- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #22.801
Aynen bende biraz araştırıyım olmadı yaptırıcam en azıdan istediğim gibi olurKızlar ben çok kullandım odayı ya neden kullanılmayacağını düşünüyorsunuz?
Yanımdan ayırıdğımda 8 aylıktı, eğer daha geç ayıracak olsaydımda üzülmezdim çünk ğeşyası oyuncağı, yıkadığımda hazırlaması, gündüz uyuması kendi odasında oldu hep falan bilmiyorum benim için olmazsa olmazdı.
Ben ikeadan yapmıştım ikea pahalı gibi gelir herkese ama bir çok dandik mahalle arası mobilyacısından daha uyguna gelmişti
Bence imkan varsa yapılmalı canımyoncambenim ama çok firma gez dolaş dhaa uygununu bulursun mobilyacılar biraz kime ne denk getirirsek mantığında bence.
x 7 olacak o :)
Aynen baktım bende çileğe onada gidip bakıcam herşeye bakım ona göre alıyım , yada yaptırıcam olmadı,yoncambenim canım bende oda düşünüyorum sadece netten bakdim gidip gezmedik henüz ama bir arkadaşım aldı çilek den.gorerek beğenmiş ve kullanışlı görünüyor gercekden benimde hoşuma gtti detayliti atlayınca gidip bakacağım bende.alacagin paracalara göre fiyatı değişiyor tabiki.3 kapaklı dolap büyüyen beşik sifonyer 8007 TL oluyor iki kapılı alırsan 1500 falan daha az oluyor fiyatı.fikir olsun sanada bakarsan özellikle dolap içi düzeni benim çok hoşuma gtti bölmeleri çok var.
Dimi en azından genç yatak odasıda oluyo yani herhalde oyuzden pahalı baya uzun süre kullanabiliyosun, aklımda hep zaten büyüyenler var , tek küçük beşik istemiyorumBenim büyüyen beşiğin büyük hali 90×190 yani normal yatak oluyor 8 yas değil 18 bile olsa kullanirbüyüyen yatak 3 kapaklı dolap komidin oyuncak dolabı bide sifonyer var içinde 6 sene oldu alalı hamileydim o zaman 4800 dü pahali gelmişti ama uzun yıllar kullanırlar. 6 senedir taş gibi yatak ekledim 2si beraber kullanıyor şuan. Oda kullanılmaz diyemem ben çok kullandım üstelik yatmadı hemen ayırmadim ama bezi kıyafeti oyuncağı gündüz uykusu derken çok çok kullanışlı oldu ben sürekli kullandım. Odasında yatırıp gece alıyordum ilk süreçte ayırırken de alışsın diye sonra tamamen geçti. Hiç pişman olmadım o kadar eşyayı ne yapardım bilmiyorum.
3 ayda geldi benim yaptırmıştık bide 15 gün koku oluyor onu havalandırdım bekledik yerleştirmede önceAynen baktım bende çileğe onada gidip bakıcam herşeye bakım ona göre alıyım , yada yaptırıcam olmadı,valla bebişde bu konuda uğraştırıcı, şimdiden bakıyımda yaptırısam bazıları geç gönderiyomuş
Aynen arastircaz napalim.benim gördüğüm hepsi geç gönderiyorAynen baktım bende çileğe onada gidip bakıcam herşeye bakım ona göre alıyım , yada yaptırıcam olmadı,valla bebişde bu konuda uğraştırıcı, şimdiden bakıyımda yaptırısam bazıları geç gönderiyomuş
Kızlar bugün ki muayene sonucu doktorun yazdığı ilaçlar. Birazcık bana fazla geldi ama sizler neler kullanıyorsunuz
Bir şey soracağım, eski pantolonlarına rahat girebilen ya da içinde rahat edebilen var mi? Kilo almadım ama şiştim ben, pantolonlar da olmuyor rahat. Ne giyeceğiz?
3 ayda geldi benim yaptırmıştık bide 15 gün koku oluyor onu havalandırdım bekledik yerleştirmede önce
Cidden demekki hızlı davranmamız lazım geç zamana bırakmayalımAynen arastircaz napalim.benim gördüğüm hepsi geç gönderiyorçilek sitesinde 60 iş günü diyor en fazla diye. alan arkadaşıma 2 ayda gelir demişler ama daha bile uzatabilirler isterlerse 60 iş günü çok zaman yapıyor
Bide oda geliyor halısı perdesi aksesuarı ancak bitiyor. Ben haziran 1de doğum yapacaktım ama mayıs 14te doğdu. Ocakta sipariş verdim nisanda kuruldu 15 günde koku için bekledim mobilya kokusu oluyor ya basta havalandırdım . Doğuma 10 gün kala bitmişti herseyi.3 ay mı abooowwwww ben şimdiden başlıyım ozman
15 erken doğmuşBide oda geliyor halısı perdesi aksesuarı ancak bitiyor. Ben haziran 1de doğum yapacaktım ama mayıs 14te doğdu. Ocakta sipariş verdim nisanda kuruldu 15 günde koku için bekledim mobilya kokusu oluyor ya basta havalandırdım . Doğuma 10 gün kala bitmişti herseyi.
Yeri rahat demek kiKızlar benim kız iki aydır aynı pozu veriyor hiç öteki tarafa dönmüyor :/
Evet hatta 17 gün. Normal dogumdu aslında ama kendi gelmek istedi. Yani korkma tabi ama çok geçte olması iyi degil yer müsaitse ayarlamak en mantıklısı.15 erken doğmuşAynen yaaa ne olur ne olmaz halletmek lazım, ben galiba halıyla perdesini değişiitirmem kiradayım şuan, evimize geçince oraya alırım ama ben bu ay hallediyö hepsini korktum sen böyle diyince
Evet canim özellikle mobilya takim olunca geç gelir. Ona gore hesabını yap3 ay mı abooowwwww ben şimdiden başlıyım ozman
Erkekmi emin değilim ama benimde 2.oglumun 15 haftada böyle bir pozu vardı minicik falanda değildi doğuncabezinden sürekli çiş taşıyordu az kaydırıp baglarsam
Hadi inşallah en ekonomik olanı tutarBen kızımda sanırım bu bips hariç tüm modelleri denedim. Asla almadı.
Şimdi awent airden suavine, Dr brown dan oioi ye, chicco dan wee Baby nerde ne bulduysam he rmodel her çeşit aldım. Bazı markalardan iki çeşit aldığım bile oldu ona yakın emzik var. Asla ama asla almadı bir kez cok cok emdiğini dahi görmedim. Hepside duruyor birine vermek için sakladım kıyamadım o kadar para dökmüştüm ki eşim çocuğun tüm rızkını emziğe veriyorsun farkındamısın demeye başlamıştı
Şimdi sırayla hepsini denicem hangisini tutarsa ondan devam ederim diye umuyorum
Baktım bu marka 80₺ olmuşBen de kauçuk emziği ayda bir değiştiriyordum oğluma verirken. Kaynatırsam sıcakta silikondan daha çok esneme yapıyor. Sonra normalde dönüyordu
Nuk daha ucuz olduğu için maliyet olarak zorlamıyordu ayda bir değiştirince. Şimdi hiç bilmiyorum fiyatları
Hadi inşallah en ekonomik olanı tutarşaka bi yana her bebek bir değil belki bu sefer hemen alır
Baktım bu marka 80₺ olmuş
Allahdan yer müsait babama kalsa yarın alıcaksa bende martı bekleyelim dedim de bu gidişke eğer yaptırırsam şubatta veririm siparişiEvet hatta 17 gün. Normal dogumdu aslında ama kendi gelmek istedi. Yani korkma tabi ama çok geçte olması iyi degil yer müsaitse ayarlamak en mantıklısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?