- 9 Temmuz 2021
- 11.407
- 24.260
- 348
- Konu Sahibi yoncambenim
-
- #22.621
Rüyamda ultrasona gidiyodum doktor kızın olucak diyodu, bak ortada bişi yok diyodu bakıyodum cidden yoktuArtık zaten hersey kesinleşti. Sağlıkla sıhhatle kız ya da erkek dünyaya gelsinler. Erkek fikrine tamamen alısamasam bile doğuma kadar canımın içi olacağı kesin.
Oooo artık gram ölçülmeye başlıyo dimi çok güzelKızlar yeniden selam, covid sonrası doktor kontrolünden geliyorum şimdi. Bebek gelişimi normal devam ediyormuş 16+0 158 gram olarak ölçtü. Ben çok öksürüyordum baya korkuyordum, çok şükür her şey yolundaymış
Ben de ondan umutluyumBirinciye chicco emzik almıştım tutmadı bir türlü. Hep öğürürdü.
E bebekte alışveriş yaparken kadının biri ne marka emzikler almıştım tutmadı bakkal emziği aldı demişti. Onu hatırladım eşime akşam gelirken kauçuk emzik al demiştim. Nuk un kauçuk emziğini tuttu da rahat etmiştik
Bunda da 2 3 çeşit denerim bakalım..
Onlar çok ağır, avent air tavsiye ediyorum. Bir de bibsler güzel ama uzun vadede inanılmaz maliyetli oluyor. Şöyleki aventler yırtılmadığı sürece 6 ay kullanıyorsun ama bibsler şişme yaptığı için her ay alıyorsun. Ee bir de yedek alıyorsun. Her ay iki emzik demek. Kızım doğduğunda 60₺ idi tanesi. Şimdi ne kadar bilmiyorum. Bir de kauçuk olduğu için çok fazla toz tüy kıl yapışma olayı oluyormuş. Ben de çok beğenmeme rağmen yine avent air den devam edicemYani bence bibsleri bebişiniz almazsa son çare deneyin derim ben
6 yıldır protez tırnak kullanıyorum onlarsız bir hicim bir yan etkide gormedimBir de aranizda kalici oje yaptiran var mi? Cogu yerde zarari yok diyor ama bilemedim
Bende burada Nip diye bi marka var onun emzikleri var herkeste var valla cuk cuk emiyolar ondan da alıcamBen de ondan umutluyum
İnşallah
Annaaağğ kız kalıcı ojeden nolcakkiBir de aranizda kalici oje yaptiran var mi? Cogu yerde zarari yok diyor ama bilemedim
1 ay sonraya verdiler zaten
Özeldir o canım . 15 gün sonrası icin alınmıyor randevu devlette182 yi mi aradın randevu için? Mhrs sitesinden alınamıyor galiba dimi?
Benim de bu aralar akşamları bulanıyor. 2 tane yatmadan önce alıyorum bir tane sabah . Ama sabah olanı geç alıcam. Bakalım akşam icin ise yarayacak miAy ben dün bulantı ilacımı içmedim ondan böyle oldumee 9 ay ilaç mı kullanıcam ya
Evet son iki kontrolde de hep gram olarak söyledi. Cinsiyet içinde yüzde 100 dediOooo artık gram ölçülmeye başlıyo dimi çok güzel
Benim çok az etrafda kanama vardı, bana yat dinlen demişti ağır iş yapma demişti, sonraki kontrolümde kaybolmuştu, en iyisi tabikide doktoruna sorman en mantılısıKızlar kese etrafinda kanama bölgeleri olan var mı? Varsa nelere dikkat ediyorsunuz. Bebeğim USG bir hafta geri de çıkıyor.arayi kapatır mi ? 7+6 çıkması gerekirken 6+6 gözüktü.acikcasi biraz endiselendim. Tüp Bebekle hamile kaldım
Bebeğinizin haftasında sorun oldu muBenim çok az etrafda kanama vardı, bana yat dinlen demişti ağır iş yapma demişti, sonraki kontrolümde kaybolmuştu, en iyisi tabikide doktoruna sorman en mantılısı
Yok onda sorun olmamıştı aynı haftasında devam ettim , ama mesela 12+0 gittiğimde ultrasonda 12+6 çıktı, ama değişir dedi doktor her seferindeBebeğinizin haftasında sorun oldu mu
Ben akşam 2 tane alıyordum 10 gündür 1 tane alıyordum yetiyordu dün aşı olunca içmedim karşmasın iyice diye durum buBenim de bu aralar akşamları bulanıyor. 2 tane yatmadan önce alıyorum bir tane sabah . Ama sabah olanı geç alıcam. Bakalım akşam icin ise yarayacak mi
İnşallah sağlıklı olsunlar da.rabbim acı ağrı yaşatmasın hiçbirimizeYok onda sorun olmamıştı aynı haftasında devam ettim , ama mesela 12+0 gittiğimde ultrasonda 12+6 çıktı, ama değişir dedi doktor her seferinde
Amin inşallahİnşallah sağlıklı olsunlar da.rabbim acı ağrı yaşatmasın hiçbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?