlar ben bu cahillere ne diyeyim ki? Kocamın tarafı zaten hep böyle sürekli herşeye bir kulp takarlar herşeye bir lafları vardır iyiye de kötüye de. O yüzden içten içten bir oğlum olsa da ağızları dursa daha fazla o çirkin laflarını şeytan boynuzlarını görmesem diyorum ben onların lafları yüzünden hastalıklar geçirdim içime ata ata oramdan buramdan çıktı. Allahtan eşim herşeyin farkında kendisi de fazla muhattap olmuyor bende başından beri mesafeliyim ama insan ister istemez alınıp güceniyor takmasam da başka yerlerimden çıkıyor sonunda.
Öncelikle sağlıklı olsun yavrum kimseye muhtaç olmasın kimsenin merhametine kalmasın çünkü sevgiyle her kusuruyla kabul edecek bir aile değil bunlar çocuk az kilo bile verse yüzüne ayy hastalıklı gibi olmuşsun diyen insanlar sürekli acıdıklarını belli edip kusurunu yüzümüze vururlar benim zaten sağlığım iyi değil iyice biterim çocuklarım çok etkilenir hepimizi bitirirler yani en büyük korkum bu. Cinsiyeti Allah ne verdiyse o olacak ben zaten kızlara bayılan biri olarak yine kızım olsa üzülmem insanların laflarına üzülürüm ama takmamaya çalışacağım. Sağlıklı bir erkekse de tabi ki dünyalar benim olur ama hayırlısı.
Dediğin gibi kız da olsa erkekte olsa onları biz bakıp büyüteceğiz insanlar her halukarda laf söyleyecek bir şey bulacaklar ömrümüz insanlarla savaşmakla geçiyor malesef doğduğun coğrafya kaderin modern aklı başında insanlara denk gelemedik Allah hepimize sabır versin.